354

Анонимен

преди 1 седмица

Да се възхищаваш на глyпaк... тежка е съдбата на путинофила...

353

Анонимен

преди 1 седмица

Путин проведе най-некадърната военна операция в историята на света. Епичен лузър.

352

Р У С О Ф И Л

преди 1 седмица

ПУТИН Е НАЙ-ВЕЛИКИЯТ ЛИДЕР НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА СЛЕД ГЕНЕРАЛИСИМУС СТАЛИН. НЕГОВИЯТ ПОРТРЕТ Е ВЪВ ВСЯКА МОЯ СТАЯ, ВКЛЮЧИТЕЛНО В ГАРАЖА МИ И В ДВЕТЕ МИ КОЛИ. СИНЪТ МИ КОЗИРУВА, МИНАВАЙКИ ПРЕЗ ВСЕКИ НЕГОВ ПОРТРЕТ. СЛАВА НА ВЛАДИМИР ВЛАДИМИРОВИЧ ПУТИН! СЛАВА НА РУСИЯ!

351

Цонев

преди 1 седмица

В момента няма по-зли и по-отвратителни човечета на Земята от тия двете ! Все другите искали да ги унищожават, а тия двамата са струпали атомни оръжия да унищожат не една ,а десет планети ?! Да им се чудиш на акъла !!! Отврат са !!!

350

(^.^)

преди 1 седмица

Двамата си приличат много, азиатските черти на грухчо напълно си пасват с визията на изрусения монголоид ... все едно, че една майка ги е раждала и един баща ги е творил, а и житейският им път е сходен ... !!!

349

Народа е казал

преди 1 седмица

Краставите кучета се надушват. Какво по голямо потвърждение. Двете най смотани държави в света се обединиха. хахаха

348

(^.^)

преди 1 седмица

Политическият парий товарищ путин го докара до Ким чен Грух, което е върхът на кариерата му на "световен лидер" ... под неговото вещо ръководство путинова раша се постави на равна нога със Северна Корея и зае мястото си на държава заклеймена и отречена от цивилизованият свят ... !!!

347

Реалист

преди 1 седмица

Глупаците тука не разбират че Путин търси - и намира - съюзници срещу западните си душмани, в случаят Ким който ще му прави снаряди. Запада също не се свени от подобни съюзници.

346

Мишо

преди 1 седмица

"Диктатори, скапана държава......" - що за неграмотно племе сте? Не може ли да вържете 2+2 и да го сметнете. Първо започнете с политиката на запада по сдържане. Какво означава самата концепция - просто казано всички зле ние добре. Даже не ми се пише......Много сте зле и без това няма да разберете.

345

Собствените кочинки

преди 1 седмица

първо да оправят, тогава да вдигат поглед от коритото.

344

Куку

преди 1 седмица

От втарая армия мира до обединение с С.Корея!Пародия на държава!

343

Мърши

преди 1 седмица

Скапани Диктатори !

342

Хехехе

преди 1 седмица

До Анонимен 333 Така говорехте и за Китай. Ама сега треперите, смешковци.

341

Анонимен

преди 1 седмица

Джендърите щели да изолират рашките, смях, ама смях до припадък.....

340

Анонимен

преди 1 седмица

Каква е целта на срещата между Владимир Путин и Чен Ун? Отговор: "Да се целуват и да се барат по чучуренцата и да си викат: - Ние сме малки чукчета! Чук,Чук, Чук... Ще чукаме и като намерим гвоздей, ще търсиме дъска да го забиеме с наще малки чукчета"

339

Анонимен

преди 1 седмица

Красавци! Много си приличат. Братя! Нисички с малки чучуренца! Чудесни красавици!

338

Анонимен

преди 1 седмица

Малко като да черпиш клошарите пред блока ракия, защото нямаш приятели с които да пиеш и те е срам от факта, но търсиш как да изглежда все едно имаш приятели и ти е забавно.

337

Vulgaris Magistralis

преди 1 седмица

Следваща спирка - Свазиленд... Крал Мсвати III вече чака своят бъдещ съюзник Путин да правят съюз за защита на славянската и православна цивилизация заедно с корейски комунист и ирански ислямист.

336

Анонимен

преди 1 седмица

Тоз толкова е ударил дъното, че утре ще си усвои тересата утях към хола и ще го обяви за ново разширявяне на руската външна политика.

335

Анонимен

преди 1 седмица

коминтерна се събра хахахаха и решили групово да си разширяват халките!Браво, така трябва че и без това не им остана много време до бесилото.