32

изненада

преди 1 седмица

Сега по българската Черноморие идват туристи от Гърция. На море. Бягат от жегата. Нашите пък - обратно - на опашка на Кулата - в Гърция ври и кипи, но напук на България, те са там. Неврози, най-различни.

31

Реалист

преди 1 седмица

Всъщност българските хотелиери едва ли имат нужда от софийските ***.ьовци, които си пълнят колата с консерви и бира от Лидл и търсят къде в Гърция има безплатни плажове. Хотелиерите навсякъде имат нуждда от платежоспособни туристи, затова и в Гърция пропищяха от българските сел.яни, които не им носят никаква печалба, а остават след себе си само мръсотия и ***. Руските туристи нямат равни - пръскат пари и са ларж, ама те отдавна предпочитат Турция, а тук в и в Гърция останаха прошл.яците!

30

Анонимен

преди 1 седмица

Кой ходи в Гърция юли и август бе, трябва да е ненормален?! В Гърция се ходи юни и септември!

29

Анонимен

преди 1 седмица

Има ли още какво да гори в Гърция,като всяка година има големи пожари!И уточнявайте кой пали,не е слънцето а едни двукраки живoтни!

28

Анонимен

преди 1 седмица

Доста горещо е в Гърция- неприятно чак. На плажа седиш ама не може много да се разхождаш и седиш в къщата на климатика и чакаш да залезне слънцето. Иначе получаваш за парите си добро обслужване! Да, красиво е, морето е супер, но тази жега е ужасна. Трябва да се рекламираме като дестинация където може да спиш без климатик и е поносимо топло!

27

гулпостина търкалета

преди 1 седмица

морето е чудно, плажовете пълни, за 15 евро получаваш 4 шезлонга, 2 чадъра с масичка и консумацията - при нас фрапе, бира, две минерални води и 2 сладоледа. Толкова, за 15 евро...

26

Унуфри

преди 1 седмица

Пак платен от беге хотелиерчета пост, да не ходим в лошата Гърция, сори, пичове, там сме.

25

Хейт

преди 1 седмица

Пак дивите племена им палят горите.

24

Алов

преди 1 седмица

Взела нотариалните актове и бяга

23

bbb

преди 1 седмица

Никакъв случай в Гърция бегом всички на нашето ***

22

Анонимен

преди 1 седмица

Елита не слиза от частните си самолети ,на нас ни пробутват електро коли с които можеш да стигнеш не повече от 400 километра без климатик. И по лошо ще става ,може и тях да ни ги забранят!

21

Анонимен

преди 1 седмица

В Дубай потоп ,после се оказа ,че те са си правили експерименти... Та и в Гърция така

20

Математик

преди 1 седмица

Всяка зима България е изненадана от снеговалежи, всяко лято Гърция е неподготвена за пожари и палежи....

19

До 13

преди 1 седмица

"Помагаха" с един самолет за пропаганда и очевидно така ти си е е набил в промитата главица, както и Путин бе би ти го набил изодзадзе! Гърция в момента има повече самолети и хеликоптери за гасене на пожари от цяла терорусия! Видяхме ги руснаците как се справят с пожарите при тях!По добре да не "помагат"

18

Анонимен

преди 1 седмица

До Пак същото Санкциите както прочете са достатъчно сурови. Само за сравнение. В България наказанието за подпалвачество извън населено място по ЗУТ е 300 лв.

17

Анонимен

преди 1 седмица

Да, да... чакаме ДАНЪК ВЪГЛЕРОДЕН ОТПЕЧАТЪК, нали? Това е целта, нали?

16

До 22

преди 1 седмица

Що, в България да не е по различно? Още няколко седмици изчакай като почнат да палят стърнищата и горите! Ние намерихме ли решение, че искаш гърците с много по сух климат и пожари на хиляди острови да намерят! Или щото от панелката не виждаш пожарите в Сакар и Родопите си мислиш, че всичко е рай! Хайде първо да искаме тук да се оправим, тогава да гледаме съседите, а?

15

Конспиратор

преди 1 седмица

Това не е вярно, лъжат ни както с Ковида, няма жеги, манипулират термометрите. Ще гласувам за Възраждане!

14

Анонимен

преди 1 седмица

Укро ***,които пращаха инструктори,за да палят световни войни сега горят в ада.При една световна война ще загинат милиарди.Бързо да гасят пожара,че ще вземе да изгори новото казино на Зелето,което купи от помощите и няма да успее да вземе последните пари на оцелелите от безсмислените месомелачки.

13

Пак същото

преди 1 седмица

Едно и също всяко лято в тази Гърция. Въобще остана ли какво да гори там. Толкова ли не могат да се организират, да въведат сурови санкции за палещите каквото и да е и да си купят техника за гасене.