152

Чичо Гошко до 134

преди 2 седмици

Абе колега извинявай че питам ама ти какво имаш в празната си глава, памук ли.

151

Чудна работа

преди 2 седмици

Да купуват газ от Азербайджан чрез инжектирането му в руски газопроводи? Как ще стане това без съгласието на Русия.

150

Чичо Гошо

преди 2 седмици

И кво стана ся, газз няма..Саудитска Арабия прецака хамериканците с петродолара където преди 50 год. Кисинджър им го заши, вече ще си продават петрол в каквато валута искат..Щото ония бай Дрън им се прави на велик миналата седмица..А ние сме седнали да ги мислим Руснаците, те си се оправят и без нас чудесно ама ще се види след година с колко още ще сме обедняли и готови за пушечно месо в укрия

149

666

преди 2 седмици

НИЩО.

148

друга гледна точка

преди 2 седмици

запада помага на Русия да си запази горивата та да остане още 1 милярд години на планетата и да си спомня историята за пра-пра-пра-пра... човеците от гейския съюз.

147

газта разваля ли се?

преди 2 седмици

НЕ! :) еврогейсите после ще се наместят на двойни цени като за "приятели" , ще си платят и лихвите и ще благодарят учтиво даже! :)

146

ОТ НОРВЕГИЯ ГАЗ

преди 2 седмици

НЯМА ЕВРО ЗА КРЕМЪЛ, НЯМА СПЕЦИАЛНА ОВЕНна ОПЕРАЦИЯ

145

агент Мъдлър ЦРУ

преди 2 седмици

Испанците не търгуват ве пич. Те купиха рафинерии, газта си е тяхна :)

144

off

преди 2 седмици

До агент Мъдлър ЦРУгаз от Испания? Ти наред ли си бе испанците имат забрана да търгуват с газ внос от Мароко и Азарбейджан а собственното им производство е малко и супер скъпо. Работя от 23 г в ГазНатурал и повярвай знам какво говоря

143

Боби

преди 2 седмици

До кратко и ясно - направи ли си труда да изчетеш аналитичните постове в нета? Практически всички загуби на Газпром са заради това че на запад са отнети неговите дъщени фирми. Да Газпром не продава такива обеми на запад както преди но продава газ на световните борси вкл Азия и то на по-високи цени от тези които даваха при трансфер към Европа по тръбопроводите. Продават по-малко при по-голям МАРЖ.

142

Анонимен

преди 2 седмици

путин ще мобилизира олгините да строят нов за талибаните

141

Анонимен

преди 2 седмици

Местните роми ще го предадат за скрап

140

кратко и ясно

преди 2 седмици

газпром от4ита загуби от 34%

139

Анонимен

преди 2 седмици

До забавна история 137 много при това сега остава и русия да се нау4и да прави и вте4нени молекул и блиските 200-300 години а и да ти песадят мозак пак там в тоя срок

138

Кой му пука?

преди 2 седмици

без тая газ урките са тотално измръзнали! Реверса както се разбра е виртуален и пълна измислица! А натОвците надали ще помпат горива на укропитеците! Те дават пари само за смърт!

137

забавна история

преди 2 седмици

договорите подписани, а молекулите - руски! ха ха ха!

136

газта не се разваля

преди 2 седмици

До агент Мъдлър ЦРУ - останалите играчи - като се наиграят Руснаците пак ще приберат каймака, не му бери гайлето! :) а и за какво са им доларите? руснаците не са като украинците- на командно дишане, имат суровините и хората и всичко сами могат да си направят! А каквото не могат , Китай им е до границата :)

135

Анонимен

преди 2 седмици

Грантаджиите пак заработват :) А хохлите скоро няма да могат да крадат от газа за ЕС. Западът не е Благотворително дружество. Не инвестира никъде, без да получи поне тройна печалба. Украйна се точат да възстановят с парите от репарации, които Русия трябва да плати на Украйна. Тая схема само в мозъка на Наркомана е възможна. И от Космосът си личи, че хохлире ще се оправят сами с унищожената си държава.

134

агент Мъдлър ЦРУ

преди 2 седмици

Няма кой да купува руските прадни за много пари. Путин се нахендри сам. Вече в ЕС има още 50 играча на газовия пазар. Има газ от Канада, от Испания, от Казахстан, от арабите, откъдето се сетиш. Путли0 изтърва богатите пазари. Свършват му и паричките за войната. Като свършат, руснаците сами ше му теглят ножа.

133

газ от САЩ!

преди 2 седмици

точно това трябва на европа! :):) но срещу ЕВРО!