259

До Зозо

преди 2 седмици

дай целият цитат на Ото фон Бисмарк щото смисъла е съвсем друг и американския кърлеж и пуделчетата му скоро ше го разберат по трудния начин... :D :D :D

258

:-)

преди 2 седмици

Тарасите-укрите не искат да се бият. Те бягат, щурмувайки гранични структури. Изход? Фотошоп! Вярно, дилемата остава - след като "унищожиха" 6 самолета, дневната норма на FABs не намалява.

257

ЦИТАТ

преди 2 седмици

осъзнаване на пълноценна национална катастрофа, към която Украйна върви повече от 30 години, като в крайна сметка се въвлича във война срещу Русия, с която е възможно просто да съжителства и да си взаимодейства, без да се опитва да се превърне в заплаха и да загуби почти половината от населението, което поради прекрасните перспективи просто избяга от страната, някои в Русия, други на запад.

256

цитат телеграм

преди 2 седмици

Не, Русия не е доволна от този вариант. Естествената реакция на Русия на такава подкрепа би била да сложи край на войната. Тоест, докато украинската държава престане да съществува в сегашния си вид и влезе в пряка граница със Запада, така че да загуби възможността да води война с Русия чрез нейното прокси в лицето на воюващ украинец. И тъй като самият Запад не иска да води тази война със своите войски, ще трябва да я спре.

255

цитат телеграм

преди 2 седмици

Според авторите на идеята Русия трябва да се откаже от войната, като се примири с факта, че на западната й граница ще остане боен герб, обучен върху човешка плът, който Западът постоянно ще захранва с оръжия от пропагандирания военно-промишлен комплекс .

254

Анонимен

преди 2 седмици

До Кравар ЕвроатлантикТи на цялата ли украинска пропаганда вярваш или на част от нея? Сравни стандарта в Русия и Украйна, па тогава пиши за бедност.

253

Анонимен

преди 2 седмици

До ТУРСКАТА АГЕНТУРАНапълно си прав, с уточнението че в ДАНС е пълно с мюсюлмани от Родопите, които се самоопределят като турци или мюсюлмани, но в никакъв случай като българи. Колко са лоялни към България оставям да преценят в САЩ.

252

Анонимен

преди 2 седмици

Руснаците дали ще се съгласят да преговарят с нелегитимния узурпатор Зеленски... ако се съгласят, то Зеленски и да им даде цяла Украйна, действията му са правно нищожни.

251

Инж+

преди 2 седмици

Болшевишки заплахи и шантаж.

250

Анонимен

преди 2 седмици

Зеленски, върви сииии, писна ни от теб кървав убиецо, Украйна е руска територия с руско население! Какво не разбра?

249

Анонимен

преди 2 седмици

До wqeНапоследък, доста хора от европейските държави, се преселиха в Русия, това какво ти говори? На който не му харесва Русия, да се изнася, ние с Русия проблем нямаме! И обкновено, русофобските тррролове, дори не пишат от България или континентална Европа, а ако пишат от Европа, са ПЛАТЕНИ И ЗАВИСИМИ, а не свободни хора със собствена свободна мисъл! Русофобията ни съсипва държавите, нямаме никаква полза от това!

248

Анонимен

преди 2 седмици

Обичаме Русия, столетия стоят до нас и са ни помагали в тежки моменти, а точно в тежки моменти, се разбира кой е истинския ти приятел, на който му пука, също са и роднини по славянска линия, не искаме русофобия и конфликти с хора, които обичаме!

247

Анонимен

преди 2 седмици

Какви условия може да поставя РуZия след като капитулира?????

246

До Зозо

преди 2 седмици

Договор с блатняците??? себе си си смяташ за синята кръв? а всъщност *** с ***

245

Кравар Евроатлантик

преди 2 седмици

Повечето от предалите се руснаци си признават, че са се записали във войната заради бедност. Ама пари така и няма - само са ги лъгали, че ще им изпратят парите на близките, ама мамушките нищо не получили. Така е в руския мир, мизерия и лъжи.

244

Анонимен

преди 2 седмици

А, виждам, че петимата руски коментатори на смяна дойдоха, от 10 ли работите, преди май беше 9?

243

Зозо

преди 2 седмици

Договор с блатняците не и струва хартията, на която е написан. /Бисмарк/ Азиатската монголска орда договори не изпълнява.

242

Последният украинец

преди 2 седмици

Аз казах ли ви. Русия искаше точно този безумен отговор на мъпетите, за да си вземе официално Одеса и Харков. Да се готви ЕС за енергийна криза и публичен линч на зелени фашисти и клоуни.

241

Анонимен

преди 2 седмици

На масковията и става все по-тежко.

240

82-ОМБР

преди 2 седмици

Му-хахх-ха Тежки или леки,руско прасе,неозначава нито изпълнени,нито последни!