51

Майната ви....

преди 2 седмици

Айдеее , и Величие са омаскарени .Какво е тази злоба към всички партии ?Каква е целта ? Дали не ни водят към авторитарен режим и путин-изъм ? Демокрацията е застрашена. Народа иска Борисов.Може да не ви изнася , но тава е истината.

50

чичи

преди 2 седмици

при нормална избирателна активност - такива популисти маргинали остават извън парламента..

49

Анонимен

преди 2 седмици

Исторически парк е пирамида, колкото да се пънат в интернета - вложителите загубиха паричките си точкаИвелин Михайлов погуби толкова семейства и раздели толкова двойки взимайки парите им с измамни обещания за "доходност"

48

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонименкъв икономист бе - сектант измамник пирамидажия, втория измамник работил в НСО уж бил полковник, *** бил подполковник, *** бил майор - измамник 2

47

Анонимен

преди 2 седмици

Троловете много са се задействали. Тук от няколко дни един и същ папагал повтаря как били секта, сциунтолози и прочее. Публичните им клакьори също здраво лаят и плюят.срещу една партия с 4.7% гласове. Всеки нормален нека си ползва.мозъка и да се замисли дали една партия-патерица би била унижавана по този начин вече 4ти ден. Уплашиха се от един икономист и един бивш офицер от НСО

46

Вече 100%-те де били

преди 2 седмици

Хората очакваха нещо да се случи. . . . . Десетилетия избират едно и също и очакват промяна! Това вече има медицинска диагноза!

45

Анонимен

преди 2 седмици

Още един пишман експерт.Този преди години се кълнеше, че Русия няма да води война с Украйна и то часове преди атаката.В България са все такива.Другите ги изгониха, убиха или просто не им дадоха шанс и се клонираха такива навсякъде.Какво бъдеще за България с тези псевдо учени?И да сме в НАТО и ЕС с тия начело е все тая.

44

Йордан

преди 2 седмици

Няма какво да се обсъжда, особено от разни "експерти". Хората които искаха гласуваха и резултатите са ясни. Аман от журналистически измислици!

43

столетница

преди 2 седмици

Ще гласувам за всеки,който ми обещае мъж като Макрон.

42

Анонимен

преди 2 седмици

стига вече, имат само 4%, ако се издънят, няма да са в следващия парламент, като янев - използва рейтинга на президента, но го предаде като гласува оръжие за украйна, сега говори за мир, но никой не му вярва,

41

Анонимен

преди 2 седмици

Щом всеки се изказва така за тях има нещо и това ми харесва. Нека наказателния вот е за тях поне да дразнят такива като тоя прешивец хахахах

40

Воин на Тангра

преди 2 седмици

До До ,,Воин на Тангра&Абсолютно! Нека електората види с кви книжки ги водят за носа Ивелинчо и Марков;)))https://chitanka.info/book/8461.htmlx

39

Изнервен

преди 2 седмици

Уф, няма ли най-после някой началник на това журналистическо недоразумение Ганиела Ангелова да й обясни, че е адски непрофесионално, грозно и дразнещо да се обажда на всяка трета дума на събеседниците си с глу.пави или безсмислени въпроси и вметки?

38

Анонимен

преди 2 седмици

Щом има информация за купуване на гласове какво ни занимава? Да подава сигнал в Прокуратурата! Другото е ала-бала, разтягане на локуми.

37

Воин на Тангра

преди 2 седмици

Воините на Светлината, които ползват пари, за да създадат партия, за да се намърдат в Парламата, за да пътуват и организират срещи, в които обяснпват как да се печелят пари от туризъм;))) са Воини на алпа Яга Албасти Златолюбеца! Когато ви говора за Златолюбеца, бързо ще познаете въпросните "Воини на Светлината" вкусвайки от техният златен Мрак;)))

36

ПП Вели4ие

преди 2 седмици

48 Тая я вземахме щото ла па добре да ни продухва тръбите

35

До Патриот

преди 2 седмици

Мисля, че никой в България не плащал за избори.

34

It’s Science Bitch

преди 2 седмици

No Respect! За разни леймъри и му р ви с купени дипломи за Вишо!Да не сте завършили Оxford бе смешници!БеГе Више образование под х ***!

33

Бозаджията

преди 2 седмици

Спасението на България е победа на Украйна. Ако това не стане. Майка ни жална.

32

Патриот

преди 2 седмици

Абсолютни глупости, никакви пари не са плащани на никого за да гласува. Що се отнася до професор Радулов искам да му обясня каква пирамида е НБУ от което имам "диплома" с която по добре да не се хваля, че не мога да си намеря работа с нея. А в чужбина ми се присмиват откровенно като чуят за тоя велик НБУ. То точно НБУ е образец за схема и пирамида. Що се отнася до гн Марков не го познавам но от първо лице мога да заявя, че пп ВЕЛИЧИЕ не е купувало или търгувало с гласове от вота.