70

Анонимен

преди 1 седмица

Познайтенза клкоо умира една държава от гееве и лесбийки????

69

Анонимен

преди 1 седмица

А що няма политици? Или те за пари и власт са в позицията на булката и тези неща не ги интересуват...

68

Гъделчо

преди 1 седмица

До 63-Анонимен. Така си е! Според едно проучване гей и лесбийките правят по-често и повече секс от хетеросексуалните, а и по-качествен. Аз самият съм хетеро, но което си е истина - истина си е! Малко завиждам, в интерес на истината.

67

Евразин Алахакбаров

преди 1 седмица

явно задунайските татари ги подготвят за следващите проруски мешета, а именно християнски консерваторски блок . въпреки че ние сме православни, руснята си верва в кво си иска със светци мичмани и любимци на сталин, а тва жалко читалище са го организирали евангелските църкви

66

IQ 3.14

преди 1 седмица

До Кирчо цирка не е пълен, шкварек е на 22ри

65

Кирчо

преди 1 седмица

Браво Шкварек

64

Aнонимен

преди 1 седмица

Яде им се на хората ама извънземните им дръпнали шалтера .То май по цялата планета .Чува се навсякъде , а за секс на открито и деца до баба са много разходи . Кво да правят хорицата .Стачкуват си в частната собственост България щото имат демокрация ,но друго нищо .

63

Aнонимен

преди 1 седмица

*** им се на хората ама извънземните им дръпнали шалтера .То май по цялата планета .Чува се навсякъде , а за секс на открито и деца до баба са много разходи . Кво да правят хорицата .Стачкуват си в частната собственост България щото имат демокрация ,но друго нищо .

62

Психолог

преди 1 седмица

Какви походи, какви ценности ! Къде са ви парапетите , бе, жалки християни ? Семейството в България е обречено на ***, лесбийство, извращения - каквито полутиците ни , такива и българските семейни хора.

61

До 60

преди 1 седмица

Исторически Парк ли?

60

Анонимен

преди 1 седмица

Според финанси.бг Ивелин Михайлов, притежава само 1%, един да. Пише така " Действителен собственик" Анатолий Илиев Савов.

59

Blood&Honour

преди 1 седмица

До Анонимен 49А на джендърите, кой им пречи и за какви права парадират, като никой нищо не им е ограничил? Защо ни навират гнусотията си?

58

Анонимен

преди 1 седмица

То повечето църкви са еретични. начело с Рим, фенера също и тоя на цела рус също са ерятици, с бодра крачка вървят по еретичния римски път. Протетантите сэвсем не стават, да не забравяме т.н. църкви на брюм, украйна и србija .

57

Нещо липсва

преди 1 седмица

Руски знамена,прослава на путин и патриархът на руската църква,клетви срещу украинската и други църкви.....пълна простотия са тези походи....

56

Уткофанова

преди 1 седмица

Между другото, аз бях ходил на един такъв поход миналата година и там се запознах със сегашния ми приятел. Мислим да заминем за Германия и да сключим брак там, а после ще си родим и детенце.

55

Ох, бабачко!

преди 1 седмица

Верно е грешно мъж с мъж и жена с жена, ама ако знаете колко е хубаво!

54

Анонимен

преди 1 седмица

Е няма да създам семейство и да имам деца, обикаляйте си ако щете всеки ден. Пък ако исках, никой не би ме спрял.

53

Уткофанова

преди 1 седмица

Нямам нищо против хетеросексуалните само да не ми го навират в лицето с разни хетеро-прайдове, моля-моля. Също така 95% от приятелите ми са хетеро. Казвам 95%, защото 9 от 10-те ми приятели са хетеро, а един е би, та затова 95%.

52

Анонимен

преди 1 седмица

"Руската партенка се вижда от космоса. И точно по време на европейското първенство!"---------------Щом сексуално сбърканите психичноболни индивиди могат да парадират с увреждането си на гей парада, не виждам къде е проблема в това хората да излязат на парад на християнските ценности и семейство.

51

Анонимен

преди 1 седмица

два три гея дращят тук айди вадааа