184

Възраждане

преди 2 седмици

40 депутата срещу 200. Какво да направят, бе, ***?!? Със зъби и нокти се борят, ама балъците, гласували за Величие, чакат чудеса ли, какво???

183

Анонимен

преди 2 седмици

Рева Костадинов да се гласува за него, обещава, бройлерите гласуваха 3 правителства вече, като го питат защо нищо не се върши от обещаното, той казва е то с 33-37-40 човека какво да свършим.. Какво лииии? Я беш в Мацква като ще е така. Само джафка като пинчер зад решетка.

182

славянин

преди 2 седмици

Както точно е предсказала Слава Севрюкова: ''едва когато част от югоизточна България се отцепи и стане част от съседната ни държава бълхарите ще се събудят и ще потърсят сметка на управниците си'', ама ще бъде след дъжд - качулка! Неслучайно турците имат една поговорка: ''Аллах, пази ме от акъла на българина, който му идва отпосле''!

181

Анонимен

преди 2 седмици

България НЕ съществува! За когото и да гласуваме, все ще се действа по интересите на Америка, на Русия или на Брюксел. България за Българите не е държава, тя е само бирник. Не прави пътища, не прави инфраструктура, вдига само цени и данъци. България убива Българите. Крадете, убивайте, мошеничествайте, всеки сам за себе си! Тук преуспяват само мутри, дилъри и казина!

180

Анонимен

преди 2 седмици

До Балъка от Величие - какво да направи Възраждане, като са в опозиция - сами срещу всички марионетки заради такива наивници като теб. Бориха се срещу ковид диктатурата, организираха референдум, внасят законопроекти постоянно, обжалват пред КС, ти какво искаш? Явно и ти си от биомасата, която няма и понятие от държавно управление и политика

179

Анонимен

преди 2 седмици

А,аааа иде Реконкиста! Асен ще стане Асан. ДПС ще ви смени имената жалки остатъци от б.у.лгаристанското племе. Ще обрязват децата и внуците ви, ще има бурки и чадри за жените и дъщерите ви.В армията ще служат мигранти ислямисти. Ще се сетите, ама ще е късно. Пак ще влачите хомота. И няма да дойде Дядо Иван , а чичо Сам.

178

Анонимен

преди 2 седмици

В България, Българите вече нямат никакво доверие, че гласуването ще доведе до нещо. Винаги нещата ще отиват от зле на по-зле. Затова няма смисъл да се гласува. Всеки да се оправя сам себе си, по единично, няма закони, няма държава! Ако можете да направите нещо действайте! Оправяйте се всеки по единично!

177

Сержант

преди 2 седмици

Рост народ, слаба държава!

176

Анонимен

преди 2 седмици

*** гитти! Това е резултата. Турците ще са на власт. Ботев, Левски - народеее?Пак не ходете да гласурате рая!

175

Анонимен

преди 2 седмици

Добре де , до сега , от герб , ДПС , БСП , СДС , ДСБ , И ПОДОБНИ :пРОБА -ГРЕШКА , ПРОБА -ГРЕШКА . Защо не дадем шанс за проба-грешка , и на ''ЕВРОРОМА '' ?

174

Анонимен

преди 2 седмици

До АзъКанъАзъ7112136860...И ти ли не знаеш , че ДПС го вкара в НС /Парламента/ , лицето И. Й. Костов , далече преди цар СимОн-две !?

173

Анонимен

преди 2 седмици

Хубавото на Величие и на всичко което се случва около тях е че ще помогне на някои хора да осъзнаят в каква мафия живеем.На мен лично ми бяха полезни.Почнах да виждам и осъзнавам неща.Ако терорът на тези хора продължи това ще бъде много полезно и за други като мен.

172

до 168-чи, Хубаво,

преди 2 седмици

ама въз основа на какво? Няма ли да се аргументираш малко? На мен ми направи ужасно впечатление поведението на полковника по медиите и интернет в последните 2 седмици. Все едно някой му щракна копчето и взе да говори през задната си част, даже налетя и тези, които му даваха ефирно време. Това ли е нормалното поведение, за което говореше той самия?

171

Анонимен

преди 2 седмици

След събота и снимката на г-н Президент за мен има един политик само, сори. Който иска да гласувам за него ще трябва да покаже физика.

170

Анонимен

преди 2 седмици

ДБ - костовистите , ЗАТРИХА ПП ! Народа по-добре вижда нещата в политич. партии , от всички политолози , и подобни бездарни ''величия'' . И този път , пълен крах на прогнозите им !

169

АзъКанъАзъ7112136860

преди 2 седмици

Оня психар "военен"от "Величие" с арменски ромски радиални черти го гледах във "Фейсбук" вчера . Четеше откъси от Пасалтира тоя АНТИБЪЛГАРИН.Кой е тоя военен,който ще чете религиозни текстове тогава,когато трябва да се въоръжен и декларира официално ,че Родината ни е под абсолютно турско робство,а Сакскобурготски вкара турците във властта ? Военен чете Пасалтира. Срам,Позор,Резил! Османец!

168

Пян_Гъ

преди 2 седмици

До до 149 от славянин -- Сега, как са се наричали -няма как да знаем, но са знаели КАКЪВ Е ГЕНЕЗИСЪТ ИМ - от земите на България. Това е сигурно. Тоест митът за славянството постепенно рухва (както и този за траките, което е ЕКЗОНИМ, т.е. те не са се наричали така!!!) и се очертава тезата за БЪЛГАРЩИНАТА.

167

Анонимен

преди 2 седмици

От безразличие стигнахте до Величие. само че величие с безразличие не се прави.

166

Анонимен

преди 2 седмици

Поредната и не последна ЗАГУБА на Нинова .Ще има ли пак лична ''оставка'' , а после ПАК , няма да си я приеме ?НИНОВА ГОНИ ЛИЧЕН РЕКОРД: Да свали БСП , под 4 % ,.... И ЩЕ УСПЕЕ .. Не знам защо електоратът на БСП търпи тези кабинетни плъхове , да се крият в кабинетите си , и да НЕ СЛИЗАТ СРЕД НАРОДА ТОЛКОВА ГОДИНИ ... До кога Нинова ще търпи , само ЗАГУБИ .Тя прогони електората на БСП , и разцепи БСП , на 20 парчета !!!И какво общо има Нинов с БСП , след като И. Й. Костов я натресе в БСП ?

165

до 149 от славянин

преди 2 седмици

Мистър-хер-мосю ''историк'', а американци има ли, защото допреди 2-3 века те не са се наричали така!? А славянски езици и славянска филология има ли и известни ли са те като такива по цял свят!?