257

Киро Брейка

преди 3 седмици

Гадно ли ви е?

256

Факт

преди 3 седмици

Величието е временно явление,пуснато да открадне гласове от Възраждане,които щяха да са втори на тия избори.Но това си е проблем на Възраждане.Истинската заплаха идва от ДПС!Видя се,че Доган вече е дал знак за начало на похода за завземането на цялата власт,което трябва да стане в следващите 10 години.

255

Мдааа

преди 3 седмици

Не величие, а ПАДЕНИЕ.....за тези Българите са въшльовци,.....и русия ни била направила държава. И за тези, няко гласува, Божеее!!!

254

на мистър кеш

преди 3 седмици

Новите шарлатани..........

253

Гошу

преди 3 седмици

Аз се шегувам, но обаче тея найстина си правят лагери и тренират с хладни и огнестрелни оръжия. ФанатициКолкото и да не харесвам ББ, добре че е той, такива да не се люпят.

252

българина

преди 3 седмици

все пак Марков работи в Нов Български, останалото може да се сетите

251

Гошу

преди 3 седмици

Тея като ги видях, вече ходя с едно малко брадва.С него спя.

250

Анонимен

преди 3 седмици

Редник Марков, ама те бал.ъците са гласували да си депутат. Защо старшината от американската армия ти нареди да не бъдеш в парламента?!?

249

Възраждане

преди 3 седмици

Саморазкриха се! Как лидерът на партията няма да е депутат?!? Точно, както и клоунът Слави Трифонов. Ала-бала с наивния електорат. Възраждане е спасението

248

Анонимен

преди 3 седмици

После ми разправяйте че машинното гласуване било непробиваемо! Един полковник, който всъщност бил редник, да премине 4% бариера, без никой да е чувал за него! Спазва ли се закона за деполитизация на армия и полиция? Как така група хакери успяха да разбият избирателната система? Само те ли са?

247

Анонимен

преди 3 седмици

Да се уволни незабавно Нела Неграмотната! ДНЕС, не ви ли е срам да пускате такива, дето явно не са ходили на училище, да ви пишат материалите? После защо народът бил проZт и защо гласувал за гротески като Безличие, които две свързани приказки не могат да кажат. Ами медиите ги правите такива.

246

Анонимен

преди 3 седмици

Ама чакай сега *** Марков, ти не си първа политическа сила, а последна.Едвам си минал 4 процента, демек последната дупка на кавала. Хайде по скромно.

245

Анонимен

преди 3 седмици

Ужас! Доживяхме и питекантропи да влязат в парламента! Че и кръст нахлузило това нечленоразделно нещо! Но то не е виновно, а затъпелите биологични единици, които кълват на празни лозунги.

244

дедо от село

преди 3 седмици

До Анонимен 249 крадците и опарите от герб взеха да се изхабяват и краварски те шефове извадиха от ръкава други по големи ***!

243

Анонимен

преди 3 седмици

Дано да видим нещо!

242

Анонимен

преди 3 седмици

Няма никакви задкулистни лица те са известни , ЦРУ извади нов проект да подмени ГЕРБ или да подмени ОПГ със Секта. Сектата се управлява с по-малко ресурси и повече пари ще има за метрополията.

241

Ангелина

преди 3 седмици

ПП "Величие " не е"голямата изненада" - "изненада" е само за "слепците" и тези резултата са минималното ,защото по - голямата част саманипулирани ,при машинния вот ,иначе са втори.Задкулисните играчи и техните "осветени лица" ,да знаят ,че техният край идва...,въпреки че в момента това изглежда невъзможно. Партия Величие е вашият край ,не самата партия е този ,който ще застане начело въпрос на време ,Ивелин Михайлов - той е водачът,това е неговия "божествен код" и идват още негови себеподобни .

240

Анонимен

преди 3 седмици

Величие е секта много опасна секта измамници , подценяваме врага , И Боко и Коцето го подценяват.. Това е много страшно зло нещо.. Ивелин Михайлов е издал кнгига - книгата е изписана така СЪЗДАТЕЛЯТ с много големи букви , " на исторически парк" с много малки букви .. Този се има за БОГ

239

Анонимен

преди 3 седмици

УМРЕЛИ ЧЕНГЕРАСТИ НА БОЙКО ХОМОСЕКСУАЛНИЯ МУТРЕНСКИ НЕВРАСТЕНИК

238

Анонимен

преди 3 седмици

Величие са Сорос до Сорос - а .. ЦРУ проведоха операция от под фалшив флаг..