131

Сметката

преди 3 месеца

Общо взето какво излиза, че само Софийските *******чета от центъра гласуват за ПП-ДБ, София не е България

130

Галя от EmbassyTO

преди 3 месеца

Те цялата държава поделиха, изкрадоха и изядоха, ние за области. Вече всичко е Д(п) С и г роб

129

Анонимен

преди 3 месеца

ДПС И герб : Партиите с най-много пари в България , затова те винаги ще бъдат 1-ви , и най-много ще ПРОДЪЛЖАВАТ ДА КУПУВАТ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ , ПАРИТЕ И МЕДИИТЕ СА В ТЯХ !!!

128

Анонимен

преди 3 месеца

ПП-Дб не спечелиха , а просто , НАЙ-МНОГО ЗАГУБИХА ,... ЗАЩО !Защото станаха *** на герб и ДПС , които ги яхнаха като магарета , и ИЗЛЪГАХА ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ СИ , КАТО МЕН :Борисов НЯМА ДА СЪДИ КИРЧО , И КИРЧО НЯМА ДА СЪДИ БОРИСОВ , А ПЕЕВСКИ УПРАВЛЯВАШЕ ... Голямо изпиране , на Магнитски , Барселона и Кирчо ... ПП бе сринат и от ВЪТРЕШЕН враг -- ДБ . Затова ПП-Дб ги очаква падението като на СДС , НДСВ , ИТН , БСП ... ,ЗАТИХВАЩО ТРЕПТЕНИЕ !

127

Анонимен

преди 3 месеца

ГОЛЯМ ПРАЗНИК , ЗА ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ , закупеният ТВЪРДИЯТ ЕЛЕКТОРАТ НА герб , от 2009г. , до 2021г. !Баце не е спал !

126

Димитър

преди 3 месеца

Отново ще разочароват своите гласоподаватели от ППДБ, въпреки спочелените райони

125

Анонимен

преди 3 месеца

Кеф,пратихме ПП предателите трети,аз очаква че ще са четвърти ,но и това е добре ,*** крадлива ПП

124

Не е нормално

преди 3 месеца

Престъпници като ***,сфински и ***(тримата тапаци),да са начело на държавата, вместо да са излекувани с АК-47.СРАМ за Царете които сме имали и революционери се обръщат в гробовете си!За тия буклуци ли умряха или за нас Българите.

123

Сфинския предсказа

преди 3 месеца

С ясновидски умения че,ще спечелят и няма да го позволи и се сбъдна ясновидското пререкание.

122

Кючеците с евро

преди 3 месеца

Фондове живеят за сметка на Българина и ние трябва да търпим и гладуваме без права и свободи без пари за лекарства остана ме се търпи наглото присъствие и Български не знаят да говорят и четат се развъждат като вирус.

121

Иво

преди 3 месеца

На фона на предни резултати не мисля, че някой от ППДБ е доволен

120

Анонимен

преди 3 месеца

За пореден път се доказа, че ГЕРБ и СДС са майстори на фалшифицирането на избори с хартиени бюлетини.

119

Анонимен

преди 3 месеца

Бойко Борисов доунищожи България, продължавайки делото по унищожението на СДС. ГЕРБ-СДС винаги най-нагло лъжат, а в същото време крадат много милиарди.

118

Анонимен

преди 3 месеца

В София никой не гласува за мутрите, не мога да повярвам, че има хора гласували за тях. За 18 години управление в София, мутрите нищо не работеха, а само крадяха на макс.

117

Във България се

преди 3 месеца

Говори на български език и ако на някой не МУ харесва,може да се премести в близки изток,където му принадлежи езика и корените,без да пречи за развитието на православна България.

116

Който не се чувства

преди 3 месеца

Българин е объркал територията с майчината му родина където може свободно да говори на майчиния си език и да се развива без да пречи на България и да застрашава националната сигурност на страната.Така ще се избегне бъдещи конфликти.

115

Анонимен

преди 3 месеца

Киро убиец на българин безотговорно си живее животът лъже наглее шарлатанин нагъл

114

Анонимен

преди 3 месеца

Шарлатаните с ала бала с президента печелеха изборите и сами се хвалеха с това Разграбиха държавата сега кои политици как ще вдигнат държавата

113

Чакам мобилизация

преди 3 месеца

От 1990г. да стрелям ГРАТИС по Де.ба ПСето.

112

Анонимен

преди 3 месеца

Колко ли са живеещите в чужбина, от чието име ГЕРБ и СДС са гласували в България? Измамата лъсва, когато човека си гладува в чужбина, а в България пускат фалшив глас от негово име. Тогава службите започват да търсят човека защо е гласувал два пъти, но като разберат, че не си е идвал в България, спират да се занимават със случая, че иначе ще им се стъжни живота. Това редовно ставаше след 2008 година.