229

Анонимен

преди 1 седмица

Хахах, ами няма как да се дърпаш, като в цяла Европа е станало вече.. готов ли да стигнеш до просешка тояга за да де дърпаш? 99% от населението не е... И да не ни харесва, вече е станало.. продължаваш напред. Има по-важни неща, като например ниското качество на храната и високата и цена. Не е ли по-важно децата ти да не ядат палмово масло подсладено с аспартам и консервирано с калиев сорбат? Затова предпочитам да получат права, за да излязат от прожектора.

228

Анонимен

преди 1 седмица

Ами, ако не получат права, все ще имат причина за прайдове и мрънкане. Това, че имат права не значи, че ще е лесно. Нека детето може да откаже, ако не иска примерно. Аз примерно щях да откажа на 2-*** гейове да ме осиновят.. но не бих отказал на 2 бисексуални дами... говоря примерно ако бях отново на 7-8, когато си спомням, че вече заглеждах учителките и каките, с удоволствие щях да се навия да праскам 2 30 годишни мадами всеки ден

227

Анонимен

преди 1 седмица

Някой с латино име не е доволен, че не се спазват български традиции.. но с това име никога няма да бъде българин. Остава си латинос. Може да има деца българи, ако израстнат тук. Може би дя отида аз в Латиномерика да уча хората как да си гледат живота, хахаха?

226

До 237

преди 1 седмица

И откъде накъде трябва да имат право да осиновяват деца? Всяко дете трябва да има пример в живота даден от мъж и жена. Гейовете не са и никога няма да бъдат пълноценно семейство и нормална среда за отглеждане на деца.

225

Анонимен

преди 1 седмица

Гейовете трябва да получат пълни права, т.е да се женят, да осиновяват деца и др. След като имат пълните права, прайдът трябва да се забрани като нещо ненужно.Името прайд към момента трябва да се смени защото също създава погрешна конотация - не е нормално да се гордееш с конкретна сексуална ориентация. По-скоро е, че се приемаш с такава като човек, с равни права и задължения. Всяка една гордост базирана на раса, пол или др. създава дискриминация.Acceptance трябва да се нарича, не Pride.

224

Атанасов

преди 1 седмица

Ами прав е.Всеки с малко разум го знае.

223

Анонимен

преди 1 седмица

България светска държава ли е или подчинена на църквата? И ако е подчинена на църквата, защо 80 % от народа е по-скоро суеверен, отколкото вярващ в Бог? Тогава какви са тези лицемерни вопли на някой си Контрера? Нека раздаде череши на Задушница за свои починали близки, какво му пречи Прайда? Ама се съмнявам, че ще го направи! Важното е да се всява истерия.

222

Гейчета мазни

преди 1 седмица

В столична община се настмиха мазни дрогиеани гейчеъа, така че, нормално.

221

Българин

преди 1 седмица

Нужна е нощта на дългите ножове !

220

Обективен

преди 1 седмица

Kмета е отговорил на Контрера : " Все-пак това е парад на нашата партия ПП-ДБ ( пеdeрасиии проcти - джeндъpи болни )

219

Анонимен

преди 1 седмица

Да събереш толкова гейове на едно място = епидемия от маймунска шарка.

218

Анонимен

преди 1 седмица

Ako Terziev e za няколко НПО-та, групи извратени и перверзни хора ще ни убеждават, че проблемът на проблемите в България е, че двама мъже или две жени не можели да сключат брак....всички пдтсти са след него.. ЕВроцености

217

Анонимен

преди 1 седмица

Терзиев отпуска 400 хиляди лева за провеждането на гей-парада.

216

Къв

преди 1 седмица

Гейпарад, ве, извратеняци? Докога ще ги търпим???!!!

215

Шарени джендъря

преди 1 седмица

Защо юроатланшитите отГреб-ДъПъСъ-СерЕДеСе-ППЛГДБТИ + интимната сглобка на Посолството разрешиха и наложиха провеждането на рекламната кампания на анннааалллния $ек3 на психополовонеопределените розови понита в центъра на СойФия?!?!? Това ли са изконните юроатлантични ценности за които онзи ден блеееше Урсулю Фродолайнен и размахваше яростно пипалата си във въздуха от възмущение и гняв?!?

214

Бг

преди 1 седмица

Ще бъде организиран и незаконно Луковмарш който ще се слее с хей парада и накрая ще останат локви от червена течност и отрязани лгбт извратени тикви

213

Българин

преди 1 седмица

ЛГБТ маст дай. Деф то ЛГБТ. Под найфа до един !

212

Jj

преди 1 седмица

Поредният смот*ьо, който се опитва да всява разединение между хората, за да остане някак си релевантен. Отврат!

211

Анонимен

преди 1 седмица

Педеращината е висша евроатлантическа ценност.

210

Анонимен

преди 1 седмица

Контрера: "асам ром"