294

Въпроска ?

преди 1 седмица

Скрил се на диването и раздава акъли . Измами избирателите от България и чужбина , подкрепиха партийката ти. Дадоха ви възможност да сформирате правителство и резултати - О . Гледай си здравето , брой си парите , прибери жалките си сценаристи и дай шанс на млади ,енергични и умни хора да се занимават с политика . С криене , жалки съвети и пошли сценарии политика не се прави .

293

Анонимен

преди 1 седмица

Експертен кабинет е най-голямата щуротия. Без идеали и цели. Някакви измислени експерти, завършили читалище в Лондон.

292

Пенсионер

преди 1 седмица

Ние избирателите сме виновни за тази трагедия. Къде ни е акъла ?Защо залагаме на куци коне ?

291

Зозо

преди 1 седмица

Боко си има премиер Главчев и го боли ГЗ дали ще има редовен кабинет. С Шиши ще си гласуват регулаторите и каквото си искат. ППДБ-тата ще подсмърчат отстрани.

290

Много вярно

преди 1 седмица

В другите парламентарни групи има много свободно мислещи депутати. При чалгаря няма! И като имаше толкова важни за страната неща за правене, къде ги скри, че цяла предизборна кампания не ги чухме! Ей, мушмурок, дадоха ти 70% и ти се о а ка, сега правителство сънуваш.

289

До 303

преди 1 седмица

Той не мо е две крачки да направи завалията, ти говориш за бягане

288

Анонимен

преди 1 седмица

Абе що карате човека насила да прай коалиция с Герб и ДПС, бе, ами той може и да не иска, има и други партии у Парламента - ПП на Киру Т., БСП, Възраждане, Величие... Хайде, то съ видя, че "на Есен, с нова песен" към поредните Избори, а Зимата на 2025 г. пак шъ прайм Избори и т.н. и т. н., докато изчистим 34 годишната гнойна яма у Парламента!!!!

287

Анонимен

преди 1 седмица

Главния чалгар се е чалдисал.

286

Анонимен

преди 1 седмица

Трифчо, нема прогледнеш. Локомотива изпъшка: тю-тюю. Изтърва го, не бегай срещу нанагорното.

285

Гегата

преди 1 седмица

Няма време трябва да има правителство . То след ПП и Асен Василев дето управляваше с по 1 милярд на месец кредит всеки може да управлява дори Волен или Азиз.Все още се в тая дългова спирала -по около 1 милярд кредит на месец такаче ще е лесно управлението, да му мислят децата на децата дето ще връщат дълговете...

284

Груйо Михалов

преди 1 седмица

Е то и Радев Слави го откри. Още като беше летец Слави го покани в студиото и му предложи да става политик, тогава Радев викаше всеки да прави това което умее нале. ...

283

Убавци

преди 1 седмица

Ямболския хаджи тошко, сигурно ще е мин. председател а ? Направо мирише от него на aко.Противен, по-противен, тошко умното!

282

вицове от севреозапа

преди 1 седмица

Га беше първи се скри като миshок, сега правителство ще правиш. Само чалгията ти върви псевдо - патриот, главен чалгар. Ясно ти е , че нама да стане и за това се напиняш....

281

Анонимен

преди 1 седмица

Отварям си сега фейсбука и ще напиша пост - няма да подкрепя първия и втория мандат, надявам се президента да връчи третия мандат на мен и аз ще ви оправя с екип от експерти. Искам после всички медии да го отразите, това е новина!

280

тоти

преди 1 седмица

Атка бате Славчо,в теб ни е надеждата,ония са за кошадаса!!!

279

Анонимен

преди 1 седмица

Б разбрали са се с Боци и Шиши да направят правителство с мандата на ИТН. И Радев е в играта.

278

Анонимен

преди 1 седмица

Чалгаря ще саботира НС до дупка. Той не му е фен.

277

У бре

преди 1 седмица

Той и Копейкин се нада на третия мандат! Я вземете си го разделете по братски (още по руски).А може и по равно....

276

Анонимен

преди 1 седмица

Ясен си като бял ден. Вземи се скрий някъде най - после!

275

Анонимен

преди 1 седмица

Яко го гони мегаломанията! Трябваше отдавна да го предвидим.Затова пък ще му остане МЕГАЛОЦЕФАЛИЯТА! Медицински това означава болестно развита хиперголяма глава!