40

Анонимен

преди 2 седмици

До Владо Ах недей! Тоталната липса на държавност, изразяваща се в нечувана по света корупция, здравеопазване, като изключиш 2/3 града в пълен разпад, прогнила съдебна система, безнаказано газене на хора по улиците от наркомани, мутри и милиционерски синчета, убийства и тормоз на възрастни хора по малки населени места от представители на паразиращи малцинствени групи, разбити армия и образование, пърди по смърност в Европа...много сме проспериращи шЪ знаЙш!

39

Анонимен

преди 2 седмици

До Американофилите, Та, така е. Краварите си отиват, остават кравите.

38

Анонимен

преди 2 седмици

Разбира се, че наблюдава. Нали инвестицията трябва да се върне.

37

Американофилите,

преди 2 седмици

сигурно вече и вас ви е подгонило усещането че бандата на краварите си отива.

36

Съвет за Песков

преди 2 седмици

Вълка козината (партиите) си мени - нрава не!

35

До ало ало

преди 2 седмици

Май и ти искаш да те разоръжат като те обезвредят отпред и обсадят отзад. Заминавай да те освободят от илюзиите за нов световен ред на Изток от Псков и на запад от Камчатка. Търсят *** наивници като топъл хляб, под дърво и камък.

34

Владо

преди 2 седмици

До 19 - аз и сега виждам България, че просперира в ЕС. Доходите са се повишили 6 пъти, откакто сме вътре, а инфлацията 2 пъти. Всеки уикенд здръстване по магистралите и ресторантите. Всяко лято задръстване в посока Гърция. Туристическите агенции резервирани, не можеш да се вредиш за 5 месеца напред. Същото и със СПА хотелите, нищо че стана 1000 лева на вечер. Припомни си през 2006 година, каква мизерия беше тук. И пред *** сме по БВП, нищо че българина знае да мрънка само и да плюе.

33

Sw

преди 2 седмици

Мине ли 20-30% - да идват да ни освобождават, че не се живее вече!

32

ало ало

преди 2 седмици

един ден цяла европа ще разбере, че путин е бил прав като е разоръжавал украйна, янките ще се пръснат от яд, че европейците се осъзнават, те всяват раздори и войни и от това живеят!

31

Анонимен

преди 2 седмици

На нас пък не ни пука за кво следите вие от Мордор.

30

До 25

преди 2 седмици

Мелони е истинска дясна.

29

Анонимен

преди 2 седмици

В крайна сметка, наистина няма десни, няма леви. Има читави и нечитави хора. Нечитавите са във възход, не само у нас, а и в Европа. Самата Русия е олицетворение на злото. Светът е в навечерието на нещо много лошо, също както през 30те години на миналия век.

28

АзъКанъАзъ7112136860

преди 2 седмици

До 17! Социалистическа се водеше партията на АВСТРИЙСКИЯТ СЕФАРАД С АЛЖИРО-ТУРСКА КРЪВ АДОЛФ ХИТЛЕР,ЧИЕТО ИСТИНКО ИМЕ Е ЧАРЛЗ ЧАПЛИН. ГЕРМАНЦИТЕ БЯХА ПОД СЕФАРАДСКА РОМСКА ДИКТАТУРА И НИКОГА НЕ СА БИЛИ СЪИДЕЙНИЦИ НА НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ГЛУПОСТ НА ХИТЛЕР. Най-малкото ,защото Германците са като Българите АШКЕНАЗИМ , а националното у Хитлер е филтрирано чрез османска Австрия индийско самосъзнание. Да живее Българо-Германската Ашкеназка Държава! Долу Хитлер!

27

Хм,

преди 2 седмици

според водещи евроатлантохомо експерти, РФ беше фалирала още преди няколко години. Сега пак според същите, се оказва, че има финансови лостове да влияе на изборните резултати в навсякъде по света. Последно? А тъп0тията с привършването на снаряди и ракети, и чиповете от перални даже няма да коментирам. Когато човек е глyпак, то е за дълго!

26

До 8

преди 2 седмици

До Анонимен 8 - То не били зъби, старческа протеза била. Песков е прес-аташе на Кремъл,, а говорителката на Външното им е Вимето Захарова. Тя е трябвало да наблюдава и да вземе отношение, ама нещо се е разсеяла, че се е раздвоила за кого да жали - за Шолц или за Макрон.

25

Анонимен

преди 2 седмици

Крайно дясна е и Мелони, а е една от най-върлите поддръжници на Украйна! БСП пък са леви, но подкрепят Русия! Това дали са леви, десни, крайно-десни и пр., в гео-политиката не играе!

24

Анонимен

преди 2 седмици

Баш *** у нас, че и по света станаха, "крайно десни". А баш антикомунистите - либерали, ги обвиняват в социализъм. светът тотално се е побъркал и не е на добре. Жертвата - виновна, агресорът го съжаляваме - всичко с краката нагоре.

23

И НИЕ ВИ СЛЕДИМ

преди 2 седмици

А ВИЕ В РУСИЯ КАКВИ СТЕ - ЛЕВИ РРЕЗБИ, ЩОМ НЕ СТЕ ДЕСНИ

22

До 5

преди 2 седмици

Лека поправка: съвременните "крайнодесни" партии нямат нищо общо с дясното, те са болшевики от сталинистки тип. Какъв е тоя крайно десен избирател, който се радва на КГБ и ДС, почита Ленин, Сталин и Тодор Живков??? Няма такъв. :))) Истинските десни са против болшевишкия империализъм на Путин и подкрепят Украйна. Зеленски е по-десен от цялата европейска менте-десница. :)))

21

хитрата лисица

преди 2 седмици

цял ден следяла коча, като си мислела че ей-сега и ще му паднат!