91

Анонимен

преди 1 седмица

не бе просто матряла не го праят както преди, те и да не са на почивка пак си *** като пилци по улиците.

90

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 91. Румъния е добро решение. Не забравяй обаче, че част от хората не ползват отпуск, когато искат, а когато им а даде шефът. Т.е. нямат избор.

89

Анонимен

преди 1 седмица

Гърция и Турция, септември! Освен ако не сте гущери и обичате жарко слънце! Другото са приказки за наивници и само си чешете езиците! С това глобално затопляне, скоро ще ходим на море в Румъния, че е по-хладно!

88

Анонимен

преди 1 седмица

Още ходете в тъпата Гърция, там е много хубаво!

87

Петров

преди 1 седмица

Сега пък станах фукльо! Не, почивам си на обяд, докато пия студен тоник, след малко почвам да работя. Хубавото на програмирането е, че аз решавам какво е работното ми време - ако искам ще ида на плаж, ако искам ще работя, важното е да спазя сроковете. Е, днес ще работя - на плаж ще ида юли, живот и здраве. До тогава на работа - на мен парите никой не ми ги дава даром! Бъди здрав и не мрази никого - не е добре за нервите! Хубав ден!

86

до Петров Смешника

преди 1 седмица

До Петровтакива всензайковци като тебе знаеш ли колко ги има у БГ-то ?!?!?!? за това държавата е на тоя хал !

85

Анонимен

преди 1 седмица

До Приятел Ех, бедняшки мечтииии! Някой ти повярва. Ако е така, значи го даваш на наематели и си от хазяите-ментета. Затворените комплекси също са от бетон, не от захарен памук!)))) Няма как да ги ползваш едновременно. Пък и климатикът е с пари.)))

84

справедлив

преди 1 седмица

До Петров: Нищо не изкарваш фукльо!Бръщолевиш нелепици и се фукаш ,защото нямаш друга работа.Просто заработваш по 1лв на коментар.

83

ха-ха-ха

преди 1 седмица

До Помориец до ха ха ха :-Ти не си Помориец , а обикновен селениец!Хотела е просто една реновирана гробница!И няма никакво значение дали е на Лукойл/разбирай Златев/ или на другиго.Ползва се предимно за пране на пари.Така е най-лесно.Но няма да ти отварям зъркелите.Стой си в Поморие и не мърдай от там!

82

Петров

преди 1 седмица

Не е нужно да разбирам от строителство или от хотелиерство - като искам апартамент, давам пари и си купувам. Като искам почивка - плащам справедливо за услугата. И в хотел Орфей в Пампорово бях, и в Pirin Golf в Разлог - платих си, доволен съм. Как да кажа на черното - бяло?! А това, че изкарвам добри пари, трябва да ме кара да се срамувам ли? Положил съм усилия, учил съм, сега работя, плащат ми. Ако ме е мързяло да уча, щях да ям консерви в Аспровалта и да плюя българите.

81

Анонимен

преди 1 седмица

До 78 Значи не си бил на Слънчев бряг, а в периферията на комплекса или при руски собственици. Грешката си е твоя. Сърди се на рашките.

80

Анонимен

преди 1 седмица

Гърция живея 20 г. Гърция е ад лятото и мразя това лято! Не мога ги разбера защо идват в тази африканска жега? Атина е ад, по островите е само напечени камъни ,а те разходки ми излизат,тук се излиза след 8 вечер,тук жегата убива, аз не смея до магазин да ида

79

Анонимен

преди 1 седмица

В България юни е 36-37 градуса, юли ще е към 40. В Турция и Гърция какво ще правите на 45+ градуса?! В Гърция се ходи или юни, или септември!

78

до 76

преди 1 седмица

До Петровмн програнмисти се навъдихте у БГ .....ЧЕ и от всичко разбирате ! страхотия

77

Анонимен

преди 1 седмица

До ха-ха-ха Албена е великолепен курорт. Не е презастроен и е много чисто дори през сезона. Има достатъчно зелени (гористи) зони за прохлада и релакс. Храната изобщо не е скъпа, освен, ако не си падаш само по гурмета и изг.ъз.ици.

76

ДО 73

преди 1 седмица

ДО СИРЕНЕТО е с пари ги разпрявай на БАБА СИ тия смехории ! голяма част от хотелите в Слънчев бряг не разполагат със собствен паркинг колкото и да пишеш врели - некипели ....

75

Matter of choice

преди 1 седмица

Гърция и Турция е много жега за почивка. Поне на мен температури от 40 градуса и влага съвсем не са ми за отмора. Дори България с 30 ми е гореща и почивам на нашето море ексклузивно септември. Юли и август в навалицата не се бутам.

74

Петров

преди 1 седмица

Абсолютно съм сигурен - може да провериш цените. Хората ми предложиха перфектна чистота и храна, не ги хваля, просто го опитах. Не съм твърдял, че съм бизнесмен - програмист съм, в момента си почивам, след малко почвам пак да работя, карам нормален сравнително нов автомобил - VW Passat 2021 година, изкарвам добра заплата по нашите стандарти. Като ида на почивка, не отивам с консерви и кенчета бира, а искам наистина да си почина с хубава храна в SPA хотел. През април бях в село Баня, препоръчвам.

73

Приятел

преди 1 седмица

До Реалист:- Имам мезонет на Слънчака ,апартамент в Царево и приятели с имоти по затворени комплекси около Лозенец и Сарафово.ЗА НИЩО НА СВЕТА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СТЪПЯ В *** ВОДИ ИЛИ ДА ОСТАВЯ И СТОТИНКА НА БЪЛГАРСКИТЕ МЕНТЕ/ХОТЕЛИЕРИ И МУТРОПОДОБНИ ИЗМЕКЯ.РИ!!!СБОГОМ БЕТОН И ЗАРАЗИ!СБОГОМ!

72

Помориец до ха ха ха

преди 1 седмица

Гранд хотел Поморие е хотела на Лукойл. Тям.наистина цените са доста по-високи от 1200 лева, ама ако си ходил то единствения *** там си бил ти.