92

салито

преди 2 седмици

Давайте и на дупетатите по толкова, че това е на пеевски яденето за един ден

91

Един

преди 2 седмици

Ще докарат индийци и непалци, но и те ще се усетят, не са толкова Tъпu. До нас работеха в магазина едни от Туркменистан, казаха, че са ги излъгали с парите, обещавали им 2000 евро, но накрая, нанайци. Е познайте, няма ги вече никакви. Така и ще стане с индииците и непалците. Но и тогава няма да се усетят нашите MyTpoбизнесмени и пак ще търсят кого да прецакат. Манталитет MyTpенски-Maлоyмнешки. И това са ни "големците" в държавата, после не се чудете защо изчезваме ...

90

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 92 Спасителя чисти и басейни, а това си е черна работа :)))

89

Анонимен

преди 2 седмици

Пробвайте 3-4К чисто, човекът все пак отговаря за живота на хора, не е като да рита топка или да седи по цял ден с още 239 нищо не правещи готованци

88

ГАЙНУТДИН АХМЕРОВ

преди 2 седмици

Познавам човек които преди 2 години е бил спасител на нашето Черноморие. Обещали му по 1500-1600 лева чисто в зависимост от работните дни, но преди да ги вземе от тези пари чорбаджията му удържал по 400 лв. за осигурена квартира и по 200 лв. битови сметки. Човека имал 1 ден почивен в седмицата но ако някои колега напуснал или бил болен той работел за да покрие смяната. Реално му оставали под 1000 лв. за харчене и 2-3 дни почивка на месец. Сега работи в търговска верига и не иска да чуе за морето

87

Анонимен

преди 2 седмици

Матряла избяга или умре откаде вече хора

86

Анонимен

преди 2 седмици

Няма кадри, няма хора, единствено от селата да има некой ба лък, но и там не останаха такива, индийците ще ги заместят, ако ги намерите естествено :)))

85

Мда

преди 2 седмици

И момчето бил с основно говори с един тежьк диалект бьлгарски като карайдь но вика за -2000 лв да бачкам цяла седмица в банята ти забрави

84

Анонимен

преди 2 седмици

Ба*и, как само набедени бизнесмени затриват икономиката на страната, кояро им е дала природно бигатство, с управлението на което те не могат да се справят. Давали били почивен ден, храна(със сигурнист само по време на работа) и спане. Заплатите в България са смешни, условията на труда - още по-смешни. Всеки иска да работи добре, но о да получава добри пари, не да е работещ-беден.

83

Налбантина

преди 2 седмици

1900 леа са престатъчно за Тъпуглавити пубери пийти без пари по цял ден на бара бзплатно хранъ,квъртиръ и сваляти гаджета. Ко толкосс вършити? Работа лека работа приятна спокойна за млади съвистни хоръ.Накрая мога да уреа малку пуследната зъплатътъ,но там е някъде 1200-1900леа.

82

Мда

преди 2 седмици

По темата дойде едно момче памаче от - рудозем в нас за една баня и вика , бате да ти кажем за - 2000 лв на седмица ти си прави банята аз сьм пас -тука има точно седмица работа а при тия цени искаш да ме минеш с -2000 лв да ти работя една седмица

81

Анонимен

преди 2 седмици

Вземам 2400 + бонуси в склад за строителни машини, техника, материяли и прочее в областен център и по цял ден работя със складов софтуер. Натоварване - никакво, работно време - 8.30 до 5.30. Па имам и почивни дни, по 2 седмично. Айде у лево алчни "капиталисти"!

80

Анонимен

преди 2 седмици

До Ханко Брат ЕС и НАТО само прецакват бг. По-добре е да излезем зада не вкарат ислями и др. чужденци. Така и заплати нема защото като вкарат индийци ще паднат още.

79

хахахах

преди 2 седмици

балъци няма. няма и от чужбина. тези пари не стигат за нищо. и като е сезонна работа, на човек трябва да му останат пари и за извън сезона.

78

Анонимен

преди 2 седмици

Познавам доста спасители, това 1900 лева могат само да го сънуват, но мейби са се отчаяли хотелиерите мутри, че никой не им се вързва вече, може да са вдигнали уж заплатите :)))

77

Анонимен

преди 2 седмици

1900 лв.? Един неграмотен ром, набеден фаянсаджия иска по 100 лв. на квадрат и му ги дават без пазарлъци. Я концесионерите да си бачкат за тези пари!

76

вввв

преди 2 седмици

в съседна гърция взимат 1500-600 евро нето, за мен за тая работа тук трябва да взимат 2400-500 нето минимум лева, за сезонна работа никой няма се навие за 2к и после безработен

75

Анонимен

преди 2 седмици

1900 леа са престатъчно за тъпуглави пубери пийщи без пари по цял ден на бара и свалящи гаджета. Кво толкосс вършити? Работа лека работа приятна за млади съвистни хоръ.

74

Спасител

преди 2 седмици

Работата е много отговорна. Спасявал съм няколко човека умрели, връщам ги обратно при нас. Не е работа за 1000 евро. И е сезонна.

73

Налбантина

преди 2 седмици

1900 леа са престатъчно за тъпугави пубери пиищи без пари по цял ден на бара и свалящи гаджета.Кво толкосс вършити?