51

Радане, защо

преди 2 седмици

Отново заобикаляш истината? Тия дето ги припяваш са бла бла. Хората са доволни и въобще не импука в политиката кой какво. Никой не вярва във разрастване на войната. Цената на живота е приемлива. Сега ще внесат работна ръка, нещо,което ще обърка малко доходите им. Но и това ще мине. Намалете ДДС то на 15% равно завсички, вдигнете плоския на 15%, за по справедливо разпределение на добавената стойност, за да има пари държавата и за необлагаем минимум, и за демография. Просто е.

50

Анонимен

преди 2 седмици

Вече е пълно с хейтъри в парламента. Сезона ще е интересен.

49

Анонимен

преди 2 седмици

Радане, дръж там заплатката и не се прави на интересен след изборите! Ясно е, че тия пари го подлудяват и какви мръсни номера си въртяха само! Но пак добре- тафрата и лорера бяха карикатури! Кой ще му повярва, че не е там за пустите пари? Кога е изкарал подобни пари като скъсан адвокат?!

48

Помнещ

преди 2 седмици

Господин Радан Кънев! Тази измислена партийна,на Бившият Министър председател Г-н Иван Костов! Каквато и реформа да претърпи.Няма Никакво бъдеще вече в РБ! Тази измислена Костовистка партия е време да Прекрати Съществуването си! Години Иван Костов диктува Задкулисно Управлението на РБ! Време всичко да ИКезе на Светло!!!

47

Сектант

преди 2 седмици

Тоя до изборите прокламираше че е за общо явяване на изборите сега като си осигури сигурни доходи от Брюксел за още един мандат вече коалиция няма бъдеще-ахахах

46

Отличен 6

преди 2 седмици

Правителство трябваше да има!! Бяха омръзнали слу жебните правителства на Радев! Нямаше друг вариант освен сглбка с Герп. Такава бвше волята на избирателите! Да, ПП-ДБ беше подкрепена за АНТИ-ГЕРбб, но не достигнаха гласовете!! Не са виновни за това нито Хр. Иванов, нито Кирил Петков!! Хората направиха всичко, което беше възможно!!

45

Анонимен

преди 2 седмици

Че Радан Кънев кога е бил от ПП, за да се изказва за тяхното бъдеще? Не го припознавам като един от промяната. Той даже не споделя политиката на ППДБ, мигрира от партия в партия като хамелеон и си позволява да изказва "компетентно" мнение!

44

Мда

преди 2 седмици

Хазарта пратен в европарламента от пп , да представя бьлгарияКоментара става излишен няма да е лошо да покаже и там среден пръст на колегите си , да видят какви хора представляват бьлгария

43

Реалист

преди 2 седмици

Радан Кънев е казал доста истини за провала на ПП-ДБ и ниския им изборен резултат, но не е казал най-важната. Те просто се оказаха НЕКАДЪРНИ.

42

Вьзмутен

преди 2 седмици

Ако не се бяхте продали на бацо и шиши - сега картината щеше да е друга , да не говорим за безмислените клоунади да сьбаряте паметници и тем подобни глупостиТи и кирчо заедно с дс танас дадохте ли лично ваши пари на украйна а не дьржавниНикога повече глас за вас - ще си отидете като воля и вмро

41

Главанак

преди 2 седмици

Е тоя откри Америка! Нямат и няма да имат бъдеще- не може такива глупа...ци да правят съюз със тиквата и да очакват хората да гласуват за тях! И това е най- голямата им грешка, да не броим по- малките! Предадоха, в най- грубия смисъл, доверието на хората! Не разбраха, а и надали ще разберат, че основата на тяхното съществуване е АНТИГЕРБ!

40

Анонимен

преди 2 седмици

А защо беше кандидат на ППДБ.Защо не се яви сам, господине.Десебарски тарикат.

39

Анонимен

преди 2 седмици

Радан след като избраха пусна вентилатора и се .....! Крайно недостойно! Да си стои в Брюксел и да не се обажда повече. Той и Христо Иванов два пъти оцапаха всичко, защото се занимаваха с прасета, а увлякоха в това и ПП.

38

КИРО, ДЕНКОВ И АСЕН

преди 2 седмици

МОЖЕТЕ ЛИ ДА ЧЕТЕТЕ..??...... СЛЕД ТОВА ТРЯБВА И ДА МОЖЕТЕ ДА ГО ОСМИСЛИТЕ....... ЗАЩО ВЪРВИТЕ ПО ГАЙДАТА НА КОРНЕЛИЯ И РЕШЕТНИКОВ И ПОСТОЯННО ПЛЮЕТЕ ПО БОРИСОВ, ГЕРБ И СДС....А ТАКА И ПО ЕС И НАТО......С ПОВЕДЕНИЕТО СИ ВИЕ ХВЪРЛЯТЕ БЪЛГАРИЯ В ЛАПИТЕ НА ЕВРАЗИЙСКА РУСИЯ И КИТАЙ.... НЕ ИСКАМЕ ЕВРАЗИЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ И НАЧИН НА ЖИВОТ...ИЗВИНЕТЕ СЕ НА БЪЛГАРИТЕ...!!!

37

Киро

преди 2 седмици

Ако не изгонят Киро ПП са обречни

36

Не разбирам

преди 2 седмици

След като си писал донос в Европарламента заедно с милиЙончева и си целувал чепика на Радев какво бъдеще очакваш.

35

Анонимен

преди 2 седмици

Раданка като гледачка била толкова добра, че виждала не само в бъдещето, но и в Бъдеще предварително време в миналото!

34

Анонимен

преди 2 седмици

Paзkapaй ce...

33

Хейт

преди 2 седмици

Само още да ни набутат във войната и вече ще са изпълнили политическата си мисия. Ще могат спокойни да избягат по островите с откраднатите парички.

32

Доктор Сър Пичук

преди 2 седмици

Радан Кънев в няма политическо бъдеще в сегашния си вид просто защото той е хoмoсeксуaлeн и иска да управлява страна от хомофоби каквато е България.