12

баба мара

преди 2 седмици

личните лекари са една излишна институция в пенсионна възраст нямат мед сестринямат система за записване на ден и час едни диспечери които прибират по 1 левот пенсионерите и 3 лв за удължаване на тримесечната рецепта пример 26 дкцна 50 години без асансъор и техника по кабинетите а до нея построиха 6 магазинчетавместо кабинети с нова техника застаряващо население без мисъл за него

11

Анонимен

преди 2 седмици

Да българите са такива алкохолици че и руснаците не могат да ги догонят

10

комунист

преди 2 седмици

През социализма, здравеопазването беше достъпно за всеки. За сегашното положение свидетелстват разширените гробищни паркове.

9

отиде си неразбрана

преди 2 седмици

"Днес българина е духовно болен." - Вера Кочовска

8

Анонимен

преди 2 седмици

Интересно ми е кой е тоя хаховец, дето ОБИЧА да ходи на лекар и да му поставят диагнози. :)))

7

морски

преди 2 седмици

Непалци вече работят по брега. Като дойдат и хилядите индийци, Здравеопазването ни ще е в колапс.

6

Анонимен

преди 2 седмици

До DA - Че нали ги реабилитираха маста и сланината, какво сега пак ги плюят! Дядо живя до 92 години, цял живот работа по нивите, имаше много земи, и храната му беше хляб, лук, сирене и сланина. Разтопена в жегите, но не му пречеше. Е, беше си от неговото прасе, дето знаеше с какво го храни, т.е. с произведена от него храна.

5

Анонимен

преди 2 седмици

Отивам при личния лекар.Стоя 1 час на опашка,нищо,че съм записан,защото вече има майки с малки болни деца и много възрастни хора,на които трябва да им дам ред.Казвам си проблема,джипи-то веднага ми дава направление и ми казва търси си специалист.Ама те,специалистите били все професори и доценти и за по-малко от 100 лв.не искат да те погледнат.Отивам където има някой свободен и той ми изписва нещо,което можело и да ми помогне.

4

Анонимен

преди 2 седмици

Като знам какви инженери ни закачиха на Централното отопление / ТЕЦ/ без отговорности и договори от абонатите . Ние страх да ходим и на лекари в България.

3

DA

преди 2 седмици

В крайна сметка всички ще пукнем - поне да е от пиене и сланина !

2

Анонимен

преди 2 седмици

За ТЕЦ-а и електрото е закачен пациента ви, ама за личния лекар не. Може да го сменя, когато си поиска. Де да можеше така и със споменатите две предприятия.

1

Анонимен

преди 2 седмици

И аз какво да направя като не обичате?