122

Защо

преди 1 седмица

Някой виждал ли е по магазините нещо на което да пише ""Произведено в САЩ"" Незнам колко милионери имат но последните години нищо не произвеждат освен войни и хаос. Дългът на държавата е с е с десетки нули . 35 години сме съюзници а не видях нищо тяхно което да ползваме т.е. нещо дошло от САЩ. Само даваме пари и получаваме " демокрация" и съвети.

121

Анонимен

преди 1 седмица

До 121 Навсякъде по-бедните надничат в канчето на богатите и затова и социализмът се е родил и в момента всъщност процъфтява. Не е ок това и само спира хората от това да се стегнат поне малко да пробват да избягат от бедността или поне да натиснат децата си за това, но това е положението. Навремето хората са продавали ниви, за да изучат децата да не са овчари. Сега е "Не работи, че то за двойно на мота заплата ще те гърчат само.". Другото написано от теб са пълни глупости, обаче.

120

Анонимен

преди 1 седмица

До Пфф Изобщо не говорят за нетни активи. Смятат всичко освен основно жилище като актив- пенсионен фонд, акции, спестявания, имоти, коли и т.н. Написано е в статията. Не е написано, че не смятат дълговете ти грам. Т.е. може да си на предпенсионна възраст с пенсионен фонд за 500000, къща в друг щат(за вила или наследствена) и кола, която изплащаш, и вече си милионер за сметката. В случая поколението на 60те- бумърите, затова са 74% от "милионерите"- имат къщи, по малко акции и пенсионен фонд.

119

Бедняк

преди 1 седмица

До 121Ти от богатите ли си, че не се разбра от написаното. И много ли бачкаш докато драскаш тука в коментарите? Явно обаче имаш опит със селският бит и гетата из родината

118

Анонимен

преди 1 седмица

Селяците без мозък с селския манталитет са свикнали да надничат в канчето на богатия.Да му броят парите.Да съветват как трябвало да се случват нещата. Америкосите бачкат хората и имат.Булгурите изобщо работите ли.Цигари по цял ден пърденев дунапрена на стола.Телефони.Мечти някой да ви опрай да ви даде.Да вземем от по богатия - да дадем на вас-увреденият непълноцен койот.Та вие за л-но не ставате вичките 99% сте съдрано гето от умствено непълноценни голаци.Правилно ДС банките ви дерат на голо

117

Кукунела Снайпера

преди 1 седмица

А милиардерите в България са повече от българите в България...

116

Пфф

преди 1 седмица

Говорят за нетни активи, това са само кеш пари в банки и инвестиции в акции. Къщи и коли не се смятат към нетното богатство. Затова и са само 7.5 милиона. Ако смятат къщи и коли, всъщност милионерите са около 30% от населението или 100 милиона човека.

115

И изводът е

преди 1 седмица

че печатница работи добре!

114

Анонимен

преди 1 седмица

Милионери с 2 левас у джебо бухаха бухахах бухахахаха

113

Bormann

преди 1 седмица

Кредитни милионери бол ама питай ги куга и къде са ходили на почивка бухахахахахах

112

dtrmpp

преди 1 седмица

така е, но там няма копейковци, тиквуни и шишковци ояденитака сьщо и шапкарин президент

111

Анонимен

преди 1 седмица

В Зимбабве пък има 15 милиона билионера. Като отидеш да купиш хляб отиваш с една количка пари която тежат повече от хляба.

110

Минувач

преди 1 седмица

Те и в България не са малко като дял от населението. Като гледам колко е раздвижен пазарът на имоти и цели строящи се блокове се разпродават като топъл хляб и като гледам какви коли се карат из София и по магистралите, при това масово... Мирише ми на повсеместни далавери! Нищо че не са декларирани.

109

Неграмотен

преди 1 седмица

Инфлацията ги прави милионери.Държавна политика,която раздаде на калпак по време на Ковид едни нереални и незаслужени пари,сега надупи лихвите и резултата не закъснява.Статистически е така на практика,реално в имотно изражение нещата не се припокриват.Паралено върви и крипто,в един момент всичко може да рухне!

108

пияница мистик

преди 1 седмица

До Колко трилиона дълг? === САЩ нищо не дължи на никой. Не може от най-богатата и силна икономика и първа военна сила да искаш каквото и да е. Теглят чертата и почват отначало. *** си вземи парите, ако смяташ, че САЩ ти дължат нещо :)))) Колкото гърците върнаха милиардите долара заеми, толкова и САЩ ще ги върнат :))))))

107

аматьори

преди 1 седмица

в българия има над 8 млн. МИЛИАРДЕРА,те за милионери ми говорят,много хляб има да изядат докато ни стигнат,не еирония за съжаление

106

Янка

преди 1 седмица

Бе нека богатите да си плащат данъците и заплатите на работниците, тогава никой няма да им гледа в канчето.

105

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 103 А? Да не мислиш за потребителски заем на хора на заплата? Лихвите за лизинт на автомобил са 4-5%, ипотечните са 2-3% и т.н. Да не мислиш, че богат човек тегли от Кредисимо, купува телефон на лизинг или тегли 10000лв за 10г да си оправи банята вкъщи? За съжаление, колкото по-малко имаш и се водиш по-неплатежоспособен, толкова са ти по-високи лихвите и даже цените на повечето неща, които купуваш. Не че богат би купил кола за 10000лв, но ти ще платиш 15 с огромните лихви за бедните.

104

Богатстео

преди 1 седмица

Човек може и с труд да живее добре. Зависи какво очакваш от живота и какви са ти потребностите.Пък богатите, кво да ги правиш. Едните градът по-вече, другите по-малко. Но това всъщност и за бедните важи.

103

Анонимен

преди 1 седмица

До АнонименНикой не гледа в канчето на богатите, но по всичко личи че богатите постоянно гледат в канчето на бедните.., "абе този "***" не яде ли много. Освен това не спират да ни тикат в лицето колко са богати, как вместо да скубя тревата с голи ръце, да си купя препарат и да пръскам. Все акъл дават как да се прави, а той мотика не е пипал.