170

Анонимен

преди 1 седмица

Ако Северна Корея се включи в Украйна с военни това ми прилича на Трета Световна Война и НАТО ще трябва да раздава шамари в Източна Украйна!

169

Анонимен

преди 1 седмица

Ах колко жалко е да си русофил

168

До 171

преди 1 седмица

Аз съм пътувал по тази БАМ! Ти ходил ли си там???? Едно ще ти кажа: от тези 4300 км според теб, действащи са не повече от 2000! Останалите са в състояние на доизживяване! Освен това: изобщо не съм убеден, че тези "добре обучени корейски 1 млн бойци в момента, в който напуснат "рая" сев Корея няма масово да дезертират! То ще се случи такова хуманитарно бедствие, че сегашното ще ни се види само разходка! Освен ако не докарат още 1 млн охраняващи псевдо армията им!

167

До байкалчо амурчо

преди 1 седмица

Компири, не компоти, но може и компоти!

166

Анонимен

преди 1 седмица

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

165

Вещицата Урсула

преди 1 седмица

само след 10 години ще реве - Да глобал маркетс са заляти с по-евтини севермо корейски електрически коли. Техните цени са кептнати артифишали лоу заради хюч държавни субсидии. Зис из дистортинг нашия пазар - както сега реве от трибуната на Европарламента за китайските коли.

164

Анонимен

преди 1 седмица

Китай прави най-добрите автомобили, вече превъзхождат немските по всички показатели. Китай започна да прави коли едва от 20 години, преди 20 години в Китай всички караха колела и ходеха с еднакви сини дрехи. Германия прави автомобили повече от 100 години, над 100 години опит и know-how в автомобилостроенето. Освен това в Китай няма политически партии, в Китай не се провеждат избори, в Китай няма демокрация.

163

Анонимен

преди 1 седмица

А какви автомобили произвежда членката на ЕС и НАТО България? Освен евтини черноработници и пpocтитутки произвежда ли нещо друго членката на ЕС и НАТО България?

162

Ако не

преди 1 седмица

Бяха западните технологии и китайските стоки, нямаше и фара на тази кола да направят! Не се сещам за руски или съветски автомобил, който да не е с крадени технологии или без чуждо участие! Москвич- БМВ! Жигули- Фиат! После рено! Заз- с помощ от Порше! А народа на този Прасчо умира от глад! Те лимузини си подаряват! Не мога да проумея как все още има хора, които съзнателно, не по принуда- им ръкопляскат и им се кланят като на богове!

161

Анонимен

преди 1 седмица

Деца, ако не научите и не разберете уроците си по история, география и биология, ето какви мутанти и изостанали в развитието си ще станете - като чичковците в колата, които още си играят на колички и бомбички. Не правете като тях, да не станете за смях!

160

Анонимен

преди 1 седмица

Путин вече го обяви договора по всички медии.

159

Байкало-Амурска

преди 1 седмица

Магистрала - 4300 километра. Това означава, че в рамките на 1 седмица до 10 дни 2 милиона добре обучени северно корейски бойци могат да бъдат доставени на границата на така наречената държава Украйна.

158

Анонимен

преди 1 седмица

Не пишете антируски, нашите бабички си обичат Русия от едно време! Ако питаш защо,не могат точно да обяснят!

157

Хахаха

преди 1 седмица

Какъв ли кретеноид трябва да си, за да се радваш на двама доказани азиатски бokлуka като Джуджи *** и Прасето Ким?

156

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 164 Откъде си го измисли този договор? Кимчо-Путинският още не е написан. Наполеонов комплекс ли имаш или звездите ти говорят. Сценаристе, пак ли ти? Вече ще звъня в Карлуково. Опасен си за себе си най-вече.

155

Анонимен

преди 1 седмица

Русия и СК могат да и сътрудничат взаимно изгодно. Русия може да вдигне ембаргото на нефт, и да залее СК с нефт, Северна Корея има санкции за внос на нефт, и поради това икономиката и вегетира на минимална мощност. От друга страна Путин може да получи 1-2 милиона добре обучени безстрашни и готови да се бият войници.

154

:)

преди 1 седмица

Джуджи да не е станал Убер шофер? Не се наяде тоя монголоиден дивак!

153

Анонимен

преди 1 седмица

Русия и Северна Корея сключиха договор за военно сътрудничество, според който ако едната страна бъде нападната, другата ще окаже военна помощ със всички средства. Това означава, 1) че ако месо от източна европа влезе в Украйна, тогава 6 милиона армия от Северна Корея може да влезе също в Украйна, 2) при ядрена война между САЩ и Русия, Северна Корея ще бие по САЩ с ядрени ракети без да се колебае.

152

анонимен

преди 1 седмица

Ей ги двамата бункерни изгои. Търкулнало се гърнето и си е намерило похлупак. Надушиха се като крастави магарета и сега вече са неразделна двойка.

151

До 163

преди 1 седмица

Смятай колко си калпав, и там не те искат :D