38

анонимен

преди 1 седмица

Това е същото, както с дрогата и алкохолизма. Говорило се е за кампании на здравното министерство. Не отричам, че е добре, но това е до силния характер на човека. Никога не съм употребявал дрога и на ученически екскурзии не знам колко се напиваха, но аз съм бил от трезвените, а някои сигурно са ме гледали с лошо око. Напих се веднъж и бях на 18-19 вече и беше първият и последен път. По темата: В гимназията бях слаб, след 20 имах периоди на леко напълняване, но с колело и тичане се стягах.

37

Анонимен

преди 1 седмица

До Black MetalТова се получава от заседнал начин на живот.Да кажем работиш от вкъщи и след това ако се качиш в колата до коуфланд или до някое заведение то почти през целия ден се получава да си обезвдвижен и след време трупаш килограми.Един приятел, които беше слаб сега има шкембе - не го бях виждал от години засякохме се случайно.

36

анонимен

преди 1 седмица

Чета в новината за комплексен подход в борбата срещу затлъстяването. Не е лошо, но това е до волята и амбицията на човек. Аз си хапвам каквото си искам, без да прекалявам. пия и бира, която също допринася, но рядко и то, защото все пак си е алкохол, не толкова заради шкембето. Тичам, правя лицеви опори и коремни преси, имам пътека вкъщи, на която ходя. Никой не ме кара, аз сам го правя, защото обичам и тези упражения, освен това. Понякога и сутрин, и вечер ги правя тези упражнения. Не съм тикан.

35

Black Metal

преди 1 седмица

Понеже работя в голям хранителен магазин - огромен процент на затлъстели! Особено мъжете - люшкат се тУмбаци, паласки, хормонални гърди. Страшно е! Виждам и много с наднормено тегло млади момичета. Широк ханш, увиснали зЪгове... Има и ужасно тлъсти млади мъже и жени. С тези кебапчета на промоция, пърленки, вешалици и печени пилета, така става. Не е нормално да дойдеш в 08.00 на топла точка и да искаш вешалица и пържола за закуска! Къде отиде "С виенска кифла, с каничка кафе"? Машини за гоVна!

34

Анонимен

преди 1 седмица

В днешно време ако в един магазин за дрехи ако нямат размер XL то магазина е много трудно да реализира продажбни на дрехи

33

Анонимен

преди 1 седмица

Затлъстяването в България не е болест, и не се лекува, по-скоро е въпрос на чест, човек да е тлъст и с наднормено тегло :)

32

Гaля

преди 1 седмица

Cъrлacyвaнo e c nocoлcтвoтo...

31

пенсионер-ветеран

преди 1 седмица

нямам проблеми с килограмите, като от КонценТрационен Лагер съм, след Цените на ППДБ на Храните, които са както и да го гледате и смятате по 3 пъти, т.е. 300% нагоре спрямо тези при Постната Пица Дянков - сега вече не знаим ква е пицата тогава!

30

Анонимен

преди 1 седмица

Първия показател по който ще стигнем американците е затлъстяването. В общество в което господ са парите е така. Лекуването на хората също носи големи печалби. В същото време профилактиката и здравословният начин на живот е пречка за тези печалби.

29

Зевс, Юпитер и

преди 1 седмица

Аполон - кой от 3мата е на Снимката към Статията?!

28

Анонимен

преди 1 седмица

Тодор Колев беше изпял "Кога ще ги стигнем американците". Ей го на, задминахме ги.

27

За Бога БратяИСестри

преди 1 седмица

Не Купувайте - всичко е Отрова! Целта е - Геноцид!!

26

До Наскоро си Купих

преди 1 седмица

Търсете си български картофи, за предпочитане от производител директно, все още могат да се намерят.

25

филия с мас

преди 1 седмица

А представителна извадка за новия парламент, по парламентарни групи?

24

Анонимен

преди 1 седмица

Е кво, да сме слаби като изгладнелите севернокорейци на путин ли?

23

Котуошу

преди 1 седмица

Българина дето дърпа 3 локомотива, влиза ли в статистиката?

22

Наскоро си Купих

преди 1 седмица

Картофи Произход - Гърция - първо ги пекох Цели 2 часа и 30 минути на 230 градуса - вадя ги, беля - консинстенция на суров, нарязох ги на хапки сложих ги в тавата, добавих масло - пекох още 1 час - никаква промяна, на другия ден реших още 1 час и 30 минути да ги пека - без промяна. е на такова ГМО не бях попадал - няма сготвяне на тия температури, а на щанда сигурно може да изкара поне едно 10 години!

21

Пфф

преди 1 седмица

Процента е дори 60+ процента. Разходете се по улиците и ще видите мъже с хормонално женски гърди, корем, тесни раменца, ама иначе се епилирали. Жени с коремчета и бедрата им се търкат, и с хормонални мустачки разбира се.

20

Анонимен

преди 1 седмица

От глад???

19

морски

преди 1 седмица

По брега всичките (видени от мен) наркоман чета са слаби. Не е за хвалене, разбира се...