63

Този Който

преди 3 месеца

Къде ще гониш лошите бе, чоббан в униформа? Държавата една човешка длан място, той на тексаски рейнджър ще се прави! Само един рег. номер да се види и всичко е ясно, кой е, къде е. БеЕнВенцата отсега ги виждам как возят разни дИректочета и замдИректочета. А на редовите пъддари по едно коОло, чадър, сгъваемо столче и раница за триногата, друго им не требе. Да отиват и да къмпингуват в храстите край пътя. Ефекта от тяхната работа ще е абсолютно същия.

62

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя с скъпите цайсите изглежда, като много умен милиционер. Не минава и ден без да обяснявят по медиите за БеНветата бе.

61

Анонимен

преди 3 месеца

*** народ - бързи и яростни милиционери.

60

Анонимен

преди 3 месеца

Те имат, но ги ползват за да карат жените на фризьор или децата на градина...

59

Гламарско обяснение

преди 3 месеца

Аз сън със 75 коня кола къде ще бягам бе ! А който бяга е със гюле във главата ще направи 300 поразии преди да се забие някъде и дано да се забие във районното като му правите кориди !

58

Анонимен

преди 3 месеца

То хубаво бързи коли взеха, но ще имат ли пари за гориво да им сипват. РПУ-та са пред разруха, замръзнали са в началото на 20 век. Патрулите имат лимит на километрите за смяна и обикновено седят на 2-3 локации в района им вместо да патрулират навсякъде.

57

Анонимен

преди 3 месеца

Разбира се, че имат нужда, като някой престъпник закъса и и а нужда спешно от стълба ще могат да му я закарат по-бързо.

56

Край

преди 3 месеца

Отдавна трябваше да махнат старите астри. Не може с коли за 500 лв. да има респект към властта. НО речи на луд да пръ дне той вземе та се на се ре. Вместо скъпи и луксозни БМВта можеха да си купят шкода октавия/ кия/хюндай/ пежо/ситроен/тойота и какво ли още не. БМВ е премиум луксозна марка за която се плаща повече отколкото дава.

55

Гламарско обяснение

преди 3 месеца

Да догонят нарушителя !!! Във населено място да се гоните със нарушители е пълна идио ******ина ! Ама виии си се гонете !!! Па и стреляите със автомати .ако имате картечници още по хубаво ! Ааа и живи пленници хич да не вземате съда ще вземе да ги пусне ! Ашкоусун корав милиционер ,ша оправи България не ни трябва Ким Чен...

54

akud

преди 3 месеца

българските полицаи имат нужда от бързи коли и най-вече от полицаи. интересното е ,че в момента всички шефове на областни дирекции на полицията се возят на служебните нови бързи коли които не са предназначени за тях

53

Анонимен

преди 3 месеца

Няма начин *** да не плюят по всичко българско, яд ги е и за изборите. Свършвате с всяка година. И не никога няма да се върнете, както и фашиста тиранин, който ви е кумир няма да стъпи тук. Плюете по себе си, роднините си, историята.

52

4

преди 3 месеца

Вече не можеш да срещнеш жив пеша полицай!Всички се возят на коли,нямат контакт с хората и не познават реалната ситуция!Кого ще гонят,нали има камери!2Доста глупава ситуация с тази наша полиция!Спешаване!

51

Николай

преди 3 месеца

ДОБРЕ НО ЗАЩО ЧИСЛЕНОСТА НА ТАЗИ ВИСША НОМЕНКЛАТУРА Е ДВОЙНО ЗАВИШЕН. ДОСТАТЪЧНО Е НАВСЯКЪДЕ ДА ОПАШИТЕ С КАМЕРИ И ДА СЪКРАТИТЕ ДВОЙНО НИЩО НЕРАБОТЕЩИТЕ МИЛИЦИОНЕРИ. ТАКА Е ПО СВЕТА. НИЕ ВИНАГИ ЛИ ЩЕ БЪДЕМ ОТ ОБРАТНАТА СТРАНА И ЩЕ ХРАНТУТИМ РАЗНИ ЛЕНТЯИ.

50

Анонимен

преди 3 месеца

Имат нужда, да, за да се крият по нивите ибполята

49

Българин

преди 3 месеца

Имаме ли нужда от линейки и кувьози за бебета?-събирайте капачки.За нуждите на МВР има глоби / наложени зад знаци хранилки/.

48

Анонимен

преди 3 месеца

Ние събираме капачки за болни деца, те спортни коли им купуват с наще пари. С камери много по-добре ще се контролира трафика и със сигурност ще е по-евтино.

47

морски

преди 3 месеца

Бойко иска руска Лада, за проверка на граничната ограда. С бронировка Лада "Нива", на цар Тиква най ще му отива !!

46

Анонимен

преди 3 месеца

Преди години горските подариха на НСО специално за да се вози бат Бойко "жипка" Тойота последен модел. Редно е сега едно от тези полицейски БМВ - та да върви пред " жипката". Определено на полицията не са нужни такива коли. Има достатъчно други начини и способи да се задържи лице което се опитва да избяга дори и с мощна кола.

45

Анонимен

преди 3 месеца

ако полицайчетата продължават да го играят толкова нахъсани, скоро ще се запознаят с монтажната пяна и нейните свойства.

44

Емигрант

преди 3 месеца

С тези автомобили ще задоволят хобито на МУТРАТА да се прави на ШОФЬОР, явно отказа премиерския пост, възможно е да се "курдиса" в МВР, та където и да отиде "на гости" камерите да го "уловят" зад волана на "силен" автомобил или като депутатин когато ревизира полицейски участък да има винаги на разположение "звяр" за да излети с 200 !