147

Бай Дрън

преди 2 седмици

Какво ще еъзстановявате, като войната не е свършила, а Русия напредва ли напредва? Минете през завзетите територии и вижте как Русия възстановява. Вие какво ще възстановявате, изгорялата гимназия, дето вдругиден ще почне да възстановява Русия? Я не си играйте на шикалки. Стойте мирни и се радвайте, че не сме ви почнали още.

146

Анонимен

преди 2 седмици

Дайте да дадем 1 млн. лева за възстановяване на производствените мощности в 404. Този уикенТ трябва да стартира конференцията на Просрочения в Швейцария, но тя се провали още преди да е започнала. От 10 точки останаха само 3.

145

Фитката

преди 2 седмици

Е,били засегнати половината им мощности,но и населението им е намаляло най-малко два пъти.Няколко милиона от лятото са част от РФ от лятото,независимо кой го признава и кой не,а десетина са бежанци.

144

Анонимен

преди 2 седмици

Засегната е критична инфраструктура и е въведен режим на електрическа и топлинна енергия. Руските удари лишиха киевския режим от 9 ГВт енергийни мощости, а това е точно половината от нормалното зимно потребление на електроенергия в Украйна.

143

Анонимен

преди 2 седмици

Да продължават да се питат що изборната активност е ниска, е заради такива глупости като на тоя, за нас никой не мисли а се раздава насам натам какво ли не, пари също, без някои да ни пита искаме ли, макар ние да сме ги изкарали тия пари.

142

Обективен

преди 2 седмици

"...непредизвиканата и пълномащабна военна агресия на Русия срещу Украйна....". Ало-о-о , Лешояде ,я попрочети фактите - осем години бандеровците обстрелват обявилите независимост Крим и Донбас като убиват невинни руски граждани. Защото населението на тия области е 95% руско. Главанак смотaн с физиономия на лешояд.

141

ДаКастрирамеСулюПаси

преди 2 седмици

Дрога му трябва на този ***-Убиец и оръжие, за да угоди на господарите си - световните терористи ФАЩ и Ингилизия.

140

ароматния пръч

преди 2 седмици

Като дойде Тръмп,наречен от снимката загубеняк ще даваме много повече,така че не се коси народе!А Тръмп ИДЕ на бял кон.Вече е малко вероятно Байдън да спечели след като осъдиха сина му вчера,а демократите нямат влиянието да предложат длуг кандидат за президент.Е,може би въпреки всичко ще подкрепят Байдън след като са наясно,че може да помилва сина си като президент или го помилва преди изборите,ако присъдата влезе в сила,а Тръмп не може да се самопомилва,защото неговото не е федерално престъплен

139

родолюбец

преди 2 седмици

Славната ни истоория е изпълнена с предатели. Така, че тази новина не е новост.

138

Анонимен

преди 2 седмици

Ама тези двамата главчовци, кой ги е упълномощил да изпълняват желанията на нелегитимния укронацист Зеленски. Тези, преди да си отидат съвсем ще загробят България.

137

Дъглас

преди 2 седмици

Да не би наркомана да е легитимен

136

Анонимен

преди 2 седмици

Някъде из килера се мотаеше един ядрен реактор, който още изплащаме - да го вземат преди да е ръждясал.

135

Териториален

преди 2 седмици

Да свалим правителството то е нелегитимно, не може с 23 процента гласували да взимат решения !!!!

134

Анонимен

преди 2 седмици

Решенията на служебните премиери са нелегитимни .

133

Иванов

преди 2 седмици

Кой ви позволява да раздавате и подарявате имуществото на България, гнусни продажнини Bokluci

132

Ха,ха

преди 2 седмици

По договора с "Боташ" всеки ден плащаме по 1 милион .И така 13 години.За да си пълни чекмеджето Радев ,а министър Росен Христов да си живее бейски в Дубай.

131

Анонимен

преди 2 седмици

Нашите робовладелци са по комунисти и от рашките :))) Отиваш в руски хотел да работиш, некакви комунистически лелки те гледат под лупа, естествено са българки, тоест лелки българки, после знаете какво следва ако не им изпълниш комсомолския план :))) Да не забравя също, че требва непременно да вършиш физическа работа, така са ги учили в комсомола :)))

130

Анонимен

преди 2 седмици

Зелята окенза войната заради некадърните български пропагандатори, на които той разчиташе !

129

Анонимен

преди 2 седмици

Писал съм и преди . Нека да дават , така повече мераклии за евроатлантическа интеграция ще бъдат изтребени.

128

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 134- Майстори на късият разказ като тебе под път и над път .