7

Анонимен

преди 3 месеца

до 2 Гейналдото ти предстои да се пенсионира на това Евро защото няма стигне и полуфинал! И най-много да пръсне майка си в задния двор. Това да не ти са арабите дето играе с тях в Саудитска Арабия, дето не знаят от коя страна се рита топката? Ще има рев и сополи от Гейналдото ти както на световното 2022-ра година когато отпадна от Мароко.

6

Анонимен

преди 3 месеца

Кажи речи за всички игри се отнася. Разликата у нас и по света е че там са по заможни родителите и децата играят игри, тук лупат ротативки с картите на родителите.

5

Анонимен

преди 3 месеца

а игрите кат последните 10 г са буквално казина без един бял и бъкани от геьове и тьльсьми за да подкопават белите и здравия разум, ко ше прайм ?

4

Анонимен

преди 3 месеца

Тази игра вече не се казва ФИФА . Електроник артс отказха да плащат на ФИФА над 200 милиона рекет на година .Искат да плащат само на няколко отбора .Не помня какво е новото име .Тва дори не е игра а имитация на игра .Играят я само хора които не са добри в истинските игри .Последния истински футбол беше мисля сокар 96 .По онова време топката не беше залепена за краката ти и като се движиш да се движи и тя . После ги развалиха и дори не разбираш как контролираш нещата .За да си я купуват и слабите

3

Анонимен

преди 3 месеца

Това са така наречените "микротранзакции" практика, налагана от производителите на игри през последното десетилетие. Първо купуваш играта, а после принуждават играчите плащат за екстри, които са изрязали от нея. Много долна и нечестна практика, породена от алчност.

2

Анонимен

преди 3 месеца

Роналдо е идол в целия свят, предстои да ги пръсне на Европейското.

1

Анонимен

преди 3 месеца

Нека децата отмалки да свикват с новата реалност - нямаш ли пари в тоя свят си един никой, неудачник и нито приятели ще имаш, нито мацки ще те заглеждат, нито свят ще видиш.