72

На вниманието на ЦИК

преди 3 месеца

Обръщам внимание на членовете на ЦИК: В София според мен и мои приятели се извършва грандиозна измама! В районите, където са "избрани" районни кметове на ПП-ДБ във всички секции има средно увеличение на броя на гласувалите с по около 200 човека, спрямо изборите за парламент през 2023 г.

71

Моше идва от мошеник

преди 3 месеца

Свалиха няколко процента на Възраждане, та да се пишат марионетките на Посолството правоверни атлантици, които са отстояли достойни американския и турския интерес.

70

До 66

преди 3 месеца

Докато на хората викат "матрЯл" (даже "лош"), тий ще е. Хората не са ресурси, да ги хабиш с цел печалба.

69

Анонимен

преди 3 месеца

Взъраждане съвсем потъна 2% под ДПС и 1% под ПП/ДБ... Копейкин ще се наложи да връща рублите, никой не плаща за 4 място

68

Един Българин

преди 3 месеца

В турция да се гласува само в посолства и консулства! Не е нормално ДПС да са втори за НС и 4ти за ЕП, защото там вотът може да е само за НС. Дали сме им 2,5% гласове....безумна политическа ролетка. Герб ни потурчиха с техните хартиени бюлетини и толкова много секции в Турция

67

Анонимен

преди 3 месеца

Тиквата създаде невъобразима атмосфера на корупция, във вече прогнилата от комунистическо управление държава, през която се просмука Дебелян

66

Защо

преди 3 месеца

До Никола Стефанов--- Всеки народ сам кове съдбата си. Бог дава но в кошара не вкарва казват хората. Българите ги домързя да идат и да гласуват н турците под строй дружно и единно къде платено къде не но ето ги -втора политическа сила. Е когато си дал *** си под наем или го неглижираш къде се вре и кой е зад него няма да се сърдиш когато го ... ползват. Отказвам се от всякакви надежди че ще я бъде нашата България. Каквото било било Бойко и Кирчо, Пеевски и дружина ще я затрият и изтъргуват

65

сокола

преди 3 месеца

машалла ефенди Пеевски

64

Рендето

преди 3 месеца

Най-ужасното на тези Избори е, че втората политическа партия в Бг се оказа етническата ДПС, а под "умелото" ръководство на Мадам "Н", най-широко подкрепяната българска партия БСП, се срина до едно нива с Чалгаджийската партийка на Дългия!!!! "О, времена, о, нрави!"

63

Анонимен

преди 3 месеца

Лош матрял, не ще да гласува.

62

ъ

преди 3 месеца

ГЕРБ много малко ба! Нали щяха да са със 28-30%? ДПС извръткаха всички, за пореден път.

61

Бай Дрън

преди 3 месеца

В нашия окръг ДПС са с 5%, хаха. Нещо много алтави, не им се дават пари. Герб 20%, Възраждане 19%, Кирчо и пияндето 14%. Отде гинвадите тия 16% за ДПС и 25% за ГЕРБ, не знам. Явно успявате да извадите нещо от чувалите с бюлетини.

60

мхм

преди 3 месеца

Така написани тия проценти много внушително изглеждат ама при 30% изборна активност къде са сега боко и шиши да обяснят как "Народа" ги бил избрал.

59

анонимен

преди 3 месеца

Победа. БСП победи ИТН.

58

Анонимен

преди 3 месеца

"След безобразната наглост на Санчез,който се декларира фашист антисемит изборите" am ... Ко?

57

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен*Само аз ли.. ама се връзва с грешката :)))

56

Анонимен

преди 3 месеца

Само али виждам "МАИННО" гласуване на снимката?

55

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 45 Големите губещи сте всички които сте останали в Територията.

54

Независим

преди 3 месеца

До ЕВРАЗИЙСКИ ЦЕННОСТИ ХАХАХХАХАХАХА Чакахме 12 години, че и 4 в сглобка, колко да чакаме да свърши нещо....Унизително ми е дори да отговарям на подобен коментар.

53

Анонимен

преди 3 месеца

Тука скочиха от младежкото ДПС веднага. Защо хора, които са родени там и никога не са идвали тук взимат паспорти и имат право на глас? Тези хора нито знаят да четат на български, нито могат да говорят, данъци не плащат. С какво тези хора, които не знаят и бъкел от езика допринасят за страната. Те са уседнали и имат живот там, те не знаят и не искат да знаят езика. Амнести, БХК вие ли сте отсреща? Промяната хем е против ДПС, хем е за такова гласуване. Ми смешно е просто