97

Опппааа

преди 1 седмица

Най доброто от както дойде новия парламент е ,че тоя мушмурок на русенските братя Бобокови дето го спонсорираха напусна. Дай боже и политиката,щото неговите каши край нямат.

96

Анонимен

преди 1 седмица

Христо се махна от НС, за да стане еврокомисар. Без нищо не е напуснал НС. Уредил е всичко в някой манастир.

95

Анонимен

преди 1 седмица

тов цяла година ли ше му приемат оставката и заплата ше получава :)))

94

Анонимен

преди 1 седмица

Тоянизлезе най умния ,усети на къде вее вятъра ,че скоро че има затвор за ПП които откраднаха 10 милиарда и се дръпна

93

ДНЕС

преди 1 седмица

Христо Иванов трябва да се върне в Парламента и да определи КОЙ да отиде в САЩ на Срещата на НАТО - Президента Радев , Главчев , Рая Назарян , Бойко Борисов , Пеевски , Иво Инджев , Слави Трифонов , Ахмед Доган , Министъра на МВР , Арестувания Главен Секретар на МВР , Подполковника , Костадин Костадинов , Чистачката в Народното Събрание , Главния Готвач на Бюфета в Народното Събрание , Бармана от Слънчев Бряг Депутат , и още 1000 Кандидати .

92

Анонимен

преди 1 седмица

Тоя се отърва от ПП предателите ,прав с тия предатели не може да,си коалиция долу Киро гела

91

MNENIE

преди 1 седмица

Трябва да има нови Избори - тогава ще отпаднат всички ентусиасти и ще видим вота на Принудените да Гласуват .Ще има 20% гласували , още едни Избори 5% гласували , накрая само Партийците ще гласуват сами за Себе си , накрая ще дойде Горския и ще ги Изгони от Парламента .Аз лично не познавам човек гласувал на Избори .

90

ПроСоТо

преди 1 седмица

бе той изпълни задачата,за която беше внедрен в "политиката"..Сега спокойно може да се оттегли в някое свое имение и да си живее живота..А НИЕ ще сърбамепопарата,която "Мравояда" надроби...Защото сме много хубам,но УЖАСНО ЗАСПАЛ и безотговорен народ !

89

Анонимен

преди 1 седмица

Пинокио е разбрал че Росенец е на 100 %на Доган ,и че ходи всеки ден да,се търкаля там

88

MNENIE

преди 1 седмица

Христо Иванов направи Голяма Грешка с Новата Конституция , това никога не е правено без Велико Народно Събрание . Но Той не беше САМ .

87

от циркаджии --

преди 1 седмица

--какво да искате ? На Тошко присмехулщината е грозна тоя уличен артист не може да вдене ,че е във Парламента и трябва да си остави гадния навик на присмехулник отвън.Унизително е да се гледа на българския Парламент като на махленско сборише --уж там е цвета на нацията--- ама да просташината е активна тя е настъпателна и ето изплува най отгоре ,НО някой трябва да отпени мръсотията и да я махне

86

Анонимен

преди 1 седмица

ПП и ИТН на следващите избори са под 4%. Да грабят каквото могат сега.

85

Тенгри кан

преди 1 седмица

Христо Иванов си свърши работата, която му поставиха неговите братя евреи. Ба пътътъ на България, създаде пета власт - независимо служебно правителство, дораздрънка и без тва раздрънканото НС и блокира възможността в близко бъдеще за установяването на Българският Саракт, поради, което хаоса ще става все силен, а бъдещето, все по-мрачно, за да се разбере, че в края, него го няма. Оставката на Иванов е самоспасение, бягство от отговорност, но това нема го спаси от смъртната присъда.

84

Анонимен

преди 1 седмица

То ние мислехме, че ИТН изтече в канала, ама големите играчи пак го съживиха

83

Анонимен

преди 1 седмица

Достойният ход беше да се отцепиш от инфантилите ПП, човека избра по-лесния мишкарски вариант!

82

Анонимен

преди 1 седмица

Слави Трифонов проби в шоубизнеса като влезе в ролята на една лека жена.Сега в политиката пробива със същата роля.

81

4o4o

преди 1 седмица

До АнонименТой и като сценарист толкоз, ама нейсе.

80

Анонимен

преди 1 седмица

Тошко Африкански както обикновено пак се изказва неподготвен..този пич се взе нещо много на сериозно а не бива...един сценарист и точка...

79

Аз казах

преди 1 седмица

Евтин трик за получаване на депутатски имунитет.

78

MNENIE

преди 1 седмица

Престъплението на Христо Иванов е че Лиши Българите от Защита при Криза - тоест , лиши Президента като Институция да сложи преграда пред Свлачището , като назначи Служебно Правителство с краткосрочен план до Избори за Редовно Правителство . Трябва да се върне обратно Конституцията която ни гарантира Спокойствие и Отговорност .Мислите ли че Великото Народно Събрание е по-глупаво от Христо ?