67

да бе

преди 2 седмици

Сега ще се разпаднат на съставни крадливо части.Малко за крадене с големи мераци... Катастрофа

66

мдаа

преди 2 седмици

Добреее, чуйте ме тогава - бегом в Канада!

65

Анонимен

преди 2 седмици

Или бъдете опозиция,или на следващите избори съвсем ще се стопите.

64

Анонимен

преди 2 седмици

До Малко за политика Нещо си се объркал. Тоя индивид го отгледаха, доставиха в България и набутаха във властта единствено и само да прислужва на посолоството. Никога ама никога изобщо не си е дори мислил да прави друго, камо ли да се бори за българския интерес. У тях сигурно го чакат готови куфари, за да побегне към Канада, ако нещо се запече работата

63

Анонимен

преди 2 седмици

Пак ни пробутват заучени пинизи от западната политтехнология - "Чуваме ви!". Нима има кой да им се връзва на заучените клишета донесени от зад океана???

62

Малко за политика

преди 2 седмици

Сами са си виновни. Имаше енергия за промяна. ПП-ДБ бяха пред парламента, Мая Манолова беше на Орлов мост. А когато Кирил Петков получи властта какво беше едно от първите неща, които направи: да изгони 70 руски дипломати и служители в посолството и консулствата на Руската федерация по обвинение я шпионаж (недоказоно и до ден днешен). Защо? За да се докаже като верен евроатлантик. Забрави за националният интерес и тръгна да защитава интереса на Вашингтон и Брюксел. И с промяната - дотук.

61

Ужас

преди 2 седмици

Колко трябва да ти е - айкюто да гласуваш за тези

60

Анонимен

преди 2 седмици

Ха ха ха ха ... тези дебелооките пак щели "да са опозиция на Борисов и ДПС"??? Това ще е само в първите десетина минути, след като им го навървят отзад и се сглобят в трайна любов. Колко са елементарни само, така ни лъгаха на няколко предишни избори и направиха точно обратното на обещаното. Нима си мислят, че ще минат метър и сега с този плосък номер???

59

ДЕБ

преди 2 седмици

Що за Биомаса гласува да тези, бе???

58

Хъ хъ хъъъ!

преди 2 седмици

Незнам какво чувате, ама виждате ли как се топят поддръжниците ви. При още едни предсрочни избори, може да си вземете и "довиждане с колектива".

57

Анонимен

преди 2 седмици

Самовлюбени наглеци.Кеша и важното е че 40те им разбойници са в парламента.Тия ще оправят България. Срам за припозналите се в тях. Тежък когнитивен дефицит.

56

Ехо

преди 2 седмици

Чуваме ли се?

55

Ха ха

преди 2 седмици

Моля, но не искаме да ви гледаме.

54

До 49

преди 2 седмици

Абсурд да му се разтвори парашута на гнома за председател. Най-много пак да се натресе като зам. председател. Като се замисли човек, какви българи и личности са седяли на тази трибуна, мъчно да му стане за плюнките, които я населяват в наше време!

53

Дали

преди 2 седмици

Нещо чувате? Чуйте скрийте се Позорна Промяна! Доведе ви Радев, да създадете Възраждане и да има широк път за Путин Радев партията. Сега моля ви идете при малките си и им се оплачете.

52

Анонимен

преди 2 седмици

Тестове за наркотици за народните представители - иначе Киро Опозицията ще чупи бутилки върху банката, когато не е неговото.

51

Анонимен

преди 2 седмици

Използвате киро за еднократно изпиране и му биете шута. хи хи хи

50

Анонимен

преди 2 седмици

Чувам,че червените пациенти в психиатричните лечебни заведения са си взели един ден градски отпуск, за да гласуват за БСП. Резултатът е красноречив - над 2 % отгоре. Браво, стрино Ниновице!

49

Ама ние не говорим?

преди 2 седмици

Гласовете ви чувам, са при тези нещата. Пак халюцинират.

48

Анонимен

преди 2 седмици

Ген.Атанасов Гнома се надява да се пенсионира като шеф на НС. Всичко възможно ще направи, за да вземе 2 чувала комисионни за пенсионирането през септември и депутатска пенсия доживот.