160

Българин

преди 3 седмици

Антихристът Путин трета година пали и граби православни земи! Да гние в Геената ВоВеки! Анатема!

159

Анонимен

преди 3 седмици

Западни пропаганди, и то смешни. Казаха ви го официално от САЩ че загубите са 6:1. Урките губят 6 за един руснак.

158

Шварц

преди 3 седмици

Руснаци 600 000_украинци 2 милиона,голям глуп-ак ги пише тия статий Имам чувството че е някой с основно образование

157

Сът

преди 3 седмици

До А НЙТ. Кажи ми и кой пълководец ще жали и гали страна,която е нападнал с цената на хиляди жертви,ако може да приключи за 3 месеца? Защото според родните koneuku,Путин жали Украйна. Иначе можел за броени месеци да победи. Ето ти логиката-толкова си могат. Както и могат да поразяват цивилни цели. Може и да не е целенасочено,просто толкова си могат.

156

Анонимен

преди 3 седмици

Руснаците като си я върнат ще направя план Маршал за оцелелите.

155

Другарят Путин

преди 3 седмици

Проектът Уродайна приключи!

154

А НЙТ

преди 3 седмици

изчислил ли е в каква част от поразените училища и болници е бил разквартирован щаб или друг военен обект?Кажете ми кой военен би си хабил боеприпасите за поразяване на цел без военно значение?Азбучна истина от военното изкуство е,че пунктовете за управление на войските(КП и щабове,свързочни възли,РЛС),както и най-значимите и опасни оръжейни системи,са приоритетни за поразяване.Или тука пак пропагандата е водеща,а подробностите-ненужни и несъществени.

153

Копейката тука

преди 3 седмици

Пак се развихри. Повтаряш се бе шу...т

152

Анонимен

преди 3 седмици

Филипинския президент приел Зелебоб от чиста азиатска учтивост, изслушал го с вид, че внимава кжте какво искате от нас и акво му говорят и питал-Сега кажете какво искате от нас и защо сте тук? Зеленски:Искаме оръжие и да присъствате на семинара за мир. Филипинския президент: Ние можем да ви предложим специалисти-психолози. Имаме едни от най-добрите. Разговорът все още го има черно на бяло в ютуб даже, не са го изтрили даже.

151

Анонимен

преди 3 седмици

Когато попадна на блог на укър или укра, веднага познавам. Дори да говори на руски и да критикува зеленски. Има нещо много специфично в тези хора, което няма как да сбъркаш. Нещо много противно и характерно. Лекарката на майка ми не е българка и тя вика, че била украинка. Не е украинка, казвам-чехкиня или полякиня. Полякиня се оказа. Абе ако е укра, ще я позная от 100 км и с това не мож ме излъга-с хохлите грешки няма.

150

Анонимен

преди 3 седмици

Журналистът Александър марков от БНТ през февруари 2022 г. беше в Мариупол и въобще в Донецка област и каза, че навсякъде е минирано. Това , повтарям е февруари 2022 г. Журналидът вече не се вижда по БНТ. Един друг журналист Марков, който е работил против България обаче. го превърнаха едва ли не символ на жертвите за свободата на словото. Още от 2014 киевсйата власт обстрелва собственото си население. включително на 9-ти май. Излиза с танкове срещу празнуващите. Има филмови кадри от стрелбата.

149

Грубо

преди 3 седмици

То така се притиска политически каеш. Нашите не могат да бъдат лустросани и изстъргани по никакъв начин вече 45+35 години.... правилото е Първо не наранявай. Какъв го дирят монголски орди в Украйна, нямат работа там и Никой нямаше да пострада.

148

Анонимен

преди 3 седмици

Ох, я си спестете глупостите. Всичко това си го разрушиха самите укри и го има заснето на кадро.

147

Защо тогава

преди 3 седмици

Народа на украйна не притисна корумпираните си фашазоидни управляващи да отстъпят така или иначе руски територии, населени с 90% руско население и искащи независимост, не се отказаха от НАТО, а се оставиха да бъдат част от политическите игрички на запада и САЩ? Русия винаги е смятала Украйна за братска страна ,неизменна част от историята си. Такова унищожение никога не би било факт ,ако не беше предизвикано от всички тези ,които наливат милиярди в пари и оръжия. Жалко за обикновенните хора

146

Москва потъна

преди 3 седмици

Браво на Путлерчето сигурно се гордее със себе си.

145

Анонимен

преди 3 седмици

Какви жертви, който му е мил живота са евакуирани. всички сгради са изравнени като Хирошима. Нека първо монголите да бъдат изклани или наритани обратно от където са дошли и тогава може да се построи наново.

144

Анонимен

преди 3 седмици

някой писа, че изчислил жертвите по некролозите

143

Жега е

преди 3 седмици

За какво са им снимки на мисирите и мисирките им? Едва ли има нормален българин или българка, който или която да не разбира, че политиците ни вкараха във война. Сега пък искат да им гласуваме за заплати, които си ги получават от субсидиите и данъците ни. Хайде холън, нещастни лидери. Лидерствайте си там, където сте родени. Направете си стабилни семейства, като тези на лидерите Борисов, Пеевски, Петков, Станишев, този на ИТН, преди правителства. За смях станаха. Хайде Сибиле, разкажи им я.

142

Анонимен

преди 3 седмици

Децки кухни нема ли уцелени ?

141

Анонимен

преди 3 седмици

дам в църквите е пълно с терористи и турците са го знаели в батак ... дано Бог гледа отгоре ...