88

До 83

преди 3 месеца

Ти не си добре. Идвали про руски и евро скептични партии. Ако е така, те ще са първите да насочат дулото срещу кремълския плъх.Надяваме се точно това да стане.

87

Анонимен

преди 3 месеца

Глобалистко-либерастката идио*тия си заминава. Сега в Европа, а в края на годината и в САЩ.

86

Анонимен

преди 3 месеца

Ошамариха го бобо аббатство ствола накарона.

85

Анонимен

преди 3 месеца

Не случило се е е ,злоупотреби с доверието на народа си и сега показно ти го връща младши.Напълни ги с черни ,застраши начина им на чивот,вкара ги в пряка воина ,това отделно че си некрофил,че си неуравновесен,че загуби всичките си африкански колонии заради лоша управленска политика.Марш и никога повече да не те видя нищожество

84

Анонимен

преди 3 месеца

Направо ще го отнесат на 30 юни по олимпийски, ха ха. Ще бъде нещо историческо като олимпиадата в Берлин

83

IQ 3.14

преди 3 месеца

До Анонимен84 до вчера плашеше за 20 лв с ядрен удар, днеска вещаеш победа. де да видиме на какво ше приличат крайните резултати. де да видиме, че тия класически руски цар/топ до момента до нищо продуктивно не са довели.

82

Блажени са наивните

преди 3 месеца

Наивниците си мислят, че с падането на Макрон отпада пращането на войска в Украйна. Точно обратното. Разчиства се пътя за това.

81

Анонимен

преди 3 месеца

Къде е Путин в тази игра? Цяла вечер не са го споменали, а неговоте хора из Европа спечелиха изборите. Руската заплаха, агентите, шпионите изчезнаха за един ден. Защо така, аналлизатори, журнализатори и експерти? Какво стана? Путин ни завладя и вие млъкнахте? Къде са Героите на вчерашния ден? Тагаренко, Паси и Плевнюлиев къде се скриха?

80

Анонимен

преди 3 месеца

Палачинката се обръща. Гледам изборните резултати в западна Европа и се забелязва, че западняците се събуждат и гласуват за партии, които са про руски и евро скептични. Очакват ни много интересни неща в ЕС и големи реформи. Естествено у нас както винаги промяната ще дойде последна, защото сме заспал народ и винаги е било така.

79

Домбил Бомбасов

преди 3 месеца

от друга страна ше е много яко, ако льо пен прецака сделките за самолетите и корабите, и американците намажат отново, щот "експанзионитична политика" цел свет ше лети на ф35, ние ше чекаме ф16, що сме се а`ла льопенили

78

Реалист

преди 3 месеца

Тия трябваше да се оакат до уши за да почне да им идва малко акъл. Ама имат още дълъг път да изминат, ако успеят.

77

макрон

преди 3 месеца

бийте ме, еввете ме, обичайте ме. аз бях лошо момче, наплескайте ме.

76

IQ 3.14

преди 3 месеца

До Анонимен77 гладния реактор е левскар и тригерва на господин ефрейтор. какво точно очакваш, от "медиите" ?

75

Тече, всичко тече

преди 3 месеца

Пуделите на Сорос в ЕС вече не са на мода. Хората очевидно не споделят евроатлантическите "ценности" и си личи.

74

Анонимен

преди 3 месеца

Най-весело е как медиите обръщат веднага политиката. Не смеят да нападат тези, които до вчера наричаха русофили и агенти на Путин из Европа.

73

Домбил Бомбасов

преди 3 месеца

франсетата тепърва се цанят да продават мистрали и миражи на индия и турция, май с мощности за ремонт и производство. ако ще не льо пен да е начело на страната, а дьо фюнес, нищо нема да се промени

72

Анонимен

преди 3 месеца

Какво означава про руска партия? Да, Русия си има своите интереси и когато руските интереси съвпадат с българските много ясно, че ще подкрепям Русия. Когато американските интереси съвпадат с българските също ще подкрепям САЩ. Това не ме прави про руски или про американски, а про български. Само че в много отношения нашите интереси съвпадат с руските.

71

IQ 3.14

преди 3 месеца

хитро, русняците избъзикаха евроизборите във франция, а за парламентарните - кво сабя покаже. еп е едно големо бфс, така че тая победа е чудесна, но мачът ше се решава на баража. и ако шумкарите на льо пен не слезнат на терена, некой ше пие една студена вода, а льо пен гру ше я направят на омле дю фромаж. от началото на войната при всяка партия шах уж дават на пу важна фигура, и му вземат партията под носа.

70

Анонимен

преди 3 месеца

Сети се този паля##чо кога да Праща войски преди избори. Айде сега с бабетката под ръка и марш от властта.

69

Чочо Попов

преди 3 месеца

Друзя, десните франсета от ваште ли са, вие не бяхте ли лява резба?