61

Анонимен

преди 1 седмица

"Животът ми за един миг се преобърна на 360 градуса. За един миг след 5 май 2021 г. С голям трясък на вратата се изкрещя: "Полиция!", на което аз отговорих: слизам, за да отворя. Докато сляза по стълбите, вече почти цепките на вратата се виждаха да я къртят. - Хайде хайде! Знаем ви в маалата. Като влзезе чужда кола и до 20 секудни всички разбират. Имала си поне 5 минути преднина и кой знае, колко нещо е изчезнало.

60

Анонимен

преди 1 седмица

До Чудно??? - 14000 паунда не са особено голяма сума пари. Иначе има доста народ, които се издържат от родителите си, въпреки, че са скатали пара. Това нищо не значи.

59

Анонимен

преди 1 седмица

Това е една от достагрупи, които правят така. 6000-те хиляди "фиктивни", ми се стува, че не ги раследват, защото някой ще изгуби много гласове, друг ще бъде наречен расист и се съгласяват, че ще съдат само тези. В Сливен били ли сте скоро? Ромеите са се замогнали много с "работа от чужбина".

58

Анонимен

преди 1 седмица

До Ха"Като гледам палчетата надолу" -ъъъхх ... не говори с хора, че се излагаш.

57

Анонимен

преди 1 седмица

До Ха - За каквос тав въпрос? Доказателства за тези кражби?

56

Анонимен

преди 1 седмица

"Изпитвам страх да изляза нормално на улицата, за да не помислят хората, че имам пари, а всъщност аз дължа пари" - Ха ... ха ахаххаха! Първо - това, че дължиш пари, не значи, че не можеш да раполагаш със средства, ама си глупаво животно и няма да ти обяснявам повече. А па "страх"? От какво? Ще почнат да налитат тълпи от хора ид а те джобят за милионите? ТИ БОЛНА ЛИ СИ, *** ОВЦА?

55

Ха

преди 1 седмица

До един остроумен под мен. Къде са чужди милиони, къде са милиарди откраднати от Боко и ппдб. Правиш ли разлика? Не можеш то осъзна. Не си давай зор.

54

Клиентите са скъпи!

преди 1 седмица

До Ха Кокошка за 50 милиона паунда!

53

Алекс

преди 1 седмица

И английската бюрокрация е като всички останали.Вършат механично някакви операции без да влагат грам мисъл.Това дава възможност на подобни мошеници за изява.Добре,че нашия инспектор е засякъл далаверата.

52

А,

преди 1 седмица

КОГАТО ПРИБИРАХТЕ ПАРИТЕ НЕ МИСЛИХТЕ ,ЧЕ НЕ СА ВАШИ,В ЗАТВОРА ДА ГИ СПУКАТ ОТ РАБОТА А НЕ ДА ЛЕЖАТ

51

Ха

преди 1 седмица

Като гледам палчетата надолу изводът е, че на коментиращите им харесва да са бедни, но пък да има клюки и зрелища с някакви роми, възползвали са от пропуски в социалната система на англичаните! От вас ли откраднаха ромите? Защото политиците ни последните 15 години крадат от вас и затова с 50 лева в магазина не можете да напълните средно голямо пликче продукти.

50

Само да попитам

преди 1 седмица

Папките с английски документи в които пише ,че съм спечелил от английска лотария 10 000 000 паунда и трябва да внеса 0.4 % такси което е 40 000 паунда, тоз фрод български или английски е ? Щото почти във всеки град някой е получавал такава ? Що не съди никой англичаните и да ги дават по телевизията да им се видят миризливите ***?!?

49

Ко стана

преди 1 седмица

С оня Англичанин дето рита в лицето с крак камериерката?!? Осъдиха ли го?!? За 2 милиона паунда?

48

Анонимен

преди 1 седмица

Поредната ингилизка кампания за очерняне на България и българите. От правосъдна гледна точка няма никакво ОПГ.По тази схема са се облагодетелствали приходящи от целия континент, но медииното внимание се фокусира само върху българите.Английските елити са от византийски корени и са яли бой от българите, който помнят и до днес, и няма да се успокоят докато не затрият от корен народа на царските скити, белите ари (хора) а именно Българите.

47

Анонимен

преди 1 седмица

В случая какво е Цецка ми е все тая. Ще си носи последствията. По-важно ми е цената на парното, тока, водата Октомври месец, кога дойде студеното. По-важно ми е правителство, мислещо за българите.

46

Ха

преди 2 седмици

Голяма част от коментиращите реагират първично - за крадеца на кокошка затвор, за крадеца на милиони (политиците) - цветя и аплодисменти! Ами нека ни това лошо положение с такова мислене!

45

Ха

преди 2 седмици

Защо ни с занимават с това? За да крият проблемите в страната на българите! Някакви роми намерили бъг в социалната с-*** на Англия и я окрали. Нали са ги хванали, осъдили и нова е. Нищо по-различно от други кражби на картини или диаманти - все крадци. Занимавайте ни с кражбите на политиците, на Бако, Кирчо, Кокорчо!

44

Анонимен

преди 2 седмици

Сега наглите българи ще върнат ли петорно парите? Искам да мият тоалетните до живот! В затвора! Заради такива нeщacтници, като тия, ни гледат накриво на запад! И заради бачкаторите, разбира се, които са тотално неуки и неграмотни.

43

Анонимен

преди 2 седмици

И тази мръцла ли като вожда на всички европейски и балкански народи, цар Методиев Боко Мутрата стигна до филията с мас?! Ей продажните БГ телевизии нямат спирачки! И какъв е извода, какво показахте на простия матриал и младите хора , че крадците бедстват! Справка, Агентите Буда и Сава и Феноменалния крадец ДЕБЕЛЯН ***!

42

Анонимен

преди 2 седмици

Тая ще е един готов, прекрасен финансов министър от г е р п, или дпсъ