309

...

преди 1 седмица

Няма да има трета световна война, поради причината, че това би означавало край на живота в нашата планета земя. Има един Всемогъщ Бог във вселената, който няма да позволи, човекът да унищожи прекрасната и жива планета Земя. путин, колкото и да плаши хората с ядрено оръжие, това няма да се случи. Гаранция.

308

ГОСПОД

преди 1 седмица

НА КОГО МУ ПУКА,ЧЕ ОСЕМ МИЛИАРДА НИСКОКАЧЕСТВЕН МАТРЯЛ, ЩЕ БЪДАТ ИЗПЕПЕЛЕНИ??!!!... НА МЕН - НЕ!!!!!!

307

Анонимен

преди 1 седмица

Какво беше това търпило, какво беше това руско раболепие, че още не са му светили маслото на тоя! Няма такива роби братче!

306

Анонимен

преди 1 седмица

Извода е че руснаците не знаят какво да правят със себе си, камо ли да съществуват като империя. САЩ и останалия свят се опитват да ги раздробят на беззъби държави без ядрено оръжие, но те не вдяват, че са сварени жаби.

305

Бах мама му.

преди 1 седмица

Лелеее , този м-ръс-ник ще натисне ядреното копче.

304

Анонимен

преди 1 седмица

Ленин, Хрушчов, Горбачов, Елцин - все отбор амбициозни руски предатели, които е неясно за какво се борят.

303

Анонимен

преди 1 седмица

Този дребен човечец е абсолютен ***, болен мозък. "Ако Русия я няма, защо да го има и останалият свят." Ама него да го има, заврян като плъх под земята.Потресаващо е как местните ор.к.о.фили се възторгват от заплахите на бункерния *** с ядрени ракети. Сигурно вярват, че Ва.г.инин ще ги вземе със себе си в бункера. Нормално, те не са от умните.

302

Анонимен

преди 1 седмица

Този човечец е абсолютен ***, болен мозък. "Ако Русия я няма, защо да го има и останалият свят." Ама него да го има, заврян като плъх под земята.Потресаващо е как местните ор.к.о.фили се възторгват от заплахите на бункерния *** с ядрени ракети. Сигурно се надяват, че Ва.г.инин ще ги вземе със себе си в бункера.

301

Анонимен

преди 1 седмица

Руснаците държаха целия източен блок и никой не му се демократизираше. След това подариха блока на САЩ, а териториятга си на койтои я иска. Сега воюват да си върнат подареното. *** история.

300

Анонимен

преди 1 седмица

Готви се да ползва ядренното оръжие, докато запада вика много сме, силни сме.

299

Домбил Бомбасов

преди 1 седмица

тая резиденция колко и да правят показно обслужване, ракетите ше бият москва и ямантау

298

IQ 3.14

преди 1 седмица

...както се прави на определен срок, да се подсигури че запасите са пресни. ако гз почнат да метат укритията у нас ще е по притеснително, щото общините са ги зарязали от десетилетия

297

Костя Копейкин

преди 1 седмица

Търся на изгодна цена памперси за другаря Путин! Може и втора употреба....Спешно!!!

296

1

преди 1 седмица

Да има зомбитата какво да хапват ли?!

295

Мишо

преди 1 седмица

Вие сериозно ли? Не мога стига ще се пръсна! Ей, американското посолство, чуйте! В България не сме все още безмозъчни амеби, макар и да има успех в това направление. Все още можем да отсяваме инфото. Филтрирайте малко пропагандата по региони, че ви се смеят даже и магаретата на село.

294

Гошо

преди 1 седмица

Браво вие сте уникум. Някакъв си английски журналист се добрал до секретно място и проучил... Значи не познавате Русия и сте наивни като американска девственица. Продължавайте може някой да ви повярва. По-добре да пишете научно-фантастични романи.

293

Краси Петрофф

преди 1 седмица

Т.нар. "демократи" от ДБиПП изпраха и вкараха Баце и Шишо във властта през парадния вход! Това е истинското лице на "антимафията", която "мафията" пердаши с 200 последните 9 месеца и така и не можа да забременее, щото т.нар. "демократи" са леворезбари, един вид мъже, скрити в рокли - а те няма как да забременеят /спр. гномчето, шехеразада и издирвания от Карлуково/. Само пишман премиерчето им г-жа денкова и фин.министърчето им г-жа асена василева счупиша шпековете на половината от ДПС и ГЕРБ за

292

Я стига

преди 1 седмица

Аз пък видях, как в пещерата Леденика, посолството я тъпче с дъвки, уиски и урви!

291

Изклатен демократ

преди 1 седмица

Жалко за педерастиралия и курвоизиран български народ, който е в ЕС от 17 години и в НАТО от 20 години, а все още е с въоръжение от Съветския Съюз и Русия и вече клони към 5 000 000 души от 9 000 000, колкото бяхме през комунизЪма! Жалко за България! ЕС и НАТО не ни донесоха нищо, ама нищо полезно и добро!

290

Анонимен

преди 1 седмица

А бункера на зеле на полската граница го пълнят с кока ))