530

стар комунист

преди 2 седмици

Крадла и ликвидаторка!!!

529

представители

преди 2 седмици

За чужда намеса незнам. Но през цялото време една червена възрастна жена не можеше да овладее импулсите си да пуши и непрекъснато пречеше на колеги да поставят печатите върху бюлетините, започна да настраойва хората в секцията един срещу друх. После се оказа, че е от БСП и носеше фамилията на един криминален тип от прехода.

528

Случаен минувач

преди 2 седмици

Крайно време беше да подаде оставка. БСП е бившата БКП, ясно е, че такава партия няма място в новите реалности на 21 век. И електоратът й намалява по естествени причини. Каквото и да правят, в обозримо бъдеще ще се сринат до четирите процента. Оттам нататък - не зная. Аз съм човек с дясно мислене, левите идеи не ме вълнуват.

527

Въх

преди 2 седмици

Е ми то беше ясно.Никой не е вечен.Само глупостта остава трайна следа в живота на всички.БСП много преди Нинова загуби своя образ когато беше създадена тройната коалиция.Борбата в партията доведе до нейното роене на всякакви измислици и електората се разпръсна.Но какво да очакваш от приватизаторка..Лявата идея трябва да се помири и всички да се обединят но това е мечта,защото реалностите са други.Реалностите са много пари за лични облаги и борбата кой ще ги управлява.Жалко за лявата идея

526

Бай...

преди 2 седмици

Време е и Толупа !

525

Ангелина

преди 2 седмици

Нинова ,въпреки многото критики към нея ,направи и доста полезни промени в БСП ,макар и непопулярни ,които лишиха "старите хищници" от власт ,което не могат да "преглътнат" и до днес и не ТЯ ,а ТЕ унищожават БСП обслужвайки порочните престъпни практики на ГЕРБ/ДПС и компания ,с които те са "икономически авери".

524

УУУУЖАС....

преди 2 седмици

ТУК ПИЩАТ ЕДНИ И СЪЩИ ХОРА И СА ВСЕ МАХНАТИ ОТ БСП - СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ ЗАЩО НИНОВА ГИ Е ИЗГОНИЛА ОТ БСП ЗАЩОТО СА НЕВЪЗПИТАНИ И ДОЛНИ И ГЛУПАВИ ТЕ НЕПРЕКЪСНОТО ПЛЮЕХА ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ ПО НЕЯ НО НЕМОГАТ ДА Я СТИГНАТ ПО НИЩООООО ***

523

Анонимен

преди 2 седмици

С нея или без нея, как ще промени това моя живот се питам? Никак. И тогава трябва ли да ме интересува мен тази новина. Не. Изобщо. Мен лично повече ме интересува Европейското по футбол което почва скоро!

522

Пенсионер

преди 2 седмици

Не искаме Виагра, нито Кока-Кола.Искаме Корнелия Нинова гола...чакай, че ми падна чАйнето от тестостерона.

521

Анонимен

преди 2 седмици

корни не еееее

520

И какво точно

преди 2 седмици

нас нормалните хора ни вълнува, какво се случва в биСиПиТу?

519

Анонимен

преди 2 седмици

Не си тръгвай, Корни! Малко остана. Само напред и надолу!

518

Столетник

преди 2 седмици

Другарко Корни , на кого ни оставяте. Да си ги нямаме такива - заедно сме дошли, заедно ще си отидем. Не напускайте кораба преди да е потънал до дъното, а то е много близо.

517

Пак по опорката?

преди 2 седмици

До Анонимен 538: Г'лупости са това. Както и опорките, които се повтарят тук: "Корнелия Нинова ликвидирала БСП", "ама защо не останела още малко за да я доликвидира" и т.н. При тоя раздробен вот и малък брой гласували всички губят. Но е вярно че точно Корнелия Нинова запази БСП от коалиция с ГЕРБ.

516

Не е ли ясно?

преди 2 седмици

До Анонимен 529: БСП не правят слугинаж на Посолството. По времето когато Корнелия Нинова беше министър на икономиката нито един патрон не е заминал с неин подпис към Украйна. Към други държави да, но към Украйна - не. Много я п'люха за това всички слуги на евроатлантизма.

515

Да споменем с добро

преди 2 седмици

Благодарение на участието на БСП в правителството на ПП-ДБ-БСП-ИТН имаме безплатни детски градини. Ама БСП не била лява партия, така ли тролчета? Хайде продължавайте да п'люете по Корнелия Нинова.

514

Малко за политика

преди 2 седмици

Корнелия Нинова опази БСП от коалиция с ГЕРБ. Дори само това да беше направила заслужава да я изпратят с почести.

513

Ха-ха

преди 2 седмици

Тоя номер сме го гледали. Сега пуделите ще си скъсат ризите и ще се тръшкат кака да не ги оставя

512

Да си припомним

преди 2 седмици

Корнелия Нинова оттърва БСП от Георги Гергов. А в центъра на Варна още стои дупката, за която Гергов получи от правителството на Бойко 40 милиона левчета. И то за какво: за да мъти водата в БСП. Но Корнелия го изрита по късата процедура.

511

Да и благодарят

преди 2 седмици

Благодарение на БСП и лично на Корнелия Нинова се опазихме от джендърско законодателство.