139

до 88

преди 1 седмица

До упчо Аз съм българин от Тракия/ тракиец/ , как ще стана македонец?.... Нема нищо лошо, че си бугарин, то е също кат македон, нема никва разлика. Ако искаме да станем малко по велики, как то преди, то нямаме друг начин, освен етническото и геополитическото съединение. Било то Бугария или Македония, или Бугмакия, или Балкано-Славянски Съюз - не е от значение.

138

България над всичко

преди 1 седмица

А враговете на България ги знаем........................британия (нарочно я пиша с малка буква, защото не е велика за мен ), Франция, Турция, Гърция..............ролята на САЩ е спорна.................само Русия(бившия СССР) и Германия са били приятели на България!!!

137

Гърция

преди 1 седмица

е вечен враг на България.................тъ@@пите гърци с помощта на двете велики сили и западни империи - Франция и Великобритания ни откраднаха Беломорска Тракия и излаза на Бяло море......................да се знае и помни...............един ден се надявам да се отмени позорния Ньоски договор от 1919 година!!!

136

Анонимен

преди 1 седмица

До ?ДА ГЪРЦИТЕ ИДВАТ ОТ ЕТИОПИЯ ФАКТ...ПРЕЗ 1821 ПРИ СЪЗДАВАНЕТО НА ПОСТОТОМАНСКА ЕЛАДА НА ПЕЛОПОНЕС ИМА АЛБАНЦИ И РОМЕИ ТАКА ПОНЕ СА НАРИЧАЛИ СЕБЕ СИ МЕСТНИТЕ ХРИСТИЯНИ...ЧЕТИ КНИГИ НА ЗАДНИ ИСТОРИЦИ И АВТОРИ,КОИТО ОПИСВАТ АТИНЯНИТЕ КАТО ДОЩЛИ ОТ ЕТИОПИЯ,КОЯТО Е В АФРИКА.

135

Анонимен

преди 1 седмица

Ми то според Гърците и Родопския Орфей и брат му Музей са африканци!

134

Македония

преди 1 седмица

Мизия, Тракия................все части на Велика България..................така пишеше в старите учебници по история................но сега антибългарски кръгове в София, Анкара и на Запад фалшифицират историята.........................но истинските българи и патриоти знаем истинската история на България!!!!

133

?

преди 1 седмица

До Анонимен 119 Така ли разправят в лудницата? Че гърците са африканци, а пък африканците са гърци. В Африка са написани Илиадата и Одисеята. Пиеш ли си редовно хапчетата?

132

Александър

преди 1 седмица

Македонски е бил българин, както и цар Самуил, както и Яне Сандански.............и още много други.................тъ@@пите македонци са крадци на българската история и тярбва да им се дават уроци постоянно............когато и да удариш шамар на някой македонец, все има за какво!!!

131

България над всичко

преди 1 седмица

България е една от най-старите държави в света................Мизия, Тракия, Македония..............това са изконни български земи.......................а на "братята-македонци" ще кажем следното:"Щом не искате да признаете българските си корени, ще ядете бой от албанците...............така се пада на предателите!!!"

130

Анонимен

преди 1 седмица

А ХРИСТИЯНИТЕ И АЛБАНЦИТЕ НА ПЕЛОПОНЕС ВДИГНАХА ВЪСТАНИЕ СРЕЩУ ТУРЦИТЕ ПРЕЗ 1821 Г,ЗА ДА ВЪЗТАНОВЯТ ВИЗАНТИЯ,НО ВМЕСТО ТОВА ПОД НАТИСК НА ЗАПАДА БЯХА ПРИНУДЕНИ ДА СТАНАТ ДРЕВНИ ХЕЛЕНИ...АЛЕКСАНДЪР Е ЦАР НА МАКЕДОНИЯ!

129

Македония

преди 1 седмица

и Украйна........................най-изкуствените държави в света...............едните българи, които ритат срещу България, другите-руснаци, които ритат срещу Русия..................на тия трябва да им се дават уроци-постоянно, защото предават корените си!!!

128

Анонимен

преди 1 седмица

Именно Московията, под натиск на гърчолята ни натикаха такава Пра История, че Станахме единствения ПраНарод на Света - ПраБългари! Така както и създаването на територията на Балканите на толкова много държавици, под девиза - Дели и Владей!

127

Македония (РСМ)

преди 1 седмица

такава държава няма.............................. Македония е измислена от велики сили и от масонски лобита , които имат антибългарска ориентация..................Македония е създадена за да бъде Антибългария...................това е глобален замисъл на световно ниво.............тая изкуствена псевдодържавица трябва да бъде поставена на място от истинските българи и патриоти.................вето до дупка................да видят ЕС през крив макарон...........тия дебели македонски кратуни!!

126

Анонимен

преди 1 седмица

Българите от никъде не идват. Българите сме от Балканите! А това че сме ходили по цялата Земя и сме се връщали, така както сина на Филип от град Филипополис днешния Пловдив - Александър Велики е ходил с българска войска на Легионерите чак до индия и обратно, не значи, че сме напридошли!

125

Анонимен

преди 1 седмица

Луна, Луна, земьо македонска...

124

Анонимен

преди 1 седмица

Северна Гърция и Цяла Македония , както и ние , както и Румъния СМЕ ТРАКИЙЦИ. После дошли българите от североизток, от мястото на днешна КАЛМИКИЯ. В Южна Гърция хората са по- смесени.

123

Анонимен

преди 1 седмица

От сръбскорускатакочина РСМ всичко може да се очаква. Първо бяха "преки наследници на първия човек на земята Македон", след което станаха преки наследници на гръка Александър Македонски, после се отказаха от "античкия си произход" с Преспанския договор 2017. След което си присвоиха светите братя Кирил и Методий, ученика им Клелимент Охридски, изпратен от българския цар Борис I да просвещава населението в Кутмичевица, днешна РСМ. Кой знае утре какви ще се събудят в Дисниленд, кича Скопие 2014?

122

Николай

преди 1 седмица

Пази боже сляпо да прогледа !!!1832 - 1920 година за съжаление все още НЯМА македонци, това България, територия на България, което нагло е завзета от Сърбия по време на Балканската война.После са ви промили мозъците, Тито нагло ви е промил историята, че сте Сърби и в последствие поради регионално название, македонци.

121

Анонимен

преди 1 седмица

Есхил още описва гърците като тъмнокожи и идвайки от Африка предавайки думите на пелазгийския цар към данайците: "Вие не приличате на хората от нашата земя, а по-скоро сте като либийките, или даже като хората живеещи край река Нил."

120

Анонимен

преди 1 седмица

Етиопия води началото си от царство Аксум, което се създава под влиянието на Египет и царство Шеба в днешен Йемен. Семитските племена се преселват през 6-5 век пр. н. ера в северната част на Етиопия. Там те се смесват с кушутските племана, намиращи се под влиянието на Египет. - I в. от н. е. Образуване на царство Аксу, начело със Соломоновата династия. VII-IV Изоставяне на Аксум под натиска на мюзюлманите. XIII в. Възвръщане на властта на Соломоновата династия при цар Иекуно Амляк.