69

Анонимен

преди 1 седмица

Саудитска Арабия отсвири Просрочения и собствениците му от ФАЩ. - СА отказа да продължи 50-годишния си ангажимент да продава своя нефт само за $.

68

По същество

преди 1 седмица

Колко пъти трябва Саудитска Арабия да отсвири теб и собствениците ти от ФАЩ, че да спрете са дрънкате глупости?

67

ха ха ха

преди 1 седмица

Някой укрофил виждал ли е как посрещат Зеленязалия наркоман неговите Западни съюзници та дори и в САЩ и Англия ? На дистанция все едно е прокажен. И как иначе. Дори и най изпадналия президент на най-бедната африканска държава е с костюм сресан и обръснат а наш Зеле ходи вече трета година като *** с тоя зелен пуловер на потни петна и брадясал като столипиновски ром. Хахахаха. няма по-изпаднал и мъърляв президент в цял свят. Върши им мръсната работа с Русия за това го търпят, че че нещо друго.

66

Анонимен

преди 1 седмица

Путин ще додее и на диктатори като Ким Чен Ун,но Котарака Си ще му клъцне китарата...

65

Мухаха

преди 1 седмица

До Дон Кикот Ти само изгледай как са го посрещнали "Путлерчето" на срещата му в Саудитска Арабия, и може да повредиш русофобския си едноклетъчен мозък от почестите които са му оказали ... Зеления клоун, не случайно избира тая страна за следваща среща. Опитват се да изолират съюзниците на Русия ама изглежда няма да се получи. На срещата в Риад миналагта година направо му казаха на Зелето да дава на Путин половината Украйна и да се спира с просенето по цял свят.

64

БАНко

преди 1 седмица

ПО СВЕТА СРЕЩАТА СЕ ОЦЕНЯВА ТАКА - ШВЕЙЦАРСКАТА СРЕЩА ЗАВЪРШИ С НЕУСПЕХ - 13 ДЪРЖАВИ НЕ ПОДПИСАХА ДЕКЛАРАЦИЯТА. !!!

63

Дон Кикот

преди 1 седмица

Путлерчето пак ще се крие като плъ х в бункера по време и на тази среща.

62

Последният ущраинец

преди 1 седмица

Грешите. На всяка следваща среща ще има ново предложение от Путин. В С. Арабия ще е ,Харков и Одеса, стават руски,,. А на последната Зелко няма да присъства, защото Киев ще е руски и оферта няма да има. Яжте и пийте по време на чума,murshi.

61

Анонимен

преди 1 седмица

Зеления пинггвин ще е страхотна атракция насред пустината

60

Факт

преди 1 седмица

Пълен провал и пошло шоу в Швейцария на хунтата в Киев.

59

Скоро

преди 1 седмица

7 км.остават на руските войски да прережат основният път за снабдяване и евакуация на ВСУ в Донбас.И след това идва обкражение и унищожение.

58

Анонимен

преди 1 седмица

Тя първата среща мина ли,че вече планира следваща?? Явно и на него му се пътува та си измисля поводи

57

БАНко

преди 1 седмица

НЕУЧАСТИЕТО НА ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ГОЛЕМИТЕ ДЪРЖАВИ В СВОБОДНИЯ СВЯТ ПОКАЗА БЕЗСМИСЛЕНО СЪБИРАНЕ НА НАТООООООВЦИТЕ И ...ДРУГИ !!!

56

Анонимен

преди 1 седмица

Как точно се договаря мир без двете воюващи страни да присъстват лично. После по мейла ли им пращат какво са решили. Изобщо каква е идеята, хем пращаш постоянно ново оръжие, искаш вече и войници. В същото време правиш разговори за мир без участието на страните в конфликта.

55

анонимен

преди 2 седмици

и ква файда от тия седенки...само гл.упак търси под вола теле!

54

Анонимен

преди 2 седмици

Тя понеже първата среща мина чудесно )))

53

Копей ми на дудука

преди 2 седмици

Редно е да иде там където има много пари.Научил е това-онова от украинките. Ще го изплакнат и там с песък и много любов

52

Анонимен

преди 2 седмици

До *** ***, ами първа смяна вече е застъпила! Преди почваха от 8:00, ама видяха че до тогава всички мнения са анти-руски, и това много контрастира с периодите в които застъпят тpoловете

51

до 54

преди 2 седмици

Намали "любимото белО на Зеленски" рано сутрин. Едва ли ще има някакъв ефект, но си струва да се опита.

50

Анонимен

преди 2 седмици

Втората среща за безусловно капитулация на Русия, пълно изтегляне и заплащане на щетите, които реално не могат да бъдат оценени, така че в замяна даването руските вдовици за секс робини и безплатна газ докато съществува Русия. Руският елит да си направи харакири и да се проведат демократични избори в присъствието на западни наблюдатели.