28

Анонимен

преди 2 седмици

и защо трябва да ме интересува како е писала някаква китйска ми,,,,сир,,,,ка във базираното си в Китай паскви4е дето никой не 4ете Asia Times в Днес НГ ползвайте поне po---rno Hab там нивото на Хурналистика е по високо

27

Анонимен

преди 2 седмици

Националистическите партии в Германия AfD и BSW печелят над 22 процента от вота,на следващите избори със сигурност ще да пъти,във Франция Френският национален събор печели над 32 процента!

26

Анонимен

преди 2 седмици

До Христо Христов, от две години лъжете че ще пристигат призовки, а тях все ги няма и ги няма?!? Що така, и ЗАЩО ЛЪЖЕШ БЕ!

25

Анонимен

преди 2 седмици

Не е правилно някакви мижитурски с 15% одобрение в собствената си държава да вземат решения за Европа, те не са извървели пътя до големите решения, защото дори малките в собствените им държави са били грешни и са довели до фалити и обедняване на хората. Значи ако обедняваш собствените си хора, как ще се грижиш за цяла Европа? Си и Путин могат да вземат световни решения с 80% одобрение сред 80% гласували. Какво решение ще вземе Кирчо с 15% при активност 25%? Това е безумие.

24

Анонимен

преди 2 седмици

Нищо подобно, ЕНП печели отново категорично в Германия, а за Франция вече обясних - Льо Пен е първа сила от 15 години, но на втори тур всички се обединяват срещу нея и я бият! Така ще стане и на параментарните избори, които отново са мажоритарни в два тура

23

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен"Ако оставим Русия да прегазва Украйна, следващите сме ние." -- Ало, анонимния, никой НЕ ПРЕГАЗВА МАЙКА СИ!!! Ти ще го направиш ли??? България е майка на Русия.

22

Анонимен

преди 2 седмици

То това е смешното в ЕС. Разни креатури със съмнително представителство вземат изключително грешни решения. Тези хора нямат легитимност да представляват 2 града, те се напъват от ниската си позиция да представляват цялата страна.Когато си малък умствено не се опитвай да блеснеш със скъпи и дълготрайни решения, първо се опитай да вземеш всички дребни решения, които са отлагани в годините, подобри живота на хората и когато спечелиш доверие над 60% тогава се напъвай да правиш световна дипломация.

21

Обективен

преди 2 седмици

Не знам какъв курс ще поеме Европа, но Зеленски е позеленял от нерви.

20

Анонимен

преди 2 седмици

Ако оставим Русия да прегазва Украйна, следващите сме ние .

19

Христо Христов

преди 2 седмици

Когато призовките почнат да пристигат в пощенските кутии на местните про'с'таци, последните ПАК ще обвиняват политиците, които те самите си избраха вчера.

18

Есаул

преди 2 седмици

Във Франция се събуди духът на дьо Гол, Дьо Фюнес и Нормандия - Неман!

17

Христо Христов

преди 2 седмици

Немците са си про'с'таци и 9% намаление за агресивните зелени е нищо. Георги Димитров го е казал ясно за немците преди 90 години. ПП. В германия все още коалицията на Шолц печели 34% от гласовете за ЕП, което определено не може да се сравни със ситуацията във Франция.

16

Крайно време е САЩ

преди 2 седмици

да бъдат изритани от Европа. Тоя европейски съюз, да започне да се държи като съюз на суверенните държави или и него да махаме. Тия глупости от последните няколко години малко в повече ми дойдоха. Цял континент затриха шепа клоуни.

15

Марин Льо Пен

преди 2 седмици

"Дължим уважението и подкрепата си към украинската нация, която изтърпя агресията... Именно героичната съпротива на украинския народ ще доведе до поражението на Русия"

14

Пян_Гъ

преди 2 седмици

"Ще смени ли Европа позицията си за войната?" - Че ще я смени, е повече от ясно. Въпросът е как. По лесния или по трудния начин. Трябва да не си с всичкия си да не виждаш накъде отиват нещата. И ако има нещо неясно (за масовия читател), то е защо Русия бави САЩ. Защо си играят с тях като котка с мишка? Казвам - за масовия читател. На информираните е ясно.

13

Джорджа Мелони

преди 2 седмици

Джорджа Мелони от Киев: "Това място е символ на провала на Москва и на гордостта на Украйна, то ни напомня, че има нещо по-силно от ракетите и войната и това е любовта към земята и свободата"

12

да

преди 2 седмици

ще разберат излъганите европейски лидери, как янките и бай пън ги водеха за носа да разрушат икономиките си и военната промишленост! русия е много силна и военно и икономически и сега наблюдава какво върши бумеранга на санкциите - фалит на евросъюза!

11

Анонимен

преди 2 седмици

Да се надяваме и да вярваме, че дипломацията ще набира все повече популярност. Но... Структурата, устройството, градежа на еесовските институции няма да позволят промяна на политическата програма, бетонирана в угода на Хегемона.

10

Анонимен

преди 2 седмици

За Европа е въпрос на оцеляване да смени позицията. Колкото по-бързо го направи, толкова по-малки ще са пораженията върху икономиката!

9

Оптимист

преди 2 седмици

Ще, ще!