32

анонимен

преди 1 седмица

ей сега ако бойко спре оръжието за украйна, целия народ ще бъде с него....ама надали, янките го въртят!

31

Анонимен

преди 1 седмица

глупаво решение, което потвърждава, че служебното правителство е редено от борисов и пеевски

30

да

преди 1 седмица

отдавна трябваше да се съединят итн и герб, когото двете имаха голямо мнозинство, ьмь слави тръгна по крив път и сега разбра чак че е крив!

29

Хах

преди 1 седмица

Нима вече има готов редовен кабинет? Явно задкулисието не спи, а действа и то ефективно. А на следващите извънредни избори ДПС ще бъде първа сила. Дано тогава територията да тръгне напред или по-вероятно окончателно ще се самозатрие!

28

Прогноза

преди 1 седмица

Ако ИТН се сглобят с Баце и Шиши, повече няма да видят парламент. Доживотно, защото не по думите а по делата ще ги познаете.

27

Краси Петрофф

преди 1 седмица

Т.нар. "демократи" от ДБиПП изпраха и вкараха Баце и Шишо във властта през парадния вход! Това е истинското лице на "антимафията", която "мафията" пердаши с 200 последните 9 месеца и така и не можа да забременее, щото т.нар. "демократи" са леворезбари, един вид мъже, скрити в рокли - а те няма как да забременеят /спр. гномчето, шехеразада и издирвания от Карлуково/. Само пишман премиерчето им г-жа денкова и фин.министърчето им г-жа асена василева счупиша шпековете на половината от ДПС и ГЕРБ за тия 9 месеца бременност!

26

Изклатен демократ

преди 1 седмица

Жалко за педерастиралия и курвоизиран български народ, който е в ЕС от 17 години и в НАТО от 20 години, а все още е с въоръжение от Съветския Съюз и Русия и вече клони към 5 000 000 души от 9 000 000, колкото бяхме през комунизЪма! Жалко за България! ЕС и НАТО не ни донесоха нищо, ама нищо полезно и добро!

25

Анонимен

преди 1 седмица

Чий кабинет??

24

Много

преди 1 седмица

Китай Стефчовци са се навъдили.Дядо Вазов,къде си?

23

Анонимен

преди 1 седмица

А какво правителство да има никакво както е 4 години хаос разруха саботьорство никакви пари от Европа

22

Анонимен

преди 1 седмица

Божков не плаща не разбрахте ли така че си намерете работа а не се чудете къде да се търкаляте безцелно

21

Анонимен

преди 1 седмица

За тези които не им е ясно министрите ги избират единствено от посолството на Козяк 16 и мутрата няма думата за този избор а само кима с глава и се съгласява. Тези преговори са прах в очите на простолюието. Няма как най тъпите патки в Герб да преговарят за министри .Това е все едно аз да преговарям кой да стане космонафт и кой не .Народът имаше чудесна възможност да даде на Възражане 52 % гласове и тогава от Козяк 16 нямаше да имат дуемата за нищо а щеше да си стигнат куфарите.

20

До 19

преди 1 седмица

Ами тия ,които не искаме още 500г.турско робство.

19

Анонимен

преди 1 седмица

Фалшивият величав полковник ли пише неговите си измислици за държавата

18

Анонимен

преди 1 седмица

И кои са тия хора дето ще протестират и за какво ще протестират безделници няма вече безплатна биричка а България след 4 години разруха има нужда от правителство

17

проклятието на

преди 1 седмица

България,е отпадъка,събран в банкянската разбойническа организация,и крадливата дръндарска дружинка.Проклети да сте.Крадете народната пара,и пред нищо не се спирате.Проклети да са и онези изпилени мозъци,които гласуват за тях.Но на всичко идва краят.Дебелия и о-г-л-упял банкянски крадец,заедно с дръндарския фъфльо и дебелян Сланинаров,скоро ще заминат за затвора.Това е по добрия за тях вариант.

16

Анонимен

преди 1 седмица

Божков вече се уреди не плаща срещу какво ще протестирате срещу България ли

15

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 4 - Те протестите са все - един път 5000 човека, втория път 15000 човека и после 2 месеца са по 50 до 500 души, в зависимост от времето, почивките и кой накъде е бил. Ако стане, вече, голям золум - може и да докарат до 25000 души. Реално, ако видиш резултатите, са 4 депутатски места (особено, като сметнеш "отпадналите", дето не влизат), но такива протести, все зад тях са поне 2-3 партии, така че ... Нищо.

14

Анонимен

преди 1 седмица

Баце е доволен само когато е пълно чекмеджето.

13

Правителство

преди 1 седмица

ГРБ-ДПС ще изкара хората на улиците още от първия ден.