34

Анонимен

преди 1 седмица

Каква файда от отпечатъци, като българските бизнесмени вкарват десетки хиляди индийци, които бързо ще се размножат, ще докарат семействата си след 2-3 години и ще станат половината от населението на България.

33

Гого

преди 1 седмица

Най седне добра новина, на новите ЛК в горния десен ъгал ще бъде европейското знаме а не сегашното русоробско знаме.

32

Онзи

преди 1 седмица

И паспорта отдавна го направиха с отпечатъци робовладелците - световните банкери искат да вземат вашето днк

31

В чужбина съм

преди 1 седмица

Някой знае ли дали мога да си я подновя на адреса който ми е на изтичащата карта , въпреки че не съм на него ?

30

Анонимен

преди 1 седмица

До 19 ами сещай се. По всяко едно време държавата може да каже че си просрочил безсрочната лична карта и да ти тресне глоба. И после да ти иска нова.Такъв идиотизъм няма никъде.

29

Анонимен

преди 1 седмица

26 не, не трябва. Когато разбереш каква е разликата между право и задължение тогава пиши. В случая даже подлежиш на съд за разпрострняване слухове и лъжи.

28

Шишо

преди 1 седмица

В нормалните държави ти подновяват шофьорската книжка и личната карта по пощата безплатно. В България излишно ни разкарват по гишета, снимки, пръстови отпечатъци. Другото ми любимо нещо е въпроса "Ама с карта ли ще платите или кеш?" Ако платиш кеш има допълнителен "бонус' - такса 4-5лв...

27

Анонимен

преди 2 седмици

26 ти явно не си я чел. Трудова повинност няма в конституцията.хващай си опорките и се махай. Магазините издават пластики безплатно, а ти ми се обясняваш с лъжи.

26

Анонимен

преди 2 седмици

И в половин Африка също понеже не могат да пишат. Ти малоумеен ли си ве? България има собствени закони и конституция какво ме интересува какво било в горна волта и люксембург?

25

до 5

преди 2 седмици

До НЕ,то в конституцията и други раоти пише,че трябва да работиш,да плащаш данъци,ама това не го изпълняваш и не се оплакваш,свободен бил,за какво да крадеш безнаказано,това е свободата по български,ама сте нагли,нагли,та знае ли се

24

До 19-ти, Тия хора

преди 2 седмици

не са интересни. Очаква се да изчезнат скоро време. Навършилите току-що пълнолетие ще са бъдещите "престъпници" в тая държава - тях трябва да следят от по-рано.

23

до 16

преди 2 седмици

До Анонимен,не е верно и като твърдиш,че е така,посочи кои са тези страни дето не се вземат пръстови отпечатъци,в цяла Европа се вземат,но говориш колкото да не заспиш,и си вярвате на измислиците,това е малко като поевтиняването в друиг страни преди празници,което също не е верно,но вие си го вярвате и така живеете в един измислен свят за да се представяте за жертви,но вие не сте жертвите,вие сте палачите на тоя свят

22

Славинчето е

преди 2 седмици

много готина! Искам я! Отивам на адреса да звъня на вратата, докато не се съгласи да излезе с мен на кафе!!!! Ном Ном Ном, малко коте.

21

ИндоЕвропеец с Опит

преди 2 седмици

кво е това Лична Карта - никога не съм ползвал?!

20

Анонимен

преди 2 седмици

ОК за новите ID карти с биометрични данни, но намирам за неадекватно премахването на безсрочния срок на документа за лицата на 70+ години.

19

Анонимен

преди 2 седмици

А тия отпечатъци от дек ше се земат? От пръстите на краката ли? Бе питам щот мойте са не виждале вода от Никулден, га с Еньо цопахме у барата да ловиме шарани и от тогива се ме тресе и си не свалам чорапете за нищо на света!

18

Анонимен

преди 2 седмици

Не е описано как ще се постъпва с хората с издадени вече безсрочни карти.

17

Анонимен

преди 2 седмици

Това с отпечатъците е бошлаф работа! В нашата фирма отдавна влизаш и излизаш с отпечатък, обаче зимата ръцете ни се напукват и на доста хора машинката не ги чете, та чак се наложи ръководството да приеме че зимата няма да се логваме с пръстов отпечатък, а с цифров код. Ако и с картите е така и някъде ти искат отпечатък да докажеш че си ти, смятай че ще има куп проблеми и неразбории

16

Интернет Конспиратор

преди 2 седмици

Няма Страшно, това е Нищо Сравнение с Умният ни Телефон и на какво станах свидетел тая сутрин - телефона в Самолетен Режим при това "Данни", т.е. Интернет Достъп Забранен на Сим-картата, след 2 въвеждания на грешна парола на Гугъл акаунта на този телефон от компютър, Гугъл Дистанционно и то през нашите мобилни мрежи го Извадиха от Самолетен Режим и го Свързаха 4Жи към Интернет за да Излезе съобщение, че някой 2 пъти НеОторизирано се опитал да влезе в Акаунта. Сега Представете си за Кво Иде Реч!!

15

Анонимен

преди 2 седмици

В нормалните държави пръстови отпечатъци се свалят само на бандитите, в БГ-то обаче всичко е наобратно. Бандитското МВР ще сваля отпечатъци на тези които ги издържат.