140

Анонимен

преди 1 седмица

Само един троллл е евроатлантическият паррццалл. Пише истерично и по няколко пъти за да прави вятър

139

Анонимен

преди 1 седмица

Не им е хубаво на НАТО. Ами, има от какво да се страхуват. Като прибавим Китай и Иран, работата става шах и мат.

138

Я па я..!

преди 1 седмица

Втория Аурус е за части на първия.

137

о. з. Тольо Пандев

преди 1 седмица

Днес празнуваме 76 години от създаването на КНДР, заповядайте да празнуваме в парк "Ким Ир Сен" в Мичурин!

136

Тц,тц

преди 1 седмица

До къде се докара другаря Ким? Свали Северна Корея на нивото на Русия :-))

135

Козяче

преди 1 седмица

Как върви контра наступа ,някой знае ли? Превзехми ли Ялта вечи?

134

Анонимен

преди 1 седмица

."...Северна Корея ще извърши икономически скок, и рязко ще повиши стандарта на живот. И тогава целият корейски народ ще си споми, как в страната им е дошъл лидерът на приятелска страна, и как всички са го посрещали и приветствали, и как после се е променил животът им." Из мечтите на една кАпейка, как някой идвал и ги оправял и всички заживяват щастливо без те дори да си помръднат пръста. Само, че накрая на тия приказки не се ли и женеха ве кАпейки? Хахха

133

Offf

преди 1 седмица

Пожелавам щастлив семеен живот :D С новата кола ще си ходят на гости по бункерите ,и ще пият чай в новия сервиз.... Колко романтично :D

132

хахахах

преди 1 седмица

Сервиза за чай някакъв намек ли трябва да е?

131

Анонимен

преди 1 седмица

Русия все още спазва санкциите срещу Северна Корея. И сега ако започне да им доставя нефт и суровини и всичко от което се нуждаят, Северна Корея ще извърши икономически скок, и рязко ще повиши стандарта на живот. И тогава целият корейски народ ще си споми, как в страната им е дошъл лидерът на приятелска страна, и как всички са го посрещали и приветствали, и как после се е променил животът им.

130

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен - точно казано, веднага мога да ти кажа колко стуваш, като гледам педерастическите ти приятели Урсила, Борели, Макрони, Бербоци и дементиралия дядка.

129

След

преди 1 седмица

изборите в САЩ, и американци и европейци ще кажат на Зеленски ,,пари нЕма - действай" Да видим жена му ще продаде ли бижутата си за да се купи оръжие. А щом и в нашите медии, дето са по-големи католици от папата, изтича информация за масовото недоволство в Украйна от насилствената мобилизация, значи работата на наркомана е спукана!

128

Анонимен

преди 1 седмица

То това как и кой щял да го отнесе го слушаме вече от 2 год и половина ве кАпейки? То първо само ако Запада дадял някаво оръжие всички го отнасяли, после ако дадат далекобойно, после само урките да стреляли по пРосията, после само да стреляли ама със западно оръжие и това вече се разреши, само самолети да им дадели и това вече е одобрено. То голямо отнасяне голямо нещо тия колхозници. Путинарко жужи все повече да проси но за сега само прасчо и иранците му дават, нали целия БРИКС беше с него?

127

...

преди 1 седмица

епа ако остави китайския лидер да чака, нали след това рашистан ще стане американски! :))))))))) путин знае много добре, че в китай му е надеждеата! апък китай се стреми само и единствено към сибирските територии! та така!

126

Виждам

преди 1 седмица

Много ви е смешно тук на някой киевски симпатизанти но виждаме как посрещат Путин на всякъде включително и в Обединени Арабски Емирства ( за справка ютуб) и как посрещат Байдън също което е показателно кого повече увещават и ценят като политик които държи на думата си и гради отношения с други държави на принципа на взаимното уважение и доверие! Който се смее последен се смее най добре е казал народа!!!

125

И

преди 1 седмица

до утре да пишете краварските си глупости, основните факти са следните 1 Американското световто господство е в миналото 2 Във военно отношение и РФ и СК ще се развиват във взаимен интерес и някой ще отнася все повече и повече. Първи ще е наркомана!

124

Дачо

преди 1 седмица

Вечна дружба! Слава Русия, СК и Иран. Виждаме колко добре живеят братята! Един мечтан свят за всички копейки!

123

Анонимен

преди 1 седмица

Е що пак мерцедес от прогнилия Запад ве кАпейки? Нъл там китайци, колхозници са голема работа, самая могучия, брикс-мрикс ала бала с президента и пак до мерцедеса опираме ве кАпейки? То мани ми да беше само мерцедеса добре, ми ако им видиш обзавеждането и техниката дето ползват всекидневно тия два мушмурока пак всичко ше е от прогнилия Запад. Що все така се получава ве кАпейки? мутрофеевна кво ви казва в опорките?

122

Анонимен

преди 1 седмица

До 109 Какъв САЩ какви пет лева хаха! САЩ са натикани в ъгъла и са в панически страх. Колко мислите, че ще издържат САЩ.БРУТНИЯТ ВЪТРЕШЕН ПРОДУКТ НА РУСИЯ Е КОЛКОТО НА ЩАТА ТЕКСАС / справка GOOGLE/. КОЙ КОЛКО ЩЕ ИЗДЪРЖИ ДАНО СЕ СЕТИШ/ макар и да ти е трудно/

121

Анонимен

преди 1 седмица

Просто Путин изпраща съобщение на САЩ и Южна Корея, че той също може да прати далекобойни оръжия на малкия Ким да стреля в дълбочина.