273

Дановски

преди 1 седмица

Сега щели да бъдат зададени въпроси "какво може да направи Русия, за да смекчи санкциите срещу КНДР. Прощавайте, но само бавноразвиващи се магат да поставят подобни въпроси. Подписаният вчера договор за всестранно стратегическо сътрудничество между РФ и КНДР, анулира абсолютно целия пакет на ограничения срещу Пхенян.

272

Анонимен

преди 1 седмица

Сега зеления да отпрашва към КНДР и да уговаря Ким колко е лош Путин. А Володимир прибра ли се дома или още се шматка по света по измачкана зелена фанелка, която само Шолц вече му харесва? Шолци, земи си една такава друшка пропита с пот и урина.

271

Анонимен

преди 1 седмица

И КНДР и социалистическият Виетнам отдавна се стремяха към обятията на Русия, но Президентът Путин ги пренебрегваше, за да не обиди Колективния запад. Днес му е пох

270

Анонимен

преди 1 седмица

А след Северна Корея отива в социалистически Виетнам-на 115 място по Индекс на Развитие на Човешките ресурси и средна заплата от 400лв/жени/615лв мъже- все благоденстващи държави- хаирлия да е!

269

Анонимен

преди 1 седмица

Отношенията между КНДР и РФ са надградени до най-високото ниво от 1945 г. насам

268

аа

преди 1 седмица

Либерастията е самоунищожителен елемент за Запада.Венецът на либерализма се оказа правата на пееерасите,лесбийките,объркванена детския мозък относно това дали днес е момче или момиче,настъпление на извратеността наречена пеееерастия и лесбийство,джендърство,мързела на човека/неработещи,лежащи на ръцете на родителите и харчещи парите им,и обществото да ги търпи тези търтеи/,моралната деградация и пр.Е,там в Русия тези нещо ги няма.Нямаше ги и у нас.Огледайте се днес какво е у нас,и преценете.

267

Анонимен

преди 1 седмица

324- и се върнаха в Русия или живеят в подлият запад, а мислят да се върнат в матушка ...някога, за сега социалните плащания на 2 000 000/5 000 000 руснаци в Германия са по високи от заплатите в Рашистан- така че не се връщат- остават ненавиждайки запада...

266

ебахти пародията

преди 1 седмица

руското падение е безгранично.

265

Анонимен

преди 1 седмица

Председателят Ким Чен Ун каза пред репортери, че КНДР ще отговори "без колебание" на "инциденти или войни", пред които е изправена или неговата страна, или Русия. Може би под "инциденти или войни" той разбира всеки един удар с оръжие западно производство по територията на РФ.

264

Анонимен

преди 1 седмица

322, така беше до преди 2 години: руски милиардери живееха в дворци и имения за милиони в обединения Запад, но алчните рептили стъпкаха в калта собствените си правила за неприкосновеност на частната собственост и експроприираха именията и яхтите на богатите руснаци. Руснаците разлюбиха подлия запад. Ненавиждат го.

263

Дановски

преди 1 седмица

Това не е пакт за взаимна отбрана. Подписаният вчера договор слага началото на всестранно стратегическо сътрудничество между РФ и КНДР. Подписаният вчера договор анулира абсолютно целия пакет на ограничения към Пхенян. Недалновидният Запад се тресе от истерия и паника. Самият той тласна КНР и КНДР в обятията на Руската Федерация.

262

Анонимен

преди 1 седмица

ДВА ДИКТАТОРА- ДВА ВЕРНИ ДРУГА! Когато видя че над 20 000 000 руснаци трайно настанили се във фалирала и лоша Европа и Руски милиардери живеещи в дворци и имения за милиони в обединения Запад се отправят в колони към Северна Корея, Китай, Индия- значи нещата са се обърнали, а то сега какво само приказки, приказки......

261

До Ганди

преди 1 седмица

Ама падна и удари главата в един камък.....

260

Цветарка

преди 1 седмица

А се смеехте на Зеленски!?

259

C тези идиоти

преди 1 седмица

не ни занимавайте.

258

Ганди

преди 1 седмица

Вовата първо се наведе и се хвана за палците на китаецо , а сега и на дебелото джудже, язък че яздеше коня гол до кръста,да го ожалиш тоя мачо мен

257

Хи хи

преди 1 седмица

Оказва се, че малка Северна Корея може да произведе 5 милиона снаряда, а "големия" ЕС не може да произведе и 500 хиляди за година ! А за капацитета на Китай, който е с Русия, изобщо не можем и да си представим ! Сигурно 500 хиляди снаряда на ДЕН !

256

Хи хи

преди 1 седмица

Мноо слаб се оказаха Запада и нато, Сащ и ЕС са има няма един милиард, а БРИКС, в който е Русия е ТРИ милиарда ! Отделно има толкова държави, които са с Русия, списъка е дълъг ! Запада щял да изолира Русия, как бе ?? ,че самия Запад е джудже срещу големите !

255

Луди диктатори

преди 1 седмица

Агресорът щял да се защитава от агресия... Наистина, на всички властолюбци нещо не им е наред в умовете и в душите. Спорно е само дали са психопати по наследственост, или имат само предразположение, което впоследствие довежда до отклонения от нормалното. Затова демокрацията е най-добрата защита срещу такива като горните двама. Не бива да допускаме овластяване на подобни индивиди! Защото ги има и тук...

254

Анонимен

преди 1 седмица

До Разгром 305. Умен си като екоактивист опушващ Соунхендж.