48

Анонимен

преди 3 месеца

Каква цена? Да не му е първата оставка в живота? За него това е начин да се покаже. Помня преди години когато подаде оставка като министър защото не беше доволен от ГЕРБ че не го подкрепиха и после какво стана? Направи правителство с тях като преди това толкова протестираше срещу тях. Такива циркаджий нямат място в политиката.

47

аа

преди 3 месеца

кои експерти - тия двамата ли бе врено ли бееее аахахххаа

46

Анонимен

преди 3 месеца

ГЕРБ/ДПС отдавна се опитваха да внесат разделение сред ПП-ДБ и успяха чрез оставката на Хр. Иванов. Точно Хр. Иванов се оказа слабата брънка.

45

Анонимен

преди 3 месеца

Гербави анали затори ,проблема в сглобката е ГЕРБ-ДПС, а не с ПП. И всички в дясно да си спомнят че разделяй и владей е движещата сила на мафията ГЕРБ-ДПС. Така че ППДБ да си помислят добре!

44

Анонимен

преди 3 месеца

Президентът спечели избоеите с 43%. Борисов купи изборите с 32%(ако това е вярно)!! Е кажете ми кой има пи-голяма представителност на изборите!

43

Анонимен

преди 3 месеца

Гербави анали ,проблема в сглобката с ГЕРБ-ДПС, а не с ПП. И всички в дясно да си спомнят че разделяй и владей е движещата сила на мафията ГЕРБ-ДПС. Така че ППДБ да си помислят добре!

42

баба мара

преди 3 месеца

каква цена е платил плати за да разбере че не става за политиката скрии сенякъде и повече не се показваи всеки да оцени умствените си способности да не сенадценява защото сега е много тежко на душата хаиде куфара и за брюксел присемеиството и обеца на ухото

41

Анонимен

преди 3 месеца

Хр. Иванов плати цената за ротирането с ГЕРБ. Той знаеше предварително, че, който се събере с ГЕРБ, бива сд'вкан и изпл'т, обаче пак тръгна с ББ, за втори път.

40

Анонимен

преди 3 месеца

Българите не се борят за България, но турците си знаят интереса на робовладелци и яростно се борят с гласуване и развъждане!! Всеки страда от главата си!

39

Анонимен

преди 3 месеца

Борисов одръсти за пореден път останалите! Интересно какви са тези образи,които му искат оставка?

38

Анонимен

преди 3 месеца

Пеевски даде задача на Христо Иванов да направи промени в конституцията и той направи такива безсмислици, че Пеевски после трябваше да се обяснява по телевизора може ли Радев да подпише за смяна на външния министър или не може. Пеевски се запъна и почти изглеждаше глупав. Представяте ли си!!! Затова Иванов си понесе отговорността. Точка.

37

Анонимен

преди 3 месеца

Експерти на Геппи, определя постъпката на Хр. Иванов като "достойна", а и грам не казват за не достойнството на Боко, който се крие по горите лилейски??

36

Анонимен

преди 3 месеца

ХРИСТО ИВАНОВ ЛОДКАР УВОЛНИ ГЕШЕВ ЗАКРИ СПИЦ СЪД ОСВОБОДИ БОЖКОВ ДЕЛАТА СРЕЩУ ОЛИГАРСИТЕ ЗАПОЧНАТИ ОТ СПЕЦ СЪД ЗАМИНАХА В ЗАБВЕНИЕ Е ХРИСТО СИ Е СВЪРШИЛ РАБОТАТА ЧУДЕСНО НЕ ГО МИСЛЕТЕ

35

Анонимен

преди 3 месеца

МОДЕЛЪТ НА ШАРЛАТАНИТЕ РАЗРУШИ БЪЛГАРИЯ И НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ГО КАЖЕ ТОВА

34

Анонимен

преди 3 месеца

Дрън, дрън - ярина!

33

Цецо Елвиса

преди 3 месеца

Нямало големи победители!? Никому неизвестните "Величие" влизат в парламента. ДПС вземат рекордните 17-18% и вече са втори. На това ако не му казваш победа не знам.

32

Кака Мара

преди 3 месеца

А интелигентното Ники от билбордовете къде е ,да раздава ум на населението? Уж сапуните са му специалност,а сам той и аверите от ПП останаха "сапунисани" след изборите!

31

Анонимен

преди 3 месеца

До 122 Или го държат със страшни компромати, или олигарсите, които му плащат от години /Прокопиев, Маджо, Бобокови и т.н./са решили, че вече е ненужен и безкрайно некадърен...и е време да го сменят. Може би новия избор на вапросните олигарси са Величие???? Определено лидерите на Величие са подходящи за прислужници на олигарсите, единия е уволнен от службите, другия имотен измамник... Кой знае???

30

Анонимен

преди 3 месеца

Г-н Лозанов, според Вас за провала на ПП/ДБ са виновни Герб и Борисов? Не мислите ли, че са виновни лидерите на ПП/ДБ поради: скандалите, корупцията, кражбите, лъжите, инфлацията, заемите, некадърната поправка на Конституцията, арогантността им т.н през последните 3 години . Да, 3 години, защото Киро и Кокоро бяха в служебните на Радев, после направиха правителство с БСП и ИТН, накрая управляваха еднолично, само един министър от Герб. Но, че са крадливи и лъжливи некадърници бил виновен Борисов?

29

122

преди 3 месеца

Платил е,ама не е доброволно. Този е такава марионетка и продажник за власт, че доброволно никога няма да се откаже. Държат го с някакви страшни компромати, сигурно и спрестъпления и са го накарали.Как си представяте "да се бил.посветил на семейството". Ха ха ха......