54

EUGAY

преди 2 седмици

Хич, не ми пука кой ще ме Кекси, важното е да не ме прескочат!!! -))))))

53

Днес бг

преди 2 седмици

42 е психично болния Мирослав Блажев КАТИЛА от Севлиево. ЛЕЖАЛ В ПСИХИАТРИЯТА И ЛОВЕШКИЯ ЗАТВОР. По цял ден пише глупости за Русия, Путин, рашисти, болшевики,комунисти.

52

Содом и Гомор

преди 2 седмици

Путин да пуска бомбата в Москва , че русофашистите се размножиха безконтролно.

51

Анонимен

преди 2 седмици

Още едно мрънкало. Ясно е че или сме със САЩ или със Китай. От много лоши решения в миналото сме си загубили част от народа и земите.

50

Анонимен

преди 2 седмици

До 42. Путин ли ти каза, че го е яд? И кои са тези независими държави от Източна Европа?

49

Щерю

преди 2 седмици

Важното е, след като една по една падат илюзите ни за свобода, да съумеем ясно да видим, че таен юдео-ционистки елит съвсем умишлено плаща за ислямизацията на християнска Европа и тласка ЕС към крах, поради отмъстителната юдейска злоба с/у Исус Христос и Църквата Му. В дъното на всички тези ужасяващо извратени процеси е религията, коварно прикритият юдео-ционизъм. Това е война с/у християнството...

48

Анонимен

преди 2 седмици

до 42, и кое е независимото на държавите от Източна Европа, в Холандия ни определят цената на тока, можем ли да вземем поне едно самостоятелно решение за нещо, а как се хвалят нашите управници, че ги харесвали в Брюксел, наричат българите "*** материал", а са във властта благодарение на гласовете на тези, които презират, срамуват се, че са българи, коленопреклонно изпълняват всичко което им наредят, само Унгария има що годе самостоятелна политика и Австрия, но тя не е от бившия соц, блок

47

До 42

преди 2 седмици

Кои са независимите държави от източна Европа?

46

Анонимен

преди 2 седмици

Кога е имало положителни герои че не се сещам ?

45

Анонимен

преди 2 седмици

Върнете тв да го гледаме.

44

Анонимен

преди 2 седмици

купуване на елита - римска тактика на управление

43

Анонимен

преди 2 седмици

До много Путин може да се сърди само на Горбачов. Никой не е карал Горбачов да распуска соца. Егоизма на руснаците ще им струва скъпо.

42

много

преди 2 седмици

Путин много го е яд на независимите държави от Източна Европа.След като се разпадна ссср и всички без изключение източоЕвропейски държави се разбягаха от колониаата систвма на Сив и Варшавския договор , никой не иска да има вземане-даване с диктатора от Кремъл. Сега терористът -Жужак иска да си вземе отново Литва, Латвия, Естония, Заплашва с атомни бомби Полша и се ежи на останалите постСоц страни. Единственото, което успя Жужакът е да вкара експесно Финландия и Швеция в НАТО.

41

Баптист

преди 2 седмици

Европа е завладяна от пороци и кръвосмешения . Господ ше затрие тоя грешен свят .

40

Нане

преди 2 седмици

Ей ги и тия неграмотници, с последно място по свобода на словото, зависими марионетки, мож да те. цензурират когато си поискат за безобидни думички... ===)))

39

Анонимен

преди 2 седмици

Недков, тези работи не ги разбираш! Върни се към извънземните!

38

Аман от оплаквачки!

преди 2 седмици

Така е като гледате само фасона, а същност няма! Това е модерно! Модерно е да си слаб, да си модерно облечен, да се движиш в определена среда, а няма никакво значение какво представляваш, какво можеш да направиш! От много дрънкане и маниерничене стигнахме до пълна деградация!

37

Анонимен

преди 2 седмици

Макарон искаше да праща войници в украйна и му пляснаха шамара

36

Анонимен

преди 2 седмици

Ким Чен Ун е още млад и няма да има избор освен да бъде и великия либерализатор. Така и последната комунистическа страна ще се либерализира и ще остане никакъв комунизъм и само либерализъм, което е обратното на вашето настойчиво твърдене. Това, действително, ще е краят на света какъвто го познавахте.

35

Содом и гомор

преди 2 седмици

Путин да пуска бомнбата . Ресет на земните европейски грешни твари .