86

Анонимен

преди 2 седмици

Госпожата с тъмната коса явно и плащат, за да НЕ знае каква е ситуацията в страната. Счита, че безплатни учебници са незначително нещо за"нормално печелещ" . Нека си припомним колко много голям процент от населението работи за суми около 1000 -1500 лева, включително медицински персонал. Да проумее, че в половината от страната това са редови доходи. Да види каква е цената на учебниците за горна степен, пък даже за някаква си тънка тетрадка...

85

май е време да

преди 2 седмици

започна да си водя списък с всички "анализатори", които ми дават тон в живота, веднага след като завърша списъка с "журналисти" и "народни представители". А когато му дойде времето, тия списъци да попаднат в ръцете на компетентните органи. Тия четиримата ще са в списъка.

84

Анонимен

преди 2 седмици

Напротив, новите опции, просто не се харесват на Боко и Шиши. Когато гласовете за парламент са паднали до 32 процента, то е ясно, че порламентарната република не съществува и трябва друг модел. В парламентарна република, хората гласуват за парламент. Тук 70 процента отказват. Утре ще са 80 процента, вдруги ден 90. Е да оставим само роднините на Боко и Шиши ли да гласуват, че да се хвалят, как единия имал 51 процента, а другия 49. И вината тук е освен на партии и на социолози.

83

Извинете

преди 2 седмици

Но на 28 години '' лидерът '' за който си мечтаете мисли само и единствено къде да го навре и как да изпързаля наборите си. Това за лидерството ако е в теб се проявява в полезната си форма към 50-60 години когато хормоните се успокоят и човек проумее че не е вечен и че не може да на.и.б.е всичко на този свят

82

Анонимен

преди 2 седмици

Колкото по-малко хора в държавата толкова по-спокойно -сега ако може и италианците да отидат постоянно на гурпбет тука ще стане рай

81

дядо Йоцо гледа

преди 2 седмици

0.5 процента от българите вярват, че политиците са полезни. 14.5 процента симулират, че вярват и участват в избори, защото знаят, че има доносници, и не искат да си загубят държавната заплатка и пенсийка. Статистиците, пардон стъкмистиците, умножават бройката по 2 и се радват на 30 процента ВЯРА В ИЗБИРАТЕЛНОТО ШОУ ! ДЕ ФАКТО БЪЛГАРИНЪТ Е МЪДЪР, НЕ СЛУЧАЙНО СТОЛИЦАТА НИ Е СОФИЯ. БЪЛГАРИНЪТ СЕ ЗАБАВЛЯВА С ПОЛИТИЧЕСКИТЕмаймуни от парламентарния зоопарк. 130 партии, АМИ ТЪЙ ДЕ ! ЩО КВИЧЕНЕ ПАДА !

80

72

преди 2 седмици

Точно БСП е най-малко подхорящо да бъде обвинявана, че няма млади лидери. Точно БСП издигна ПО ЗАПАДЕН ОБРАЗЕЦ своите съвсем млади надежди: първо - безспорно много начетения и умен Жан Виденов и след това - безспорно хитрия Станишев. Жан Виденов стана жертва на желанието си точно за лява политика и политика на национално достойнство, блокираха го "умните банкери". Станишев размаза всичко морално ценно за българина. И сега продължава да е "прагматичен".

79

Анонимен

преди 2 седмици

По-правилния въпрос, е защо липсват умните лидери. Нали в началото на демокрацията ги видяхме младите батковци и какички какво сътвориха? Филип Димитров, Стоян Ганчев, Надето-хубавото, елена Поптодорова, костов-все бяха едни млади убостници. Да си млад не е предимство точно в политиката. Да си на преклонна възраст-също.

78

"Политолози&quo

преди 2 седмици

Тези са същи "политолози", каквито са и нашите "социолози" - разбирай ГЕРБ-аджийски кривOндели, които сеят лъжи от ден до пладне. А тази Цветанка е най-големия кривOндел, изкаран от лaйнoмета ПИК дето дори е противна за гледане.

77

Ваня Григорова

преди 2 седмици

"На 20-ти февруари дават субсидари, на гара Меценал дават субсидал, на гара Деминок всичко по каталог! Аа кът-кът-кът-кът-кът-кът-кът-къъъ ааа кът-кът-кът-кът-кът-кът-кът-къъъ" - Новия химн на Ваня Григорова

76

Анонимен

преди 2 седмици

Ама млади лидери на колко годинки трябва да са? Не трябва ли първо да имаш професия, да се докажеш и тогава, след около 20-25г да влизаш в политиката?! Ако имате предвид млад на 45-50, да! Ама на 28 години Извинявайте! Нали тези от Промената бяха все млади! И всичките неможачи!

75

Рендето

преди 2 седмици

Че, кой шъ ги пусне до "кокала", бе??? То и без туй веке нищо не остана за крадене и грабен освен Евофондовете и Европроектите! -)))

74

72

преди 2 седмици

Госпожо експертке, апологет на Франция. Няма как човек на 28 години да е ЛИДЕР. Той може само да е подставено лице. По няколко причини. Огледайте се: навсякъде са пробутани красавци и красавици за "политици", защото 1. се действа първосигнално, хората са привлечени от красивото и не разсъждават: 2. младото поколение работи с картинки, не с мисъл. Човек на 30 няма никаквъв жизнен опит, още по-малко ЖЕЛАЕ да мисли за минали грешки, а се има за избран от съдбата. Тук се злоупотребява със суетата!

73

Анонимен

преди 2 седмици

Защото средата е токсична. Подобно на един период отпреди 35г, ако не си от "кастата" (мафията) няма как да се реализираш. Чат пат се появяват млади лица, уж различни, но в крайна смтка се оказва, че са си просто пионкина голмите играчи.

72

Анонимен

преди 2 седмици

Слушам поредните глупотевини на псевдоекспертКите, съчетан със задължителните елементи на възхваляване на западняшки простотиииии. ... Проблемите на БСП идват от много места, основното е от ликвидирането точно в Западна и Северна Евр. на истинското значение "социалистически" и подмяната на действията им с фашизоидни устройства, за което у нас ВЪОБЩЕ не се споменава. Станишев искаше МОДЕРНА лява партия, не лява, а ИЗМЕНЕНА по смисъл..., това е "семейството на социалисти и демократи" там. ....

71

sdf 345

преди 2 седмици

Таз от ляво е измила с устни *** на Борисов. Той бил консерватор, а Пеевски бил либерал и трябвало да направят коалиция както правели в Европата. Така рече вчера при Цветанка.

70

Анонимен

преди 2 седмици

До Смях в залата...Защо не ПРОЧЕТЕШ :Колко РАБОТНИ места е разкрил ... Защо завиждаме на всички и всичко ???Мислете като пишете !!!

69

КАТО ИМАШ

преди 2 седмици

БОКО ДЕБЕЛЯН ДОГАН ЗА КАКВО СА ТИ МЛАДИ ЛИДЕРИ. ТАКИВА СТРАТЕГИ НА НАЦИОНАЛНАТА НИ КАТАСТРОФА НЕ СЕ РАЖДАТ ВСЕКИ ДЕН.

68

Анонимен

преди 2 седмици

Защото ще останат без работа.. ЦРУ убива не убива , а фалира .. ако си упорит може по исключение и да те убие .. Живот в Колония..

67

Мхмм...

преди 2 седмици

Щото старите не пущат кокала...