143

Анонимен

преди 2 седмици

Евалата на Путин, ще им го набие десеторно за тези дребни пари, които ще вземат от лихви

142

двойник

преди 2 седмици

Няма човек, който може да ме убеди, че този кpивoндел е истинският Путин, който беше женен мъж на място, който намираше дипломация и с най-големия си враг.

141

Хаахх

преди 2 седмици

Тоа нема ли да заплаши с ядрено оръжие.Само това му остана и никой не му дреме за тоя.

140

преди 2 седмици

И БОЙКО ТАКА ЗАПЛАШВАШЕ.

139

преди 2 седмици

ПОТЕН се моли за мир и заплашва. Айде като го излекува запада пак ще говорим.

138

big meech

преди 2 седмици

гаврят се амерканците с този , захарова моли за мир , а нан тоя му прибраха кинтите

137

Анонимен

преди 2 седмици

Те имат такива навици, да ограбват държавите , тези колонизатори; ами и ти им конфискувай собствеността в Русия и готова работата, танто за кукуриго! И не виждам смисъл в цялата тази работа, но щом те така и ти така!

136

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен"А репарациите към Украйна кога? Нещо бункерния диктатор забрави да спомене." , ако руснаците си поискат собствеността от Украйна, камък върху камък няма да остане, защото всичко е строено от Русия там, всичко, даже и земята ще трябва да си вземат, щото и тя е на руснаците, Украйна не е била признавана за държава изобщо някога! Киев е наричан "майката на руските градове" и е бил столица на Русия в миналото.

135

Анонимен

преди 2 седмици

А репарациите към Украйна кога? Нещо бункерния диктатор забрави да спомене.

134

Анонимен

преди 2 седмици

Явно тук пишат хора, които грам понятие си нямат от Русия, Украйна и изобщо от централна и източна Европа! Към това може да добавим, че използват и примитивна пропаганда срещу Русия, от преди петдесет-сто години назад, даже и Гьобелсова пропаганда от двете световни войни и изглеждат по-скоро жалки!

133

Да, да

преди 2 седмици

Тук са сложили възглавничка на джудженцето, да може да изглежда като възрастните. И обувки с висок ток.

132

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен, Не е отчаян, качи се на по-високо Путин! Хубаво му е, приятно е да види Петербургския форум, там имаше танци и забави на народите!

131

"цивилизованото

преди 2 седмици

До До 124"Не можете да преглътнете факта, че хората там искат да водят цивилизован, западен начин на живот, а не да живеят в русский мир." хаха, абе верно, не сме се сетили колко "цивилизовано" живеят в Украйна с алччните си корумпирани олигарси, престъпност, нацизъм, анархия, насилие, запада им окраде държавата, правеха си експерименти с тях, крадяха им вътрешните органи, вкарват ги насила в бусове, насилвайки ги да воюват, Зеленски затвори границите да не бягат от "хубавото и цивилизованото"

130

Анонимен

преди 2 седмици

Що за смешки? Хахахахааааааааа! Толкова "газови находища" има в Украйна, че украинците се молят за газ и не спряха руската тръба с газта, вземаха руски газ и от България, че машините и техниката, включително и военната, работеха с руски горива.

129

Учебника на КГБ

преди 2 седмици

Той и Лойко така заплашваше, ама ей го на до къде го докара всичко това. Тотален разпад на държавността, всичко най-лошо възможно за България и партията му е последен Парламент жива. Другия парламент няма да има ГЕРБ.

128

До 124

преди 2 седмици

До Анонимен"Украйна е Русия, териториите са руски и населението е руско, това са неотдавна откраднати от Русия територии." Спри да плющиш кремълските опорки. Я питай украинците дали се самоопределят като руснаци. Какво мислиш ти или бленува Путин няма никакво, ама абсолютно никакво, значение. Не можете да преглътнете факта, че хората там искат да водят цивилизован, западен начин на живот, а не да живеят в русский мир.

127

Анонимен

преди 2 седмици

Изглежда отчаян! Вече се ограничава с претенциите към Украйна. А беше време когато руски политици и пропагандисти говореха за връщане на Аляска?! Сега мънкат под нос,забравили за "денацификация и демилитаризация"? Уж всичко "цъфтеше и вържеше",уж 4-та икономика в света,а сега долар за 200 рубли и бюджет,който е в страшен дефицит? Дефицит означава данъчна несъбираемост,ниски приходи, инфлация,спад на доходи,задлъжнялост! О, минало незабравимо..СССР 2 е на прага!

126

Анонимен

преди 2 седмици

Много миролюбив чичко е Путин. Само за мир говори. И Хитлер е бил такъв.

125

ГЕruБ

преди 2 седмици

ББ: Шефе, завърти един тилифон, да кажеш как да си нареда кабинета и какво да казвам на ПП-тата.

124

Видими Резултати

преди 2 седмици

ГЕРБ-аджията Путин с поредна доза заплахи.