8

Анонимен

преди 1 седмица

Не може, да се разчита само на застраховка. В един момент, просот ще станат прекалено високи. Другото е, че не се знае - може би това, което беше миналата седмица в централна България, ще удари цяла България. Тогава какво правим? Повечето хроа живеят с мисълта, че има безкрайни количества храна в света, чакащи само да се купи, а това не е така.

7

Анонимен

преди 1 седмица

До Дай 5 - Не нзма за атвокрадците, но ако повечеот хора са съ застраховка, ще им плащат щетите или ще бъдат глобени и ще им бъде збаранено, да работят в България.

6

Анонимен

преди 1 седмица

Всичко е така, проади две причини - първата е, че едно време, като им върнаха нивите и където имаше площадки, всичко беше премахнато. Т.е. няма дотатъчно голям брой ракетни площадки. Втората е, че защото сме с меки и продажни лидери, под натиска на разни лобита на самолетни компании, дори и малкото останли системи, не може да работят ефективно.

5

Дай

преди 1 седмица

сега да платим и таралясниците на автоджамбазите. И то по цени които те определят!

4

Анонимен

преди 1 седмица

До 1 - А после ще има - ама те защо не се застраховли ...

3

Анонимен

преди 1 седмица

""Системата за борба с градушките не функционира оптимално. Тя не е достатъчно адекватна към това, което се случва."" - Спряо това, кеото беше преди 40 години, в моемтна я няма!До 2 - Млакни уе!

2

пияница мистик

преди 1 седмица

Това че климатичните промени, които 80 процентовите упорито отричат, защото учените лъжели, за да взимат пари го разбирам. Но не разбирам защо само за реколта се говори? Повод за вдигане на цените на продукцията явно. Това ми се струва по-логично. А тези с изпочупените коли и имоти - керемиди и прозорци, на които ще им се изплатят някакви мижави проценти? Какво правим с тях?

1

Анонимен

преди 1 седмица

Никой бг застраховател няма да им плати 80 % при такива цени на продукцията, каквито те искат. Единствения вариант е да се подзастрахова при наистина голям застраховател, ама ще е много пари и после много време ще се доказва. Тва със застраховките просто не работи