52

Анонимен

преди 2 седмици

ВЕЛИЧИЕ - 6,82% ....ГЕРБ-СДС - 6,11% ..... Голям смях ...

51

Всички етноси

преди 2 седмици

Различни от Българина имат либийски,етиопийски и субсахариански примеси от мътеница без никаква чиста дозировка.Нямат и 1 % чистота.

50

Кърджали

преди 2 седмици

Бау *** ще си умре от ят.

49

Nazim

преди 2 седмици

До До 32.мангелаTi moje bi ne no tvoite pokoleniq zadaljitelno shte se razmnojat s obrazqni i s burki i tem podomni. Potomstvoto ti e obrecheno na tova.

48

До 32 менгеса

преди 2 седмици

Русия са 99%чист Арийски народ без алъж-вериж примеси и буламачи!!! Всички са горди изправени в Божия храм пред Бога и никой не клечи като слуга наведен за просия,чалмата смачкан.Това няма как да го разбереш, защото не си чиста раса,дивашко.

47

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 44 Повредата е в това телевизор. Официалната държавна статистика на Русия посочва, че православните са 37, 3 % от общото население. Провери в руските източници. Кой си ти, че спориш с тях? Желано и действително не е едно и също. Възрожденски мечти и реалност пък - хептен.

46

Порциите официално

преди 2 седмици

Ще се раздават от турчистан няма да има вече нужда от лакеите.Целта е постигната,защото без ЕВРО фондовете,турчистан подържа икономиката на страната си а България вече не е важна.Тя е само за подписите за фондовете понеже сме европейци и се отпускат автоматично но съседна Турция се облажват а ортъклъците ще чакат за грошове,каквото пусне от кесията на простите дупетати.

45

Анонимен

преди 2 седмици

ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО ПОСОЛСТВОТО/ТА. КОФТИ ЗА ШВАБИТЕ И МАКАРОНА. УВИСНАХА БУЗИТЕ.

44

Анонимен

преди 2 седмици

32 - Я СЕ ПОПРАВИ МАЛКО! - ВЪВ РУСИЯ 85% ОТ ХОРАТА СЕ СЧИТАТ ЗА ПРАВОСЛАВНИ. СЛАВА РОССИЙ.

43

Анонимен

преди 2 седмици

колко мьолойна са в чужбина които знаят за цвят портокал

42

Анонимен

преди 2 седмици

Каквото и да коментирате наесен сме на избори пак.Това е положението.

41

Гласове от чужда

преди 2 седмици

Държава са нелигимни.Само жителителите на Истанбул са 48 мильона а на цяла турчистан са над 180мильона,от където България са 6,5 мильона?Отново се управлява България от чужбина,но този път официално и запомнете че,злото което направи агента Ангелчо,вече няма да е нужен Троянски кон и ще е излишен,защото целта е постигната и коня е вече в реката.

40

АзъКанъАьъ7112136860

преди 2 седмици

Говорейки за Православие,призовавам да се откажете от всякакви религии,включая православието. Вчера Сърбия декларира официално и по индиректен начин война на България. Вярвайте в Американското...НЕ В НАТОВСКОТО,А В АМЕРИКАНСКОТО И ИЗРАЕЛСКОТО ОРЪЖИЕ!

39

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимна 34. Имаш къса памет или си много млада. Те не се изселиха доброволно. ДС и Партията БКП ги изселиха принудително, с репресии. Има документи и свидетели. Чети, мари!.

38

Анонимен

преди 2 седмици

Да се забрани правото за подаване на глас на хора, които работят като чистачи, пазачи, берачи, шофьори на тирове, таксита итн

37

АзъКанъАзъ7112136860

преди 2 седмици

Видях спор между двама коментатори и ще напомня,че съм завършил богословие в СУ,където в периода 1989 -до сега студентите ,в своето абсолютно мнозинство,са турци и п..о..м..а..ц..и...Не разчитайте на никакви религиозни съображения..БПЦ е с Ердоган.

36

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 31 Алоооу, половин България работи навън! Болногледачи, бармани, камериери по гръцките и испанските курорти, бране на ягоди и т.н. Кой си ти, че ще им забраняваш да гласуват.

35

Анонимен

преди 2 седмици

Тая година не дойдоха емигранти да ни го оправят живота.

34

Анонимен

преди 2 седмици

Тези изселилите се в Турция как не ги е срам да гласуват на български избори под строй като оФци за ДПС-партията на ДС която им спретна така наречения Възродителен процес.Аз не гласувам на избори в Турция.

33

АзъКанъАзъ7112136860

преди 2 седмици

Но иначе бяхме свидетели на някакви айтоски и кърджалийски "терзания" и отказ от гласуване. Всъщност в чужбина турците са ужасно много. Така е в Германия,Франция,Англия,САЩ,Белгия... Горд съм от народът си,защото с нищо нямаше да променим резултатите, просто защото няма нито една българска етническа партия. Бъдете спокойни.Сърбия вече започна с дежурните си фашистки претенции .Русия също,Турция също. Предстоят бомби и фашистите ще си получат съдбата наведнъж. ДА ЖИВЕЯТСАЩ И ИЗРАЕЛ !