66

АбдокодирХоджибобоев

преди 1 седмица

Вчера, на път за КНДР, Президентът Путин разгледа националните проекти за обезпечаване на технологично лидерство, подготвени от Съвета по наука и образование и утвърди приоритетните направления в научно-технологичното развитие на РФ.

65

Ганди

преди 1 седмица

На Вовката ортаците са Сирия , Венецуела , Северна Корея, малко Куба и половин Китай, като по скоро са на Китай любовницата

64

Анонимен

преди 1 седмица

България избра своя правилен път - надалеч от Русия.

63

Анонимен

преди 1 седмица

Двамата сатрапи ще обменят опит как да измъчват хора в лагерите.

62

Друзя

преди 1 седмица

Другарката мутрофанова от "Драган Цанков" 28 е заповядала на всички рос0робски ботове да се включат рано сутринта и да садействат техните ВПНи и да пляскат плюсове и минуси където подобава. Така ще внушаваме фалшиво мнозинство че България подкрепа блатото наречено русия.

61

Невероятни тъпаци

преди 1 седмица

Абе oлигoфpени, погледнете статият най-отгоре! Байдън не може да говори повече от 1 (ЕДНА) минута без да направи грешка или някакъв гаф, на мен ми става жалко защото на възрастни хора не трябва да се подиграваме. Путин без проблеми проведе преди две седмици 3 (ТРИ) часа пресконференция с шефовете на всички значими западни медии и даже не отиде до тоалетната - вие тук сте дърти самотни злобари, които през 20 минути ги мъчи пpocтaта. Некадърни нищoжecтва.

60

Алекс

преди 1 седмица

Жужето е отишло в Северна Корея,за да види накъде води Русия.За Северна Корея има надежда,че някога ще се обедини с Южна Корея.За Русия надежда всякаква забрави.Блато и толкова.

59

Наблюдател

преди 1 седмица

От 1917 до сега тези в блатото наречено русия и нашите нещастни рус0р0би мечтаят и вещаят Европа,САЩ и останалият цивилизован свят да се разпадне. Там е работата че става обратното. Тази утопия наречена ссср се разпадна, същата съдба се очаква и за сегашното руско тресавище.

58

Христо Христов

преди 1 седмица

В Анадола имат нова вариация на дюнер: Путлерина, взимат хляб, правят една дупка в него и почват да пълнят с месо и майонеза докато не потече отнякъде. Горе долу каквото се случва с Путин когато отиде на гости на Ердоган.

57

Христо Христов

преди 1 седмица

Вярно е, това което казват, че рускините са по добри от севернокорейките казал Ким докато Путлерина си забърсвала лицето след колениченето пред вожда.

56

Христо Христов

преди 1 седмица

Ким предложил на Путлерина да я повози в ракетата си и да я заведе до слънцето през нощта. Когато Путлерина видяла ракетата попитала Ким: ама тя има само една седалка, как ще се возим заедно? При което Ким и казал: на теб не ти трябва седалка, ти ще си на колене и ще обслужваш вожда както прави в Анадола, при което Путлерина започнала да се облизва страстно.

55

Конспирохолик

преди 1 седмица

Лелеее... аз пък пристигнах вкъщи след работа, за да гледам мачовете. Да идеш в Северна Корея да молиш дали е постижение или провал?

54

Христо Христов

преди 1 седмица

Искам 20 турски тираджия да ме направят на Путин в харема на Ердоган. За нас русофилите хомосексуалността е най възвишена ценност.

53

Vulgaris Magistralis

преди 1 седмица

Това реклама за Русия ли трябва да е?

52

Христо Христов

преди 1 седмица

А бай Дън в Северна Корея, кога?

51

Хи хи

преди 1 седмица

Как точно е изолирана Русия, като е в БРИКС, който е половината свят ?? А ако вземем да броим държавите, които не са в БРИКС, но са с Русия списъка е доста дълъг ! Та я обяснете, как САЩ и ЕС, които са няма и милиард, ще изолират останалите 6 милиарда, които са с Русия ??

50

Анонимен

преди 1 седмица

Всички хомосексуалисти ги посрещат с плакати н които пише какво ще им се случи, хомопутин сигурно е била много щастлива, почти колкото в харема на Ердоган като я хвърлиха на анадолските заптиетата.

49

П.утььо

преди 1 седмица

Кой от всичките?

48

Истината

преди 1 седмица

Защо хората в северна корея и руското блато не мечтаят за свобода? Защото мечтаят да се нахранят а да имаш две мечти наведнъж е доста трудно.

47

Наблюдател

преди 1 седмица

Горките рус0р0би вече немогат да го поемат. С всеки изминал ден все повече лъсва истината за блатото наречено русия. Дори нациските пропагандни гнезда като телеграм и таас несмогват да скрият факта че блатная е гола вода и я чака дълги години немотия изолирана в девета глуха, далече от цивилизованият свят.