310

Екзотика

преди 2 седмици

От института на янко сакъзов се радват че ще изучават малария проказа всекви трески и други болести на място.

309

Мераклияс хималайски

преди 2 седмици

Непалки ще идват ли да ги разходя по планините?

308

Питат от Катманду

преди 2 седмици

Ще вземат ли пенсии после или за тях няма социални и здравни осигуровки и ето едни 34 процента по ниски разходи за труд

307

Бозаджията

преди 2 седмици

Това с непалците и индийците си е схема. В момента в които почнат да акостират по Европа с български визи ще ни светне. И пак ще чакаме за евро зона и Шенген. Само казвам, после да няма учудени. Ама ние това, ние онова

306

Observer

преди 2 седмици

Навсякъде в Западна Европа и в белия свят има имигранти легални или нелегални търсещи по добър живот. Не може да плюем по всеки по различен от нас. По същата логика гастербайтерите от България трябва да ги плюят и унижават ли навън? Ако работят добре, спазват законите и плащат данъци какъв е проблема? Ако правят зулуми да ги депортират. Не можем да се капсуловаме от външния свят и да мразим всичко и всеки с различен цвят

305

АзъКанъАзъ7112136860

преди 2 седмици

В зоопарка в София има нужда от работна ръка от Непал и Индия. Специалност "ромски пържоли ал англе".

304

Анонимен

преди 2 седмици

нека идват, нека работят, те довони, работодателите доволни, българите ще изчезнат а индийците не пазаруват като нас, държавата за около една петилетка ще е втора индия

303

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 305 БГ туристът и без това ходи в Гърция. Не го мисли. Ще дойдат чужденци, които правят разлика между роми и индийци. И религията им е различна, и езикът. Прародина и родина не е едно и също. Тебе бъркат ли те с монголец напр.? Едва ли.

302

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен За твой ужас работодателят им предоставя безплатно квартира. Прости няма.

301

Анонимен

преди 2 седмици

Да наемеш жипсис и последния бг турист нема да дойде наморето

300

Анонимен

преди 2 седмици

Работлив любезен индиец е пет пъти по-добре от мързелив шовинистичен руснак, който се държи надменно, дори когато е наемен работник, защото от люлката са го учили, че е богоизбран да властва над другите народи.

299

Анонимен

преди 2 седмици

със здраве да ходят в бг и да работят за 600 долара както са написали, но им тарикати собственици, ще има и балъци работници, това си е част от процеса на живота, дано успеят да оцелеят само с тия пари, но както в италия, идват 10 индийци, 3ма работят, спат в една къща, ядат само ориз и след две години вече имат собствена къща на по 2 етажа с по 5/6 стаи на етаж, предполагам и в бг така ще процедират, успех им желая

298

Анонимен

преди 2 седмици

Е ми щом руснаците, които са/бяха с работни БГ, не искат да ни обслужват, а да ни командват, наемаме непалци. Имаме ли избор?

297

Анонимен

преди 2 седмици

Не щат в Брикс, не ги кефи. Знаех си, че в България е по-добре от Бриксовете. В тях искат да ходят само копейките. Ми да отиват.

296

Име

преди 2 седмици

До 297, не ги бъркам с нелегални емигранти, повярвайте ми! В западна Европа си имат "роби", а тези индивиди и непалци ще направят точно това което съм написал в предишния си коментар.

295

Анонимен

преди 2 седмици

До 296. Не ги прекръствах на талибани. Образовай се малко. Тези хора са хиндуисти. Няма общо.

294

Анонимен

преди 2 седмици

До Име Това не е вярно. И в Западна Европа дават работни визи (за определен срок) за неквалифициран труд. Ако искат, ще идат там с подобни визи. Не ги бъркай с нелегалните емигранти.

293

Анонимен

преди 2 седмици

Аз точно това казвах преди В България има липса на страшно много кадри затова трябва да предадем държавата на Талибаните така ще се запълни всичко с Кадри,но затова трябва да се преговаря със сегашното управление на Афганистан.

292

Име

преди 2 седмици

Истината е една, тези хора ако вземат виза за България, ще заминат за западна Европа! Това е лесен начин за тях да се махнат от там!

291

Анонимен

преди 2 седмици

Защо народът ни, който е с голям процент гастарбайтери, плюе други гастарбайтери. Те са колеги. По какво са по-различни от нашите. Може би защото не гласуват за Възраждане ли?