399

КОЧО

преди 2 седмици

Какво означава "клекна"?? Правилно е да се каже и напише,че "дава и за собствената си безопасност".Некоректно заглавие с понятие в него,което е жаргон-"клекна"...

398

Христо Христов

преди 2 седмици

До 385 "А дали ЕС е чувал за наводненията в половин Европа? Там дали не трябват пари?" - а наводнените гласуват ли за ЕС, НАТО и евроценности? Да мълчат тогаз!

397

Анонимен

преди 2 седмици

Требва ЕС да станат част от американски щати. Така поне ще имат думата при взимане на световни решения. Сега ЕС са колония на САщ.

396

Анонимен

преди 2 седмици

Отстъпила била европата ... Тя отдавна е по корем разворила бузки за американския империализъм....

395

Анонимен

преди 2 седмици

Вече ни втриса от еднообразните снимки га Г7. Приличат на реклама на тур пакет включащ пикник.

394

Лили Пег.трова

преди 2 седмици

Tueroeffnerer.

393

Анонимен

преди 2 седмици

Tagesspiegel съобщава на 26.06.2012 че Aмериканските консулства по целия свят, се явяват като ,,отваряч на врати" (Tueroffnener) за сциентологията във Политиката и Обществото. "die amerikanischen Konsulate seitdem weltweit fuer Scientolgy einsetzen und als Tueroffner in Politik und Gesellschaft fungieren. "

392

Анонимен

преди 2 седмици

Ивелин Михайлов, е собственник на "Together Bulgaria" чрез която Разпространява Сциентожка Литература (Л.Р.Хъбард). А в студиото на Together Bulgaria чест гост най Известния Сциентолог Марк де Турк. Има го в Ютюб, задайте в търсачката, сциентология или дианетика и together bulgaria и вижте. Задайте Хъбард и together bulgaria, и вижте

391

Анонимен

преди 2 седмици

Гледах един филм "THE SPIES OF SCIENTOLOGY - OFFICE OF SPECIAL AFFAIRS O.S.A." които е ВЕЛЕЧИЕ на документалното кино, и ми се зави свят. Тука Пеевски и Бойко нямат шанс.

390

Анонимен

преди 2 седмици

Въздушен удар на ВКС с крилати бомби на вражеска река, изтребители разчистват участък от полето, като пускат ВОГ от дрон, като по този начин освобождават пътя за преминаване на нашата бронирана техника.

389

Боби

преди 2 седмици

До Кръц Не човеко много по-просто е всичко. Виждам новина в нашите или "световни" медии Песков/ Путин/ едикой си каза еди какво си... отивам в нета и издирвам нередактирано клипче със съответното изказване. Ах Ох Ех ОПА оказва се че има няколко пропуснати моменти които тотално изкривяват смисъла на изказването - Както се казва изважда се от Контекста. За съжаление много мало хора се придържат към такъв начин за получаване на информация...

388

Анонимен

преди 2 седмици

Кадри от вражеската страна.Към позициите на украинските формирования пристига група ФАБ от ОМПК.

387

Анонимен

преди 2 седмици

УКРАИНЦИТЕ МАСОВО БЯГАТ ПРЕЗ ГРАНИЦАТАСпомняте ли си различни образователни видеоклипове за Северна Корея, където се говори за бягството на местните жители от страната? И колко шокирани бяха всички от това. Но там е диктатура, а тук всичко е добро и демократично, кандидат за членство в Европейския съюз.

386

Анонимен

преди 2 седмици

Вчера, 11 юни, миниван се втурна към унгарската граница, 18 души, пътуващи в него, пробиха дупка в оградата и избягаха в Унгария. По-късно украинските граничари откриха празна кола (снимка 5).

385

Анонимен

преди 2 седмици

На западната граница на най-свободната и демократична държава в света започнаха да се случват любопитни неща.Завчера, 10 юни, ГАЗ-66 с 32 пътници на борда блъсна граничната ограда и навлезе в Унгария (снимки 1-4). По-късно унгарската полиция задържа всички преминали границата в село Барабаш.

384

Анонимен

преди 2 седмици

Събраха ги и Дедо реши - Европа ще даде заем, който никой мяма да връща! А дали ЕС е чувал за наводненията в половин Европа? Там дали не трябват пари? Две години се гърчат, измислят си мерки, които хем не спазват, хем не работят. А Дедо беше тръгнал да пусне една вода, онази мацорана му спря стремежа...

383

Кръц

преди 2 седмици

Ако някой се чуди,как Боби е толкова добре информиран,не Боби не е умен. Боби спи всяка вечер при Вожда-джудже. Вождът го 0ножда и по време на цигарата му дава отчет. След това следва второто 0нождане.

382

До 382

преди 2 седмици

Добре Гушу,аре леко в лево,че изплиска легена с простотиите си

381

Гошу

преди 2 седмици

Трябва сме заедно, аз лично някой падне ли ми, ще му е лошо

380

Галя от EmbassyTO

преди 2 седмици

Дръжте бай Дрън , че припна по ливадата