215

До245

преди 1 седмица

Абе може да са всякакви корейчета,ама си произвеждат абсолютно всичко,от клечки за зъби до космическа програма,докато жалка евроатлантическа България освен екскременти едва ли може да произведе и един пирон!

214

Анонимен

преди 1 седмица

До 244: само при комунистите количеството е по важно от качеството. Резултатите всички ги виждаме при примера за социалисти, а именно ромите. Количество да искаш.

213

Анонимен

преди 1 седмица

Малките корейчета произвеждат повече ракети и снаряди от колкото цялото мАТО!

212

Анонимен

преди 1 седмица

Целта е ЗОР! Кога е било велика империя да обикаля като просяк? При още по-голям просяк?Когато се страхува от бъдещето..

211

Анонимен

преди 1 седмица

Ами става ясно че "главен носител" и на двете държави е Китай.Икономически и политически,те са негов сателитен придатък. Русия е суровинния ,а С.Корея - геополитическия(спрямо Япония и Ю.Корея).Те ще са послушни изпълнители,защото са в задушаваща китайска хватка.Съществуването и бъдещето на двете държави е изцяло в благоволението на другаря Си!

210

Нане Вуте

преди 1 седмица

Целта е ясна - да го вкарат на наглите кравари!

209

Joe

преди 1 седмица

За разлика от повечето русофили ,аз говоря руски и съм живял в РФ за кратко. В Москва и Петербург е пълно с обpатни утaйkи и нарkoзaвиcими. Видяхме ги и на партито на Киркоров що за стока са. Така че,без проповеди за християнски ценности точно в Русия,моля!

208

Очевидец

преди 1 седмица

Путин току що се нaдpиcкa в бункера

207

Анонимен

преди 1 седмица

До 236: къде забрави и ония от другия бряг? Дето ръкопляскаха на Брежнев и Живков като се мляскаха и крещяха горчиво, горчиво.

206

Joe

преди 1 седмица

Симпатизантите на тези двамата са: таксиджии, бивши военни, комбайнеро-интелигенти, несретници, стари ергени, увехтели текезесарки.

205

Не знаещ зрител

преди 1 седмица

231. Анонимен.Щяло да има военен парад в чест на Путин. Гледах кадри от миналогодишния,а най-много ми харесаха . . . Войничките, стройни ле ле!

204

Анонимен

преди 1 седмица

Незабравим спомен от севернокорейските хроники беше по време на Ковид кризата.Тогава Ким беше блокирал цяла С.Корея и даже обяви пълна победа над епидемията.А най-комичния момент от това беше евакуацията на руския посланик и неговото семейство.Той се прибра в Русия с жп дрезина,натоварена с чанти и куфари ..Нещо ,което може да се види само на филм :-))

203

Анонимен

преди 1 седмица

Щяло да има военен парад в чест на Путин. Гледах кадри от миналогодишния,а най-много ми харесаха платформите с войници,дърпани от селскостопански трактори???

202

Анонимен

преди 1 седмица

До 228: той пък за да демонстрира, че пръщи от мозък реши да тръгне от най пропадналата страна в Азия. Това неговото е като да тръгнеш на шведска маса от коша за бокл*к до нея и до масата даже вече преял

201

стига бе

преди 1 седмица

И защо две съседни държави да не си помагат, да не търгуват, а да се съобразяват с краварите? Забравете за санкции на С. Корея от ООН, вече ще има перманентен бан от Русия. Никой независим не е длъжен да се съобразява с краварите.

200

Анонимен

преди 1 седмица

П. от Русия тръгна по просия..

199

Анонимен

преди 1 седмица

Ким ще избочи хралупката на Путлерина така както Шойгу никога не е можел, Путлерини ще тръгне доволна и облизвайки се и оригвайки се на хот док ала Ким Чонк Цин.

198

У бре

преди 1 седмица

От "Киев за 3 дни " до "Пхенян за 4"

197

Анонимен

преди 1 седмица

Путлероджендъра ще носи на Ким чехлите и ще му разтрива ушите по стар комунопенделски обичай, след това устно с език ще договори няколко дълги и остри "ракети" да бъдат доставени в бункера му за да има какво да язди докато КГБ внесе нелегално виагра за Шойгу за да може да му стане тоягата и да цапардоса и накаже Путлерина.

196

Анонимен

преди 1 седмица

До У Крайна е играчка. Тя че е играчка играчка е, но да не станем и ние играчки покрай нея с тия напъни на нашите така наречени политици, че ще стане плачка.