13

маймун

преди 1 седмица

време е! ама вие къде сте, бре, мамини убавци!"ние сме със таз която е на власт!" и важното е да не носите отговорност!

12

Анонимен

преди 1 седмица

Пуделите на Боко и пеефски са ИТН!

11

Анонимен

преди 1 седмица

Кога е имало здрав разум в политиката, че ще го връщате?

10

Анонимен

преди 1 седмица

Каквито и сглобки, калъпи и всякакви такива простотии да правите все сте нелегигимни.

9

Анонимен

преди 1 седмица

Потопиха правителството на ИТН докато се правеха на "опозиция", сега тичат с изплезени езици подир ДПС и ГЕРБ. Имало е причина актьорите, проститутките и гладиаторите в римското общество да не заемат публични длъжности. Продажници са си и не може да им се вярва.

8

Анонимен

преди 1 седмица

Яяяая, новата кукла играчка на бАйко и шишан се обади.... Тошееее, стана ясно, че вече официално трЕбе да признаете любовната си връзка с Бацце и Шишшши и официално да сключите бpak, така че отивай да се бръснеш пак, щото в герП мъжко половите индивиди по традиция са нула номер.Обръсни се, после бЕгом да се поклониш, да целунеш ръката на бащицата и вече официално си ЧЛЕHH. Xaxaxaxa

7

Смешник

преди 1 седмица

Слушах го на живо, абсолютен лицемер - когато имаха мнозинство и не направиха правителство за кого мислеха - за България, за българския народ или за собственото си его? А сега обвинява как всички били лошите, а той и съпартийците му - добрите.

6

Край

преди 1 седмица

Тошко - нещо за мажоритарните избори да кажете?!?!

5

Изнервен

преди 1 седмица

До 1. А ти какво предлагаш?

4

Анонимен

преди 1 седмица

Оплювате ги, но при ИТН най-много се вижда промяна и израстване. На иху-аху взеха властта и се оказа, че не знаят какво да я правят. Загубиха, падна им подкрепата, на кантар го караха с влизането в НС. Неподходящо облекло, неподходящ език, рошави глави, понякога откровени глупости от трибуната. И леко-полеко улегнаха, пооправиха си имиджа, говора, поведението, та и подкрепата им тръгна нагоре. Според мен ще продължат така.

3

Гражданин

преди 1 седмица

А бе, Тошко, то хубаво експертно правителство, ама какво значи да не е доминирано от нито една партия? Ние защо гласуваме тогава и едни имат 25 процента, а други 6?

2

Анонимен

преди 1 седмица

Слави винаги е бил със ДПС и ГЕРБ, просто избирателите му да с акъл на Медуза !

1

Сержант

преди 1 седмица

Клоунът няма как да е със здрав разум. Гушнете се и вие с ГЕРБ и сте трупове.