77

Абе не ви ли е

преди 3 месеца

срам бе макаци, най-големите щети за България ги нанесе суверенът, че не можа да разбере как е манипулиран и контролиран от червените мутри на прехода и ги избира като спасители срещу обещанията им ! Какво сте се заоправдавали тук този виновен, оня виновен, а вие хрисими и родолюбци ? Кой ги избира тези палачи да ви управляват негласуващите или гласуващите ? Бил пияница Рашидов, а вие "трезвеници" ли сте в тиквите си, аз ли му разреших да краде като не съм гласувал ? Мишки !

76

хаха

преди 3 месеца

Абе Веждичка, гледай си скулптурите, стига дрънка глупости! Знам всичко, ама няма да кажа...?! Не се ли усещаш, че с това изказване ставаш смешен?

75

10

преди 3 месеца

явно повечето които коментират искат да се върне 12 годишната стабилност при управлението на Бойко Борисов която ни изпрати на последно място в Европа по всички показатели

74

Анонимен

преди 3 месеца

Още от както почна да се прави на протестър с разни столчета се знаеше че Слави е тръгнал да прави така необходимата поредна патерица на тиквата.

73

Анонимен

преди 3 месеца

Хора като Вежди нанесоха огромни щети на ГЕРБ

72

vs

преди 3 месеца

Щом ти казваш, как да не ти повярваме! Кой по - добре разбира кръчмите от теб!

71

ха ха ха

преди 3 месеца

До Хахаххакъде беше Веждито, кога долара бе 3000 лв, а, умнико?

70

МИ ЧЕ ДА!

преди 3 месеца

АМИ И РАДЕВ ГО ИЗБРАХА СЪЩО В КРЪЧМА ОТ РЕШЕТНИК И КАКА.

69

БАРЕКОВ ОТ КТБ

преди 3 месеца

ХАОСА ГО ЗАБЪРКА ЮМРУКА ПРЕДИ 3 ГОДИНИ. ДОВЕДЕ ИТН, ПП, ЯНЕВ, КОСТЯ СЕГА И ВЕЛИЧИЕ.

68

Козяка

преди 3 месеца

Вежди аут и горе при св. Петър

67

Крайно време е

преди 3 месеца

да се повтори 97 и народа да помете парламента. Но няма как да стане - апатията е пълна. Като гласуват все по-малко ще дойде момента купения вот да е 50 % и тогава ще има правителство.

66

Анонимен

преди 3 месеца

Рашидов, ти нали някакъв "демократ" милеещ за просперитета на българите, как така "знаеш" за разни подмолни неща но ги криеш от обществото?

65

Я, па Я

преди 3 месеца

До Стеримар Мечтии, прецедента кой го направи прецедент. Много *** тоя български народ ей. Прецедента прави пълзящ преврат срещу развитието на страната не срещу ББ, Шиши, Канадеца и прочее. Той тях ги ползва като инструменти за постигане на главната цел. БГ в ролята на "Задунайска губерния" каквото бяхме 45 г. по тошово време. Който не вижда това е или пълен *** или и той това иска. Но така е, робският манталитет си иска робията. Нямали кой да ви язди (оправя) никак не ви е хубаво...

64

Стеримар

преди 3 месеца

Само Радев Президента да помете паплачта ГРОБ и ДПС и да им спре хранилките

63

Я, па Я

преди 3 месеца

Истината седи гола, нахална и млада пред парламента, на жълтите павета и политиците минават покрай нея, в пълна импотенция и се правят, че не я виждат. А тя ги гледа с презрение и им казва в очите "Никой не ви иска, махайте се". Това важи за всички партии и личности без изключение, даже и за БЕЗличие, 70% от българите ви плуха в лицето нелигитимни сте. Трябва да се забрани участието на всички досегашни политици участие в управлението на страната и след това ново Велико народно събрание ...

62

Хах

преди 3 месеца

А ти разбойник Рашидов в коя кръчма беше проектиран? В кръчмата на пушачите или на пушачите алкохолици?

61

Суровикин

преди 3 месеца

До Теодорпадни стани , и жените какви били - Спомняме си

60

Хахахха

преди 3 месеца

Ядохте и пихте заедно когато хората останах без пари 3000 лева за долар. Помним ви. Щом почвата да се плюете, вече огладняване. Как не се налапахте бе!?

59

Анонимен

преди 3 месеца

Не разбирам едно нещо. Защо избираме председател на НС от депутатите, вместо да се обадим на някоя модна агенция. Толкова симатични хубави момичета, жени има там, а ние точно на Рая Назарян се спираме, срамота!

58

Я, па Я

преди 3 месеца

До Gogo Madurev Много точно но ако си мислиш, че мнозинството българи разбират това, на грешка си. 80% от българите са убедени, че запада и САЩ са виновни за всичко и чакат да дойде Путин да ги освободи. Явно ще цакаме поне още 30 г. докато измрат всички помнещи робството (комунизма).