14

Анонимен

преди 1 седмица

Евро Рома :)))

13

Анонимен

преди 1 седмица

Наяла се въшка,навирила опашка.Народна мъдрост.

12

Анонимен

преди 1 седмица

Оооо,Ванче,не се надценявай.Никой няма желание да те слага на ревера си.Не си такова бижу,за каквото се мислиш.

11

Анонимен

преди 1 седмица

Распия долна!

10

Ванче...

преди 1 седмица

Вече се в миналото, с Манолова само ще гледате парламента от паветата, ще влизате вътре в Деня на отворените врати, твоята политическа кариера е минало.... Но, и ти като Манилова няма да спреш да се излагаш, с надеждата да се случи чудото.... От едно котило сте, дори слепия електорат прогледна за вас....

9

До Руси до 8

преди 1 седмица

Ами нещо да каже, той е непознат за хората, изключвам ютубските му последователи. Да се разбере кой е, какъв е, какви намерения има, програма, идеи, да се обозначи. Иначе, чета, ту е натовец, ту русофил, но от него нищо не се разбира, поне от досегашните му т.нар. интервюта. Дори и званието му под- или полковник, не че е много важно, но и то се коментира. А на Поли Златарева каза, че е генерал-майор. Избудалка я, но това не му върши работа. Чак толкова потайности за политик.....

8

Анонимен

преди 1 седмица

Единствената причина тази буля да получи такъв резултат на изборите в Сф беше, че се изправи срещу куцците маггарета на ппдеббиилите и гроб. Никой не е гласувал ЗА нея, а СРЕЩУ васко ухото и другата мека китка.

7

Руси до 8

преди 1 седмица

Кое й е предсказуемото ? Не разбрахте ли ,че тия ви водят Боко ,Пеевски и Кирчо. Трябва нещо ново иначе нищо няма да се промени. Марков какво очакваш да каже пред медиите те още малко и ще го разчекнат където и да отиде !

6

Анонимен

преди 1 седмица

До Руси - Ами Григорова е ясна и пресказуема, за разлика от величавите, дето едно говорят, друго вършат, сега и тия проверки от НАП хич не им вдигат имиджа, напротив. Питат го Марков за разни неща, той е все един таен-потаен и все изненади обещава, вместо да отговори на въпросите. Какво мнение да му тиражират, като той на практика не е дал такова.

5

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 4 - БСП-то Нинова го занули, Ваня Григорова няма вина. А тепърва има възможност да върви нагоре, за разлика от БСП, колкото и да не я харесват някои.

4

Ббб

преди 1 седмица

Надявай се. Беше брожка само на Таков, ама и той не стигна далече, като нямаше топки той да се изправи за кмет..

3

Анонимен

преди 1 седмица

и още не е разбрала, че без БСП е абсолютна нула, БСП били се занимавали с нея, борели се против нея, какво отнели и гласове, колко процента, ами БСП имат само 7%

2

Руси

преди 1 седмица

Прекалено много внимани обръщат на човек ,който няма подкрепа ! Величие пренебрегнати ,а великата Ваня мнението й навсякъде! От къде на къде ?

1

Анонимен

преди 1 седмица

Ваня Григорова трябва да стане шеф на БСП.